Zorhak'ın Adıyla Üyelik Alan Tolga'dan Mesaj Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Bu 6. Burhan denen şahsın ne alıp veremediği var ZorHak ile. Ayrıca burası bir kişisel çatışma sitesi değildir. Birisiyle alıp veremediğiniz varsa onun yeri de bu site değil. Olay survivor programına dönmüş. Kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil. SDN ailesiymiş...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
441
İnandırıcı gelmedi. Kurmaca

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bir taraf için "savunuyor" derken bir taraf için "kin besliyor" demişsiniz. Oysa ki tarafsız olsaydınız "savunmuyor" demeniz gerekirdi.

Sen böyle yaparak bi yere varamassın yaşın kaç bilmiyorum çocuk olduğun kesindir birşeylerin farkına varmayacak kadar çocuksun birşeyleri alttan almayacak kadar çocuksun hangisini sayyyım bilmiyorum şuandaki forumda yaptıklarını benim yetkim olsaydı inan senı 2 dakka forumda bırakmazdım çünkü senin gibilerine ihtiyac yoktur diye düşünüyorum yani eğer foruma bir katkım olsun diyorsan ozaman lafla ortalığı karıştırarak değil paylaşım yaparak yardım ederek ozaman bir katın olur ama sen takmıssın türkçeye yok şudur yok budur iyi türkçe bilmekle adam olunmuyor veya okumaklada adam olunmadığını biliyorsundur herhalde ben bir cahilim bunu belirteyim sana ben okul okumadm ama şuanda geldiğim seviye gerçek hayatta 40 yıl okusaydım şuanki duruma gelmezdim bunlar Türkçeyi iyi bilmemle olmadı okumakla olmadı sen devam et öyle belli sen askerlikte yapmamışssın askere gittiğin zamanda şikayet edersin ozaman gerçekleri görürsün kimse suratına bakmaz ozaman yani kısacası sen bu şekilde yaparak bi yere varamassın bunu belirteyim eğer diyorsan ben böyleyim ozaman hiç bi zaman sanal alemde kendine göre yer arama bulamassın çünkü burası babamızın yeri değildir birşeyleri alttan almak zorundayız almıyorum diyorsanız ozaman yol alırsınız kusura bakmayın Senin sanırıım piskolojik olarak bir takıntı hastalığın var senin bir doktora görünmeni tavsiye ederim :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sen böyle yaparak bi yere varamassın yaşın kaç bilmiyorum çocuk olduğun kesindir birşeylerin farkına varmayacak kadar çocuksun birşeyleri alttan almayacak kadar çocuksun hangisini sayyyım bilmiyorum şuandaki forumda yaptıklarını benim yetkim olsaydı inan senı 2 dakka forumda bırakmazdım çünkü senin gibilerine ihtiyac yoktur diye düşünüyorum yani eğer foruma bir katkım olsun diyorsan ozaman lafla ortalığı karıştırarak değil paylaşım yaparak yardım ederek ozaman bir katın olur ama sen takmıssın türkçeye yok şudur yok budur iyi türkçe bilmekle adam olunmuyor veya okumaklada adam olunmadığını biliyorsundur herhalde ben bir cahilim bunu belirteyim sana ben okul okumadm ama şuanda geldiğim seviye gerçek hayatta 40 yıl okusaydım şuanki duruma gelmezdim bunlar Türkçeyi iyi bilmemle olmadı okumakla olmadı sen devam et öyle belli sen askerlikte yapmamışssın askere gittiğin zamanda şikayet edersin ozaman gerçekleri görürsün kimse suratına bakmaz ozaman yani kısacası sen bu şekilde yaparak bi yere varamassın bunu belirteyim eğer diyorsan ben böyleyim ozaman hiç bi zaman sanal alemde kendine göre yer arama bulamassın çünkü burası babamızın yeri değildir birşeyleri alttan almak zorundayız almıyorum diyorsanız ozaman yol alırsınız kusura bakmayın Senin sanırıım piskolojik olarak bir takıntı hastalığın var senin bir doktora görünmeni tavsiye ederim :)

Bu konunun altında bu mesajın amacı nedir? Şikayet butonunu kullanacağım hemen. :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu konunun altında bu mesajın amacı nedir? Şikayet butonunu kullanacağım hemen. :)

Kullanma diyen oldumu acaba Bu Yazının amacını biliyormusun bilmiyorsun ne için yazdım bunu burhan okusunda birşeylerin farkına varsın diye yazdım umarım anlamışsınızdır.? işte takım işte şampıyon :)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar, lütfen bireysel tartışmalara girmeyelim ve konuyu dağıtmayalım.

Bu şahsın IP adresi statik ve ülkemizde çok iyi bilinen bir şirkete aittir. Adli merciler bizden talep ettiğinde kendilerine verilecektir bu bilgiler.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
reklam kokan hareketler bu konular

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
çocuk taklidi :D Jeaquares neden kamera açtırmadın çocuğa :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
148
uyudum uyandım bu konu hala en üstte :d

Bu şahsın IP adresi statik ve ülkemizde çok iyi bilinen bir şirkete aittir. Adli merciler bizden talep ettiğinde kendilerine verilecektir bu bilgiler.

Şirkette ne işi var çocuğun :D
Kişiye ulaşıldıkdan sonra bizi de bilgilendirin kimmiş öğrenelim..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
(08:54:13 PM) Tolga: abla ben artık yaramazlık etmıcem yemın edıyorum okulda da etmıcem

Koptum buna ya
:clap::clap::clap:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
629
Ne çoçuk ama ..:D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Forumda Joker gibi adam var. Öyle bir plan yapmış ki aynı anda hem Zorhak'ı, 6.Burhan'ı ve Jequares'i zan altında bırakıyor :D

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ya kim inanır yok apla yok yaramazlık yapmıcam.Lütfen bu işin sonuna kadar gidilsin.Bende merak etmeye başladım

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1692.jpg

:P:P:P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
629
Zorhak meşhur oldu ..:D

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
eee zorhak t-shirtleri ne zaman çıkıyor :D:D:D

---------- saat 13:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:19 eklenmişti ----------

bence de reklam kokan hareketler bunlar. incis.ker falan mı özenildi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
eee zorhak t-shirtleri ne zaman çıkıyor :D:D:D

---------- saat 13:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:19 eklenmişti ----------

bence de reklam kokan hareketler bunlar. incis.ker falan mı özenildi

ZorHaK'ın bir konusunda verilmişti t-shirtleri satışıa sunuldu:)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ben ne bileyim arkadaş allah allah. adam bölünerek çoğalıyor gibi her yerde avatarı var.
sıkıldım artık bu konulardan. herif memleket meselesi gibi baş köşede. benim bir sorunum yok ama sanki birşeymiş gibi iki başlıktan biri bu.
adamın sorunu varsa zaten yöneticilerle konuşur çözer özel iletiyle veya telefonla neyse işte. milleti niye bu kadar geriyor anlamadım.
yani birde işin bu boyutu var tamam olan neyse olmuş iş ciddiyede binmiş artık sayfalarda görünmesine gerek yok hani ikide bir teknoloji sitesi diğe çığırıyoduk yaa şimdi teknozorhak sitesi oldu:)
banlanabilir normaldir
bende banlandım gerek modla tartışmaya grmekten gerekse üye ile tartışmaya girmekten
ama bukadar olay yapmadm be abi
nedir yani cebinizden paranızmı alındı evinize hırsızmı dadandı yok abi bişy yok
her iki tarafınkide çocukluktan öte bşy değil
davetiye ile geri dönüyosun bari uslu dur abiciğim yok ama durmuyosun yie bişekilde karışıyo ortalık
yapan kişiyi şikayet ettin ne olucak imralıyamı sürücekler ki imralıda babasının evinden daha rahat yaşar örneği mevcut
yada idammmı edicekler 7 yıl hapis 3 yılı katıksız yatırıcaklarmı
1 milyon dolar para cezasımı var yoksa toplumdanmı soyutlanacak
yok bunların hiç biri olmıcak kimsede bişy yapamıcak emin olun
zorhak bi reklam şirketi acsa ancak bukadar tanınabiir tanıtılabilir
yakında medya kralına falan çıkarsa şaşırmam gerci okan işini bilir abartmaz bukadar gerekeni daha iyi yapar
evet medya kralına çıksın zorhak yada okan onu diskoya götürsün:D

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konuyu özet geçebilecek olan birisi varmı ben çok geride kaldım kim banlandı kim banlanmadı kim suçlu kim suçsuz neden suçlu neden suçsuz diye gider bu :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bırakın şunu :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
konuyu özet geçebilecek olan birisi varmı ben çok geride kaldım kim banlandı kim banlanmadı kim suçlu kim suçsuz neden suçlu neden suçsuz diye gider bu :D

anladığım kadarıyla özetliyorum 6.burhan denilen şahıs zorhak takma isimli sdn üyesi kardeşe bir komplo kurmuş olay bundan ibaret :mad:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
anladığım kadarıyla özetliyorum 6.burhan denilen şahıs zorhak takma isimli sdn üyesi kardeşe bir komplo kurmuş olay bundan ibaret :mad:

Çok büyük iftiradır bu ve kanıtlayamadığın sürece suç işlemiş olursun.

Zorhakı falan takmam da 6. Burhan doğruları söylüyor tek bundan eminim. Adamın işi gücü yok zaten yasaklı birisi için saçma işler mi yapsın?

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ne ınsanlar var bır baskası ıcın bırbırınızı burada sucluyorsunuz deger mı ?
bu kadar da herseyı cıddıye almayın bırakında herkes kendı sorununu kendısı cozsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...