PylsWeb
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
1 TL lik tazminat davası açsın
Bir taraf için "savunuyor" derken bir taraf için "kin besliyor" demişsiniz. Oysa ki tarafsız olsaydınız "savunmuyor" demeniz gerekirdi.
Sen böyle yaparak bi yere varamassın yaşın kaç bilmiyorum çocuk olduğun kesindir birşeylerin farkına varmayacak kadar çocuksun birşeyleri alttan almayacak kadar çocuksun hangisini sayyyım bilmiyorum şuandaki forumda yaptıklarını benim yetkim olsaydı inan senı 2 dakka forumda bırakmazdım çünkü senin gibilerine ihtiyac yoktur diye düşünüyorum yani eğer foruma bir katkım olsun diyorsan ozaman lafla ortalığı karıştırarak değil paylaşım yaparak yardım ederek ozaman bir katın olur ama sen takmıssın türkçeye yok şudur yok budur iyi türkçe bilmekle adam olunmuyor veya okumaklada adam olunmadığını biliyorsundur herhalde ben bir cahilim bunu belirteyim sana ben okul okumadm ama şuanda geldiğim seviye gerçek hayatta 40 yıl okusaydım şuanki duruma gelmezdim bunlar Türkçeyi iyi bilmemle olmadı okumakla olmadı sen devam et öyle belli sen askerlikte yapmamışssın askere gittiğin zamanda şikayet edersin ozaman gerçekleri görürsün kimse suratına bakmaz ozaman yani kısacası sen bu şekilde yaparak bi yere varamassın bunu belirteyim eğer diyorsan ben böyleyim ozaman hiç bi zaman sanal alemde kendine göre yer arama bulamassın çünkü burası babamızın yeri değildir birşeyleri alttan almak zorundayız almıyorum diyorsanız ozaman yol alırsınız kusura bakmayın Senin sanırıım piskolojik olarak bir takıntı hastalığın var senin bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Sen böyle yaparak bi yere varamassın yaşın kaç bilmiyorum çocuk olduğun kesindir birşeylerin farkına varmayacak kadar çocuksun birşeyleri alttan almayacak kadar çocuksun hangisini sayyyım bilmiyorum şuandaki forumda yaptıklarını benim yetkim olsaydı inan senı 2 dakka forumda bırakmazdım çünkü senin gibilerine ihtiyac yoktur diye düşünüyorum yani eğer foruma bir katkım olsun diyorsan ozaman lafla ortalığı karıştırarak değil paylaşım yaparak yardım ederek ozaman bir katın olur ama sen takmıssın türkçeye yok şudur yok budur iyi türkçe bilmekle adam olunmuyor veya okumaklada adam olunmadığını biliyorsundur herhalde ben bir cahilim bunu belirteyim sana ben okul okumadm ama şuanda geldiğim seviye gerçek hayatta 40 yıl okusaydım şuanki duruma gelmezdim bunlar Türkçeyi iyi bilmemle olmadı okumakla olmadı sen devam et öyle belli sen askerlikte yapmamışssın askere gittiğin zamanda şikayet edersin ozaman gerçekleri görürsün kimse suratına bakmaz ozaman yani kısacası sen bu şekilde yaparak bi yere varamassın bunu belirteyim eğer diyorsan ben böyleyim ozaman hiç bi zaman sanal alemde kendine göre yer arama bulamassın çünkü burası babamızın yeri değildir birşeyleri alttan almak zorundayız almıyorum diyorsanız ozaman yol alırsınız kusura bakmayın Senin sanırıım piskolojik olarak bir takıntı hastalığın var senin bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Bu konunun altında bu mesajın amacı nedir? Şikayet butonunu kullanacağım hemen.
Bu şahsın IP adresi statik ve ülkemizde çok iyi bilinen bir şirkete aittir. Adli merciler bizden talep ettiğinde kendilerine verilecektir bu bilgiler.
uyudum uyandım bu konu hala en üstte :d
Şirkette ne işi var çocuğun
Kişiye ulaşıldıkdan sonra bizi de bilgilendirin kimmiş öğrenelim..
çocuk taklidi Jeaquares neden kamera açtırmadın çocuğa
Forumda Joker gibi adam var. Öyle bir plan yapmış ki aynı anda hem Zorhak'ı, 6.Burhan'ı ve Jequares'i zan altında bırakıyor
eee zorhak t-shirtleri ne zaman çıkıyor
---------- saat 13:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:19 eklenmişti ----------
bence de reklam kokan hareketler bunlar. incis.ker falan mı özenildi
yani birde işin bu boyutu var tamam olan neyse olmuş iş ciddiyede binmiş artık sayfalarda görünmesine gerek yok hani ikide bir teknoloji sitesi diğe çığırıyoduk yaa şimdi teknozorhak sitesi olduben ne bileyim arkadaş allah allah. adam bölünerek çoğalıyor gibi her yerde avatarı var.
sıkıldım artık bu konulardan. herif memleket meselesi gibi baş köşede. benim bir sorunum yok ama sanki birşeymiş gibi iki başlıktan biri bu.
adamın sorunu varsa zaten yöneticilerle konuşur çözer özel iletiyle veya telefonla neyse işte. milleti niye bu kadar geriyor anlamadım.
konuyu özet geçebilecek olan birisi varmı ben çok geride kaldım kim banlandı kim banlanmadı kim suçlu kim suçsuz neden suçlu neden suçsuz diye gider bu
Kardeşim ne oluyor?anladığım kadarıyla özetliyorum 6.burhan denilen şahıs zorhak takma isimli sdn üyesi kardeşe bir komplo kurmuş olay bundan ibaret
anladığım kadarıyla özetliyorum 6.burhan denilen şahıs zorhak takma isimli sdn üyesi kardeşe bir komplo kurmuş olay bundan ibaret
anladığım kadarıyla özetliyorum 6.burhan denilen şahıs zorhak takma isimli sdn üyesi kardeşe bir komplo kurmuş olay bundan ibaret