Zorhak'ın Adıyla Üyelik Alan Tolga'dan Mesaj Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
6,Burhan adam boşyere banlanmış eyer sadece sebep buysa.

Boş yere banlandığını düşünmüyorum... Ayrıca o konudan sonra genel af çıktı sanırım. Yani o konuda yediği banın açılmış olması gerekiyor. Ondan sonra yeniden aynı tutumu sergilediği için banlanmış olabilir.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben Bir Olay Kaçırdım Galiba Yada Tam Anlamadım? Bana Bu Zorhak Olayını 0 Dan Anlatacak Olan Var Mı? :( :(

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben her alanda puanları toplayan başarılı bir öğrenci olduğum için tutamıyorum kendimi. Ceza puanı da olsa topluyorum. :mrgreen:

Oldu canım, başka? :D

Eğer ZorhaK affedilirse, ALMİ'yi de geri isterim ben. :mrgreen:

Dur Almi deme bir kaç konu da onun için açılmasın :mrgreen: hem o haksız yere banlanmadı :turned:

****valla herşey kördüğüm olmuş.... çözmekte bana kalsın. Ersin abi adminlikten istifa etsin :D emu abi onun yerine geçsin. Ben de emu abinin yerine geçeyim :D Zorhak abi de daha dikkatli olacağını söylesin ve banı kalksın :) Troy gelince de herkes eski görevine dönsün
pis.png

DipNot : inşallah bu mevzu çözüme kavuşur

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
:mad:Haziran ayının en karizma Nick yarışmasını ben kazanmışım ama Zorhak a kurban gitti arkadaşlar ....

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben Bir Olay Kaçırdım Galiba Yada Tam Anlamadım? Bana Bu Zorhak Olayını 0 Dan Anlatacak Olan Var Mı? :( :(
Şimdi bak yol 1980 lerin başıydı sanırım ...o zaman zorhak daha zohak olmamış sadece Z imiş...

şaka bir yana ilk mesajdaki msn konuşmalarında ilgili konuların da linki var

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Mahkeme, polis, bilişim suçları, FBI, CIA, MIT, SAS ne varsa harekete geçsin böyle kişilerin forumdan temizlenmesi gerek... Bir şaka için başka birinden davetiye alıp o kişinin banlanmasına neden olan kişi işin içinden deli taklidi yaparak kurtulmamalı bence..

taklit yapmasına gerek yok ki böyle işlerle uğraşan adam direk rahatsız bence zaten...

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Ben her alanda puanları toplayan başarılı bir öğrenci olduğum için tutamıyorum kendimi. Ceza puanı da olsa topluyorum. :mrgreen:

Oldu canım, başka? :D

Eğer ZorhaK affedilirse, ALMİ'yi de geri isterim ben. :mrgreen:

şu forumun %80 ni Zorhakın haksız yere banlandıgının bilincinde ortada bir haksızlık varsa telafi edilmeli

2. üyelik alması olayına gelince haksızlıga ugrayan herkes tepki göstermek ister

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
2 saatte 100 mesaj 1.600 e yakın gösterim. Fena değil. Dandik kadın programlarındaki reyting arttırma yöntemleri gibi bizimde arasıra böyle şeyler yapmamız lazımmış demek ki.. Geyik oluyo hemde..

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
şu forumun %80 ni Zorhakın haksız yere banlandıgının bilincinde ortada bir haksızlık varsa telafi edilmeli

2. üyelik alması olayına gelince haksızlıga ugrayan herkes tepki göstermek ister

Bahsettiğiniz konuda aldığı banın zaten açılmış olması gerekiyor. Çünkü ondan sonra genel af çıktı. Ancak aynı tutumu sergilediği, aynı tartışmalara devam ettiği için yeniden banlandı.

6.Burhan http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/119628-haberturkun-sacmaligina-gel.html bu konu yüzünden adamı banlamışlar adamın sonradan agresif olması normal bence.

Tamam işte! O konudan sona genel af çıktı ve banı açıldı. Ancak aynı tutumu sergilediği, aynı tartışmalara devam ettiği için yeniden banlandı.

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende onu diyorum Burhan Zorhak'ı 1 kere HAKSIZ yere banlamışlar ve Zorhak'ın sinirine dokunmuş sonradan yaptıklarıda NORMAL bence.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
şaka maka bir yana da ZorhaK'ın banı kalmadıkça böyle konular çok görürüz :) Zaten doğru olanda banı kalkması :)

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bencede banı kalksın ama banı kalksa bile bu saatten sonra zorhak geri döner mi orasıda meçhul

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zorhak tanımam mesaj sayımdan anlayabilirsiniz.

Yönetimin avukatlığıda 6.Burhana kalış kimse birşey demiyor Burhan bu konuda 4-5 kere dönemez dönmemeli gibi şeyler syledi :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Yok artık! SDN yönetimi bu tür basit olaylardan korkacak bir yönetim değildir diye düşünüyorum...

evet korkacak bir yönetim değil :) yalnız haksızlık yaparkende sonucuna katlanmayı bilmeli ve de hatadan sonra doğru hamleyi yapması gerektiğini düşünüyorummmm :)

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Zorhak tanımam mesaj sayımdan anlayabilirsiniz.

Yönetimin avukatlığıda 6.Burhana kalış kimse birşey demiyor Burhan bu konuda 4-5 kere dönemez dönmemeli gibi şeyler syledi :)
Burhanın evet dönsün demesini istiyorsan herkes ''zorhak dönmesin.'' demeli.Ozaman ''Hayır dönsün'' der

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bütün forum buraya toplanmış.. Tartışma ise çok gereksiz bence..

Neyi yargılıyorsunuz arkadaşlar bu forumun bir kuralı var iyi veya kötü buna uymak zorundayız hepimiz. Taraf tutulmadıkça da kurallara gerektiği gibi uyulmalı ve herkese de eşit davranılmalı. Zorhak ın bir dokunulmazlığı yok herhalde. Madem SDN onun banlanmasını uygun görmüş o halde hepimizin bunu kabullenmesi gerekir. Konuyu daha fazla uzatmamalı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
ZorhaK ile bir takım insanların sürekli uğraşmaları çok ilginç.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bütün forum buraya toplanmış.. Tartışma ise çok gereksiz bence..

Neyi yargılıyorsunuz arkadaşlar bu forumun bir kuralı var iyi veya kötü buna uymak zorundayız hepimiz. Taraf tutulmadıkça da kurallara gerektiği gibi uyulmalı ve herkese de eşit davranılmalı. Zorhak ın bir dokunulmazlığı yok herhalde. Madem SDN onun banlanmasını uygun görmüş o halde hepimizin bunu kabullenmesi gerekir. Konuyu daha fazla uzatmamalı.

Bağlı olduğun bir yönetim hakkında olumsuz bir karar verince ''yönetim böyle uygun görmüş '' diyip çekip gider misin.?Hele haksız yere yapılmışsa.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet korkacak bir yönetim değil :) yalnız haksızlık yaparkende sonucuna katlanmayı bilmeli ve de hatadan sonra doğru hamleyi yapması gerektiğini düşünüyorummmm :)

Belkide bu forumda yönetim ile en çok sorun yaşamış olan benim:D Ancak onların bilerek bir haksızlık yapmayacağınıda söyleyebilirim. Onlara o kadar sorun yaşatsam da bana verdikleri haksız cezayı yine kendileri fark ederek geri aldılar.

Zorhak'n haksız yere banlandığını düşünmüyorum...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bağlı olduğun bir yönetim hakkında olumsuz bir karar verince ''yönetim böyle uygun görmüş '' diyip çekip gider misin.?Hele haksız yere yapılmışsa.

İyi de kime göre haksız.. Neticede bu forumun kuralları ve yöneticileri var. Üstelik adam multi üyelik almış yani pek de haksız sayılmaz yönetim. Multi üyeliğin amacı nedir bir düşünün bakalım. Pek de iyi niyetli bir arkadaş değilmiş.

Benim fikrim bu.. Tabii seninkine de saygı duyuyorum. Ortada bir haksızlık varsa düzeltilmesi için çalışılır fakat Zorhak ın bazı icraatları da sanırım bu forumun kurallarına pek uymuyor.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İyi de kime göre haksız.. Neticede bu forumun kuralları ve yöneticileri var. Üstelik adam multi üyelik almış yani pek de haksız sayılmaz yönetim. Multi üyeliğin amacı nedir bir düşünün bakalım. Pek de iyi niyetli bir arkadaş değilmiş.

Benim fikrim bu.. Tabii seninkine de saygı duyuyorum. Ortada bir haksızlık varsa düzeltilmesi için çalışılır fakat Zorhak ın bazı icraatları da sanırım bu forumun kurallarına pek uymuyor.

Bir olayı tam bilmeden miş mış ile yorum yapmak sağlıksızdır.Zorhak haksız yere ceza alınca kendisini saklamadan yeni üyelik almıştır
sonraki üyeliklerinde de bu konuyu dile getirmek için foruma girmiş yine kendini ve nikini saklamadan girmiş siteye
neyse efendim aynı düşünmek zorunda değiliz:)

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
güzel bi gün :)

msn yazışmasındaki eleman çocuk filan değil

bunu anlamak içinde yazım bilimci veya dedektif olmak gerekmiyor

Zorhak'ın yönetim aracılığı ile bu konunun peşini bırakmayacağını bildirmesi üzerine dalga geçerken birden pturduğu koltukta yusuf yusuf (josef josef ehehe:)) etmeye başlayan bi soytarı sadece...

Artık meseleye SDN yönetimi de dahil gibi görünüyor ve Zorhak ile beraber bu tatsız şakayı yapan elemanın teşhirine çalışması güzel olur kanaatindeyim

bu arada zorhak avatarı filan okudum

Aklıma "V" geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...