belkide hala içimizdedir
Bende şüpheleniyorum ,, O kadar ateşli savunanlar varki ,,
İnsanın babası olsa böyle savunmaz :lol:
belkide hala içimizdedir
nasıl yaaa adam alenen sövüyo birine ve siz sadce 50 ceza puanı veriyosunuz muhtemelen bikaç ay sonra süresi dolacak bi ceza puanıSessiz kaldığımız filan yok ugurhanın ceza puanı(50)verildiMaalesef bu alanda yetkim yok mesajı değiştiremiyorum umarım anlayışla karşılarsınız
İyi forumlar
nasıl yaaa adam alenen sövüyo birine ve siz sadce 50 ceza puanı veriyosunuz muhtemelen bikaç ay sonra süresi dolacak bi ceza puanı
brawo yaa gercekten brawo
keyloger bana anlamsız ileti göndermekte 3 ceza puanı vermişti bu adam sövüyo resmen yaa mesaj sayısı etken olmuştur bu kararı vermenizde sanırım
:laugh::laugh:İşte sırf eleştirmek için eleştiriyorsun,50 ceza puanı demek banned demek bari eleştirmeden önce araştırın forumu:laugh:nasıl yaaa adam alenen sövüyo birine ve siz sadce 50 ceza puanı veriyosunuz muhtemelen bikaç ay sonra süresi dolacak bi ceza puanı
keyloger bana anlamsız ileti göndermekte 3 ceza puanı vermişti bu adam sövüyo resmen yaa mesaj sayısı etken olmuştur bu kararı vermenizde sanırım
nasıl yaaa adam alenen sövüyo birine ve siz sadce 50 ceza puanı veriyosunuz muhtemelen bikaç ay sonra süresi dolacak bi ceza puanı
kişiye sövmenin özeldende olsa bunu yapmanın banlanma sebebi olduğunu çok iyi biliyorumSiz ki forumda o kadar mesajınız var ancak daha ceza puanları hakkında bir bilgin yok...
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/96458-sdn-anayasasi-[cezalandirmalar-hakkinda]-bilgilendirme-konusu-lutfen-okuyunuz.html
kişiye sövmenin özeldende olsa bunu yapmanın banlanma sebebi olduğunu çok iyi biliyorum
ayrıca merak ediyorum neden belirli bi konuda sabit kalmıyosunuz
herkesi herkesten çok savunuyosunuz
sizce küfür etmenin cezası sadece 50 puanmı ozaman ben burda size karı aynı cümleyi kursam 50 puanla yırtsam nekadar mantıklı olur
kişiye sövmenin özeldende olsa bunu yapmanın banlanma sebebi olduğunu çok iyi biliyorum
sizce küfür etmenin cezası sadece 50 puanmı ozaman ben burda size karı aynı cümleyi kursam 50 puanla yırtsam nekadar mantıklı olur
emptyheart bilmiyordur öğrenmmiştir.Sorun yok.Olağan bir yanılgı.50 puanın yanına (süresiz) diye açıklama yapılmalıydı.
Arkadaşım 50 puanı toplamak demek süresiz banlanmak demekkişiye sövmenin özeldende olsa bunu yapmanın banlanma sebebi olduğunu çok iyi biliyorum
oky okuduk öğrendik sizde direk ban deseydiniz yaa:yes:Arkadaşım 50 puanı toplamak demek süresiz banlanmak demek