- Reaksiyon puanı
- 2,162
Kaç saatte kasılır?
16 saatte kasılabilir.
Kaç saatte kasılır?
cenabet mi desem deadpool mu desem, öndekini vurdu niye uyarı almadı mı desem
Gececilere gelsin![]()
5 arkadaş girmen gerekli yoksa tadı çıkmıyor ve galibiyet almak çok zor. İnfo çok önemli oyunda. İletişim olmazsa oynadığından birşey anlamazsın. Usta muhafız II saygılarBugün yine gireyim arkadaşla beraber 5-1 öndeydik yeniyorduk sonra takımdan biri bizim arkadaşı öldürdü suçsuz yere ve 2 el sonra 3 üde çıktı biri 7 gün ban diğeri 2 saat falan 2 kişi kaldık 7-5 öne geçtiler bizde teslim olduk mecburen artık düşünmeye başladım bu neden sürekli bana geliyor 1 değil 2 değil steama ticket falan mı atsam ne yapsam artık oyun zevk vermiyor oyuna girdiğim dakka sinirleniyorum
5 arkadaş girmen gerekli yoksa tadı çıkmıyor ve galibiyet almak çok zor. İnfo çok önemli oyunda. İletişim olmazsa oynadığından birşey anlamazsın. Usta muhafız II saygılar![]()
Bende biliyorum eskiden böyle değildi. Eskiye dönemiyoruz maalesef. Şuan millet dalga tutuyor başka birşey yapmıyor. O yüzden lobide 5 kişi olmadan başlatmıyorum. 1 kişi bile yenilmek için büyük etken.5 preyle alakası yok kardeş eskiden böyle değildi herkes ciddiye alıyordu oynuyordu son zamanlarda aptal insanlar denk geliyor.
geçen 2 salak silverla oynadım da, harbiden öyle adamlar çok. yok, adam eleştiriye de gelmiyor. aynen, en iyisinden kalas. oklarla çeviriyor desem aimi inanırsınDaha az once çıktım maçtan. Adamlar yatıyordu resmen. Oynayamamalarini gectim afk felan kalıyorlar. Awp alıp kalas gibi adama bakıyorlar. Sonra zaten çıktı ikisi. Sonuç 16-1 yenildik. Bakalım silver felan olacak miyim.
O silver'lar kim bilmiyorum ama kendimiz söylüyoruz rütbesi dusuk işte. Hele birde oyuna yeni başlayan biriyse (birilerse) senin benim gibi refleksli olmasını bekleyemezsin. Önemli olan nova olup oynayamayanlar. Buna bende dahilim. Bazen o kadar saçma şeyler oluyor ki dibimdeki adama tek kurşun sikamiyorumgeçen 2 salak silverla oynadım da, harbiden öyle adamlar çok. yok, adam eleştiriye de gelmiyor. aynen, en iyisinden kalas. oklarla çeviriyor desem aimi inanırsınşuradan seviyelere göre, iyi kötü oynayana, gayret edene göre birkaç takım çıksa babalar gibi kasılır.
Kafalarına vurduk ama çaktırma.geçen 2 salak silverla oynadım da, harbiden öyle adamlar çok. yok, adam eleştiriye de gelmiyor. aynen, en iyisinden kalas. oklarla çeviriyor desem aimi inanırsınşuradan seviyelere göre, iyi kötü oynayana, gayret edene göre birkaç takım çıksa babalar gibi kasılır.
daha dibindeki adama aimi getirmeye çalışan adam var. adam fps e yeni başlamış cs oynuyor.O silver'lar kim bilmiyorum ama kendimiz söylüyoruz rütbesi dusuk işte. Hele birde oyuna yeni başlayan biriyse (birilerse) senin benim gibi refleksli olmasını bekleyemezsin. Önemli olan nova olup oynayamayanlar. Buna bende dahilim. Bazen o kadar saçma şeyler oluyor ki dibimdeki adama tek kurşun sikamiyorum![]()
Bi an kendi adamına sıktığın için ban yedin sandımBeyler ban yatağa düştüm bu akşam yokum..
15 kuruş luk envanterin var mı? Steam de dota dan felan kazanmışsan sat onları parayı tamamla yada varsa steam hesabında biraz para onuda ekletebilirsinOhooo param geri gelmiş
![]()
Steam hesabım 0. Dota oynadım ama daha alışma evresiydi item falan yok hesapta.15 kuruş luk envanterin var mı? Steam de dota dan felan kazanmışsan sat onları parayı tamamla yada varsa steam hesabında biraz para onuda ekletebilirsin
Benim hesapta bi 29 kuruş var pazardan skin alayım sana hediye göndereyim sende sat parayı tamamla diyeceğim ama 2 hafta istiyordu galiba.Steam hesabım 0. Dota oynadım ama daha alışma evresiydi item falan yok hesapta.
Oyun arayüzünde Go Tv üzerinden izleyebilirsin.Dünkü oyunu kaydeden oldu mu arkadaşlar? Güzel oynadık valla.