- Reaksiyon puanı
- 17,390
Takım arkadaşımıza niye tek atamıyoruz?
Hea ben pıçaklıyom..

Takım arkadaşımıza niye tek atamıyoruz?
awp'yle 3 kere no scop attım bana mısın demedi. Arkadan vuruyorsan bıçakla kill almak da mesele. Ama rekabetçi de takımlar değiştikten sonra hangi takım sa olduğunu unutman çok sakıncaklı.Hea ben pıçaklıyom..![]()
Ping var o zaman. Genelde ping olunca öyle yapıyor.Ya oynarken oyun beni geri atıp duruyor. Mesela safehouse'da kapılardan geçerken şlak diye kapının arkasına geri atıyor beni.
Bir de benim esc tuşu bozuk o yüzden geri çıkamıyorum mecbur oyunu kapatop yeniden açıyorum var mıdır bunun yolu?
Tab'a bas. Liste açıldıktan sonra engellemek istediğin kişini üzerindeyken sağ tıkla. İletişimi engelle gibi bir şey olması gerek. Bu kadar.Oyun içindeki konuşmaları nasıl kapatıyoruz. Veledin teki (Türk) map oylamasında "Dast tu pls pls dast tu pls" diye bağırıyordu.
Başlangıçta anca bi kaç da adam vursanÖlüm maçı ya da silah yarışı oynuyorum ortalama 100 exp alıyorum normal mi![]()
Şu an 236 aldımBaşlangıçta anca bi kaç da adam vursan)
Basit eğlence ye girme! orada en fazla 50-60 xp alırsın. Ayrıca basit eğlence üst düzey oyuncuların aim'lerini ısındırmak ve noob lar la eğlenmek için kullandıkları bir oyun türüdür oraya hiç bulaşma simdilik.Şu an 236 aldım![]()
Valve sağolsun ama abi cidden su anki Rank sistemi daha iyi ya arada arkadaş hesaplarını felan alıyordum nova 3-4 felan adam ama cross koymaktan aciz. Bunların düşmesi lazımdı zatenRank düşmek hobi oldu.![]()
emin misin? ben genelde girdiğim yerde oyun başından itibaren oynarsam ilk 3 teyim. yani pro lar değil. herkes noobBasit eğlence ye girme! orada en fazla 50-60 xp alırsın. Ayrıca basit eğlence üst düzey oyuncuların aim'lerini ısındırmak ve noob lar la eğlenmek için kullandıkları bir oyun türüdür oraya hiç bulaşma simdilik.
ben bir giriyorum bayonet'ler,vulkan'lar havada uçuşuyoremin misin? ben genelde girdiğim yerde oyun başından itibaren oynarsam ilk 3 teyim. yani pro lar değil. herkes noob![]()
item demek tecrübe demek değildir. sana alayını bir günde dizerim. tık demez. ama bu beni global yapmaz.ben bir giriyorum bayonet'ler,vulkan'lar havada uçuşuyoro silahlara sahip olan adamların noob olması zor ihtimal
tabi herkes kill alıp başarım kasmak peşinde, kimisi sadece troll. kimin eli kimin cebinde belli değil! şimdilik girmesin oralara.
Onlar da o kadar beceriksiz olmasaymış. Herifin 1 Hp'si vardı.Türklere smurf yapmış p...nkler
haklısın ama orada bi TR tag'ı görmek üzdü.Onlar da o kadar beceriksiz olmasaymış. Herifin 1 Hp'si vardı.
haklısın ama orada bi TR tag'ı görmek üzdü.Onlar da o kadar beceriksiz olmasaymış. Herifin 1 Hp'si vardı.
Rekabetçi için seviye şart. Sen sevige 3 olmaya odaklan.Abi 3 olmadan vs falan atamıyor muyuz yav şu an sunucularda oynuyorum da sıkıcı geçiyor
Yıkım modundan revolver kasa düşürdüm az önceRekabetçi için seviye şart. Sen sevige 3 olmaya odaklan.
Düşüyor da para etmiyor.Yıkım modundan revolver kasa düşürdüm az önce![]()
İki yeni item de geldi ne işe yaradığını bilmiyorum dur fotosunu atayımCS:GO kartları da pek para etmiyor. Ben o düşen eşyaları satıp satıp rozet bastım daha 3. Seviye olmasan global sentinel rozetim oldu
İki yeni item de geldi ne işe yaradığını bilmiyorum dur fotosunu atayım
![]()
![]()