SDN Counter Strike: Global Offensive Oynayanlar Kulübü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hala indirime girmedi değil mi şu oyun :)

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Akşama yapalım bir şeyler gençler.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Gece büyük ihtimalle oyunda olacağım. Gece bile değil hatta. Akşam. 7 buçuk 8 gibi.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
O saatler bana zor ama saat 21:30 gibi oyunda olurum. O zamana kadar alıştırma yaparsın. .:D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bugün yine gireyim arkadaşla beraber 5-1 öndeydik yeniyorduk sonra takımdan biri bizim arkadaşı öldürdü suçsuz yere ve 2 el sonra 3 üde çıktı biri 7 gün ban diğeri 2 saat falan 2 kişi kaldık 7-5 öne geçtiler bizde teslim olduk mecburen artık düşünmeye başladım bu neden sürekli bana geliyor 1 değil 2 değil steama ticket falan mı atsam ne yapsam artık oyun zevk vermiyor oyuna girdiğim dakka sinirleniyorum

hkmtrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bugün yine gireyim arkadaşla beraber 5-1 öndeydik yeniyorduk sonra takımdan biri bizim arkadaşı öldürdü suçsuz yere ve 2 el sonra 3 üde çıktı biri 7 gün ban diğeri 2 saat falan 2 kişi kaldık 7-5 öne geçtiler bizde teslim olduk mecburen artık düşünmeye başladım bu neden sürekli bana geliyor 1 değil 2 değil steama ticket falan mı atsam ne yapsam artık oyun zevk vermiyor oyuna girdiğim dakka sinirleniyorum
5 arkadaş girmen gerekli yoksa tadı çıkmıyor ve galibiyet almak çok zor. İnfo çok önemli oyunda. İletişim olmazsa oynadığından birşey anlamazsın. Usta muhafız II saygılar :)

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Daha az once çıktım maçtan. Adamlar yatıyordu resmen. Oynayamamalarini gectim afk felan kalıyorlar. Awp alıp kalas gibi adama bakıyorlar. Sonra zaten çıktı ikisi. Sonuç 16-1 yenildik. Bakalım silver felan olacak miyim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
5 arkadaş girmen gerekli yoksa tadı çıkmıyor ve galibiyet almak çok zor. İnfo çok önemli oyunda. İletişim olmazsa oynadığından birşey anlamazsın. Usta muhafız II saygılar :)

5 preyle alakası yok kardeş eskiden böyle değildi herkes ciddiye alıyordu oynuyordu son zamanlarda aptal insanlar denk geliyor.

hkmtrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
5 preyle alakası yok kardeş eskiden böyle değildi herkes ciddiye alıyordu oynuyordu son zamanlarda aptal insanlar denk geliyor.
Bende biliyorum eskiden böyle değildi. Eskiye dönemiyoruz maalesef. Şuan millet dalga tutuyor başka birşey yapmıyor. O yüzden lobide 5 kişi olmadan başlatmıyorum. 1 kişi bile yenilmek için büyük etken.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Daha az once çıktım maçtan. Adamlar yatıyordu resmen. Oynayamamalarini gectim afk felan kalıyorlar. Awp alıp kalas gibi adama bakıyorlar. Sonra zaten çıktı ikisi. Sonuç 16-1 yenildik. Bakalım silver felan olacak miyim.
geçen 2 salak silverla oynadım da, harbiden öyle adamlar çok. yok, adam eleştiriye de gelmiyor. aynen, en iyisinden kalas. oklarla çeviriyor desem aimi inanırsın :D şuradan seviyelere göre, iyi kötü oynayana, gayret edene göre birkaç takım çıksa babalar gibi kasılır.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Cs:GO'yu aldığımdan beri ilk kez hile ile karşılaştım. Uzun süredir hilesiz mutlu mesut oynuyordum. Geçen gün arkadaşlarla girdik. Elemanları başlarda rahat rahat vuruyorduk.
Sonra bir şeyler oldu. Karşı takımdan birisi arkadaşı vurdu. Oyundan atıldı. Daha sonra birisini oyundan attılar. 2 bot oldu. Sonra birden geri düşmeye başladık. Karşıdaki eleman hileyi açmış. Daha çok adam vurmak için de 2 kişiyi oyunda düşürmüşler. Sonradan anladım.
Kendi 2 kişiyi vuruyor, bota geçiyor onunla da 2 kişiyi vuruyor. Az sövmedim.
o3DmB7.jpg

Bu arada oyun bazen dostlukların önüne geçiyor. Bir oyun yüzünden insanları kırmak da doğru bir şey değil. Sonuçta bu da bir eğlence. Bire bir yaşadığım için bunu söyleme gereği duydum.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
geçen 2 salak silverla oynadım da, harbiden öyle adamlar çok. yok, adam eleştiriye de gelmiyor. aynen, en iyisinden kalas. oklarla çeviriyor desem aimi inanırsın :D şuradan seviyelere göre, iyi kötü oynayana, gayret edene göre birkaç takım çıksa babalar gibi kasılır.
O silver'lar kim bilmiyorum ama kendimiz söylüyoruz rütbesi dusuk işte. Hele birde oyuna yeni başlayan biriyse (birilerse) senin benim gibi refleksli olmasını bekleyemezsin. Önemli olan nova olup oynayamayanlar. Buna bende dahilim. Bazen o kadar saçma şeyler oluyor ki dibimdeki adama tek kurşun sikamiyorum :D

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Kafalarına vurduk ama çaktırma. :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O silver'lar kim bilmiyorum ama kendimiz söylüyoruz rütbesi dusuk işte. Hele birde oyuna yeni başlayan biriyse (birilerse) senin benim gibi refleksli olmasını bekleyemezsin. Önemli olan nova olup oynayamayanlar. Buna bende dahilim. Bazen o kadar saçma şeyler oluyor ki dibimdeki adama tek kurşun sikamiyorum :D
daha dibindeki adama aimi getirmeye çalışan adam var. adam fps e yeni başlamış cs oynuyor.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Beyler ban yatağa düştüm bu akşam yokum..

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
15 kuruş luk envanterin var mı? Steam de dota dan felan kazanmışsan sat onları parayı tamamla yada varsa steam hesabında biraz para onuda ekletebilirsin
Steam hesabım 0. Dota oynadım ama daha alışma evresiydi item falan yok hesapta.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Steam hesabım 0. Dota oynadım ama daha alışma evresiydi item falan yok hesapta.
Benim hesapta bi 29 kuruş var pazardan skin alayım sana hediye göndereyim sende sat parayı tamamla diyeceğim ama 2 hafta istiyordu galiba.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Dünkü oyunu kaydeden oldu mu arkadaşlar? Güzel oynadık valla.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bugün de aynı ekiple yapalım isterseniz. Dünkü ekibi çok sevdim.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Ne oluyor burada, hastalığımdan istifade girmişsiniz.. :D