Enara yi bilmiyorum hocam ama aktarabiliyorsan paypala aktar ordan alŞuan benim hesabımda mesela EnPara'da param var bunu silah almak için nasıl aktif edeceğim. Direkt hesaptan alınmıyor, cüzdana para aktarma yani?
mesela şu güvenli midir?
Cs Go Counter Strike Global Offensive Steam Key GittiGidiyor'da 219420357
oralarda da alabilecek bulamadım ki, hepsi steam fiyatından daha pahalı satıyorlarKinguin ve G2A Gittigidiyor'dan daha güvenilirdir. Emin olabilirsin.
Ayni satici sanirsam %100 olumlu yorum diyor. Biraz daha ucuz hem demesela şu güvenli midir?
Cs Go Counter Strike Global Offensive Steam Key GittiGidiyor'da 219420357
o nasıl olacak ?Hocam sen kendi ininalindeki parayi da paypala at tum parayi paypaldan steame aktar
Steam cuzdana para ekle dediginde ödeme yontemi olarak paypal seç ya da oyunu alırkeno nasıl olacak ?
karttan paypala nasıl atacğım?Steam cuzdana para ekle dediginde ödeme yontemi olarak paypal seç ya da oyunu alırken
Karti tanimlaman lazim sanirimkarttan paypala nasıl atacğım?
Master cart seçeneği=paypal. @SmokeBomb PTT innial kart işlemlerinde ℅1 para kesiyor o yüzden böyle oldu.Steam'de paypal ödeme seçeneği kalkali çok oldu.
Bu geçen bize de oldu.
Olur öyle şeyler ya.Akşam ne yenildik bea, adamlar çatır çutur çaktı kafamıza..![]()
Ben hafta sonuna indiriyorum sanırım biraz da level kasmam gerek.Oldu bitti zaten @Meridian bir daha ki sefere artık.
Bu arada yakında Modlar Üyelere karşı yapabiliriz. Plan yapmamız ve tarih belirlememiz gerekecek.
Çok eğlenceli olur. Bayaa kalabalığız. Ama interneti iyi olan biri izleyicelere açarsa muazzam olur.Oldu bitti zaten @Meridian bir daha ki sefere artık.
Bu arada yakında Modlar Üyelere karşı yapabiliriz. Plan yapmamız ve tarih belirlememiz gerekecek.
3. Seviyeyi atlaman gerekecek.Ben hafta sonuna indiriyorum sanırım biraz da level kasmam gerek.
Kaç saatte kasılır?3. Seviyeyi atlaman gerekecek.
Sana bağlı kardeşim, benim çok uzun sürdü. Sürekli oynamadığımdan dolayı. Sürekli online olursan 2-3 güne alırsın.. Belki daha az..Kaç saatte kasılır?
Ben global arkadaşları üye yapayım o zaman. [emoji16]Oldu bitti zaten @Meridian bir daha ki sefere artık.
Ben her gece oyundayim cagirirsaniz gelirim.Bol bol adam toplayın arkadaşlar, oynarsak kendi aramızda ve arkadaşlarımız ile oynayalım. Tanımadığımız adamlar ile oynamaktansa kendi arkadaşlarımız ile oynamak daha iyi olacaktır.