Bu numara arayıp tarife değişikliği yapmamı öneriyor bu numara vodafonunmu yoksa dolandırıcımı?
Numara: 0850 25 242 22
Bu numara arayıp tarife değişikliği yapmamı öneriyor bu numara vodafonunmu yoksa dolandırıcımı?
Numara: 08502524222
öyle bir izlenim kazanmışlar adı 9'za çıkmış inmez 8'e misali ivana teyze bizimle değilsin diyor o numaraya...Hocam size direk vodafone'un kendi sitesinden kaynak verdim. Dolandırcı falan değil. Artık bu tür şirketlerin numarası 444 ile başlamıyor. Eskiden öyleydi. Beni hsbc aramıştı bu numaradan 0850 211 0 111 . Dolandırıcı zannettim sonra baktım ki hsbc imiş.
O verdiğin sitede bir takım bilgisi olmayan insanların araştırmadan etmeden yorum yapmalarını görüyorum o kadar.
Tarife değişikliği yapmak istiyorsan, İnternet üzerinden veya yetkili mağazaya gidip yaptırabilirsin. Öyle bir isteğin yoksa, başkasının diretmesi ile de yapma.
TT de şöyle bir olay var tt kıllanıyorsanız bilginiz olsun.Ben bu tip aramalardan şahsen hiç hoşlanmıyorum, kendim yeterince araştırıp uygun tarifelere ve paketlere sık sık geçiyorum zaten.
Önceden beni de arıyorlardı, bir daha tekrar aramamalarını net olarak söyleyip listeden adımı sildirmiştim. Siz de sildirebilirsiniz, lakin ikna etmek için kararlı bir ses tonu şart.