Ben o soğuk kış akşamların da tüm ailenin aynı odada iken birden kesilen elektriğin, sobanın tavana vuran ışığını edilen sohbetleri özledim 15 16 sene önce bunar vardı şimdi akıllı telefonlar
Belki hala bi yerlerde vardırBen o soğuk kış akşamların da tüm ailenin aynı odada iken birden kesilen elektriğin, sobanın tavana vuran ışığını edilen sohbetleri özledim 15 16 sene önce bunar vardı şimdi akıllı telefonlar
Chevrolet Cruze .Tamda araç tavsiyesi istemeye hazırlanıyordum morelim bozuldu![]()
Teşekkürler 23 24 bin civarında clio yada megane arıyorum aslındaGönlümüze göre araba buluruz inşallah
Cruze güzel bi araç belki ama yaşadığım şehirde pek piyasası yok alacağım aracı 1, 2 sene kullanıp sıfır renault clio almayı düşünüyorumChevrolet Cruze .
Cruze düşünmüyorum zatenCruze de klimayi ac, yokus cikmayi dene. Araba son nefesini veriyor.
Sen akıllı telefonla kurtulmuşsun. Babam her bulduğunu alıyor. iPad, Apple Watch, Samsung Gear Watch, Gear VR evde envai çeşit ürün var.Herkesin akıllı telefon alması çok kötü. Sosyal medya uygulamalarının içinde yüklü gelmesi daha kötü. Benim bile kullanmadığım instagramda babam hesap açmış. Kedi resmi felan paylaşıyorElinde amiral gemisi var bütün gün balon patlatma oyunu oynayıp haber sitelerine giriyor. Bir şekilde trivia crack yüklettim en azından güncel oyun var telefonda. Telefona yazık oluyor diyorum bazen
![]()
Yapmilerİphone bölümüne mod mu yapsak![]()
Yeni mi çıktı o model? [emoji19]Günaydınafyonum patlamadı ama yüzümde acayip bi tebessüm var
![]()
Cruze de klimayi ac, yokus cikmayi dene. Araba son nefesini veriyor.
Olabilir. Amcam da vardi 1.6 olmasi lazim. Arac boguluyordu.3 Yıldır rastlamadık ama öyle bişeye
Heralde 2.0 Tdi olduğu için
1.6 o kadar ağır bi araba için evet biraz hantaldı ancak 1.4 turbo ve 2.0 tdi si bu arabanın fiyatının bide 35-45 arası olması arabanın hakkı değilOlabilir. Amcam da vardi 1.6 olmasi lazim. Arac boguluyordu.