- Reaksiyon puanı
- 557
Ta kendisiGlaxy değil mi o![]()

Ta kendisiGlaxy değil mi o![]()
Pintipanda, glaxy, jahrein, Theo, bosluk, qua, Efsaneler benim içinTa kendisi![]()
Pintipanda nın olayını pek sevemedim ama komtan 300 ping'le global olmuş ve hâlâ stok bıçak kullanıyor harbi efsane.Pintipanda, glaxy, jahrein, Theo, bosluk, qua, Efsaneler benim için.
Bunlar 3-4 kişi oynuyor idi skinjokerde, komtan bi geldi hepsini aldı bıçak awp asiimov 3 tane vardı, herkes yalvarıyor geri ver diyePintipanda nın olayını pek sevemedim ama komtan 300 ping'le global olmuş ve hâlâ stok bıçak kullanıyor harbi efsane.
Bıçaklar yakında pazar'a gelir ama sanki arkada half life 3 yazıyor!Ekli dosyayı görüntüle 3196
Ben yeni gördüm yeni paylaşılmış tı (resmi kaynak değil) bıçaklar da yabancı gelince2 yıl önce filan çıktı bu fotoğraf piyasaya. Haber yapmışlardı Half Life 3 mü geliyor diye.
pahalı değil be 11₺ falan alınabiliyor tabi factory new değil orası ayrı.Sadece beğeniyoruz. Keşke devamı da gelse.![]()
O 2 silveri mı diyorsun ?sezar çabalıyor bir de çabalamadan konuşan bir kitle var. gitsinler basit eğlence oynasınlar orada iyi iş yaptıktan sonra rekabeti girsinler. herkesin faydasına olur.
hani şu senin vurduğun 2 liO 2 silveri mı diyorsun ?![]()
bende gelecektim oraya aslındaVallahi onları kazayla vurdum tamamı ile onların hatası ben adamlara sıkarken onlar önüme atlıyor biri öyle gitti uyardım aynısını diğeri de yaptı.![]()
Yok artık banlanırdım.bende gelecektim oraya aslında![]()
burada pek adamda yok yakın seviyelerde. dengesiz oluyor takımlar.Yok artık banlanırdım.![]()
grup yok steam id den ekliyoruz. rütbe vs nedir?