şimdi senin oyunu öğrenmen gerekecek şunu izleyerek başlaHafta sonu yükşüylrum gençler bu sefer. İninalı aldım sanırım aktive etmem lazım. Parayı yarın yükledim mi tamamdır.
Harbi yapalım birşeyler.Akşama yapalım bir şeyler gençler.
Huhşimdi senin oyunu öğrenmen gerekecek şunu izleyerek başla
Ben hâlâ noob'um üzülmeHuhİlk 5 videoyu izledim de demekki ben noobmuşum
![]()
Bu adam Twitch yayını da yapıyordu sanırsam.Ben hâlâ noob'um üzülmebir dk bir video daha atıcam onu da izle.
Evet yapıyor. Video 2;Bu adam Twitch yayını da yapıyordu sanırsam.
Aha thetaEvet yapıyor. Video 2;
Şu an açmıyacam da içeriği ne? (Tahmin edeyim; long, short, base, kapı, çukur vs)Evet yapıyor. Video 2;
Evet.Şu an açmıyacam da içeriği ne? (Tahmin edeyim; long, short, base, kapı, çukur vs)
Şu kız o vidanjör tekeri yanaklı çocukla çıkıyor ya bana kimse adaletden bahsetmesin (bir sürü nokta)Aha theta![]()
Ama kız da güzel değil ki.Şu kız o vidanjör tekeri yanaklı çocukla çıkıyor ya bana kimse adaletden bahsetmesin (bir sürü nokta)
Safkan İngiliz atlarına benziyor, neresi güzel değil?Ama kız da güzel değil ki.
Safkan İngiliz atlarına benziyor, neresi güzel değil?![]()
yapamadılar.Akşama yapalım bir şeyler gençler.
Birinin bana 0.15 tl atma imkanı var mı peki ? Ayrıca ben G2A falan anlamıyorum o işlerden.Maalesef ininalde -ye düşemezsin CS GO alacaksan g2a veya kinguin gibi sitelere bak belki daha ucuza bulabilirsin
Sanmıyorum alt limit vardi galiba 10 tlBirinin bana 0.15 tl atma imkanı var mı peki ? Ayrıca ben G2A falan anlamıyorum o işlerden.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
-'ye düşebiliyor muyum ya da bana 0,15 Tl atabiliyor musunuz?
Steam kodu şeklinde alıyorsun zaten. Ben daha önce almadım ama e posta adresine kod gönderiyorlar diye biliyorumpeki ben bu dediğiniz yerlerden alınca steamde çalışacak mı?
Bunlar sanırsam şahsi satıcılar. Peki nasıl güveneceğim?Aynen iletişim adresi istiyorlar, telefon, mail vb. oraya steam kodu gönderiyorlar..
Satıcının adı vs. Varsa internette arat belki bulabilirsin. Bana sorarsan sıkıntı yasamazsin büyük siteler bunlar oyle dolandiriciliga felan imkan vermezler. Ama en iyisi ininale 10 lira daha yükle oyuna baslayinca skin felan da alırsın kafan da rahat ederBunlar sanırsam şahsi satıcılar. Peki nasıl güveneceğim?