- Reaksiyon puanı
- 1,876
Topşuluk pazarı 2 hafta beklemek zorundayımBunları tamamlayıp birleştirebilirsin. Birleştirince EXP geliyor ve Steam seviyesi artıyor.
Veya satabilirsin topluluk pazarında.
Topşuluk pazarı 2 hafta beklemek zorundayımBunları tamamlayıp birleştirebilirsin. Birleştirince EXP geliyor ve Steam seviyesi artıyor.
Veya satabilirsin topluluk pazarında.
Satma bence biriktirip level yaparsın hesap şekilli dururTopşuluk pazarı 2 hafta beklemek zorundayım
Baait eğlenceye girmeBir şey soracağım hangi oyun modu bana en çok xp kazandırır (3 lvl olmak için)
Maşallah 30 bombu da geçmişin
Adaylar vs Mod'lar olsaHatta Modlar vs Üyeler gibi birşey konuşuyorduk bizim kulislerde
Yapalımda @memogoren 'in kafasına vurayım 1-2 tane.Hatta Modlar vs Üyeler gibi birşey konuşuyorduk bizim kulislerde
Yapalımda @memogoren 'in kafasına vurayım 1-2 tane.![]()
İftiralara bak hele 2 oyundan birinde kol takıldı fare takıldı diyen adamsın ne şekil yapıyorsun.hadi len ordan unuttun tabi 6-7 ay önce Lemdik her maçı taşıyodum sonuncu bebe bana atar yapıyo![]()
İftiralara bak hele 2 oyundan birinde kol takıldı fare takıldı diyen adamsın ne şekil yapıyorsun.![]()
Sen ezmiyorsun ben izin veriyorum, okunmuş şutlarım ile adeta maça yön veriyorum.Rokete girince oluyo o. Ayrıca rokette de eziyorum seni her türlü![]()
O Zaman bir turnuva ayarlayalım. 1v1 kavgalar bitsin İnternetim hızlı diyen bir babayiğit varsa kursun kapışalımbu işi anca 1v1 çözer. yapın bir şeyler izleyelim![]()
Masaj ister misin?Çok yorgunum, akşam terapi havuzundan sonra jakuziye ordan fin hamamına geçeceğim.Yamulmazsam gelirim
![]()