Zorhak'ın Adıyla Üyelik Alan Tolga'dan Mesaj Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Bir olayı tam bilmeden miş mış ile yorum yapmak sağlıksızdır.Zorhak haksız yere ceza alınca kendisini saklamadan yeni üyelik almıştır
sonraki üyeliklerinde de bu konuyu dile getirmek için foruma girmiş yine kendini ve nikini saklamadan girmiş siteye
neyse efendim aynı düşünmek zorunda değiliz:)

hayır haksız olduğunu nereden çıkardın onu anlayabilmiş değilim. ortada bir haksızlık yok. olsada hakkını savunduğu yol yanlış, bu tip durumlarda zorhak dışındaki üyelerin izledikleri yol ile zorhakınki arasında dağlar kadar fark var, kuralları gayet iyi bilmesine rağmen. Bu konudan gerçekten çok sıkıldım ama yine de söyliyeyim ZorhaK'ın affedilmesi gibi bir durum ufukta gözükmüyor, mümkün değil. diğer üyelere ne uygulanıyorsa da zorhak'a da ondan... Yoksa üyemizken zorhak ile en ufak bir tartışmamız olmamıştır, kendisini severdim ayrıca...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nerdeyse bir yıl olacak düzgün giremiyorum sdnye olayları da malumen tabi bilmiyorum yeni öğrendim sayılır ne oldu ne olmadı bilemem ama benim bildiğim zorhak ustanın yanlış yapmayacağıdır umarım öyledir yanlış yapsa bile benim için ve forumdaki birçok üye için yeri doldurulamayacak kadar da büyüktür kendisine geçmiş olsunlar diliyorum tabi bu tatsız olaydan dolayı da kişilik hakları tüm zedelenen forum üyelerine

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bir çok üye Zorhak'ın yanlış yapmayacağını düşünüyor. Keşke onların düşüncelerini haklı çıkaracak kadar haklı olabilirseydi... Büyük bir hayal kırıklığı olsa gerek:rolleyes:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir çok üye Zorhak'ın yanlış yapmayacağını düşünüyor. Keşke onların düşüncelerini haklı çıkaracak kadar haklı olabilirseydi... Büyük bir hayal kırıklığı olsa gerek:rolleyes:

1. daha düzgün türkçe kullanırsan sevinirim

2. ise sanırım sen bu duruma ne kadar çok sevinmişsin oysa böyle olaylarda sevinmek olaydan rant ve zevk çıkarmak *****tir
3. adam öldürmüş peygamber vardır nice peygamber kavmini yolundan döndürememiştir, kavmini uyarmaktan kaçan peygamber bile vardır tanrının adaletinde bile o insanlar peygamber iken Zorhak'ın da yanlış yapması eğer yapmış ise eğer normal bir durumdan öteye geçmez nazarımda ama forum etiğine uygun mudur tamamen uygunsuzdur

keşke olmasa idi keşke

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
adam öldürmüş peygamber vardır nice peygamber kavmini yolundan döndürememiştir, kavmini uyarmaktan kaçan peygamber bile vardır tanrının adaletinde bile o insanlar peygamber iken Zorhak'ın da yanlış yapması normal bir durumdan öteye geçmez nazarımda ama forum etiğine uygun mudur tamamen uygunsuzdur

Yok artık. Bu kadar uzun boylu da değil. Adamı peygamberlerle kıyaslamaya başlamışsın çok saçma kusura bakma ama bu benzetme olmamış.:hammer:

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Yok artık. Bu kadar uzun boylu da değil. Adamı peygamberlerle kıyaslamaya başlamışsın çok saçma kusura bakma ama bu benzetme olmamış.:hammer:

Teşbihte hata olmaz diye bir laf var verilen örnekte kelimelere takılacağına mesajı almaya çalış:)

Bu kadar dar pencereden bakmayın olaya.Yani üstte verilen örneği sokaktaki normal vatandaşa göster senin gibi düşünür ama sen okuyan aydınlık bir genç olarak bu kadar sığ düşünüp ''peygamberle kıyaslamışsın '' dersen olmaz:)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Teşbihte hata olmaz diye bir laf var verilen örnekte kelimelere takılacağına mesajı almaya çalış:)

Bu akdar da pencereden bakmayın olaya.Yani üstte verilen örneği sokaktaki normal vatandaşa göster senin gibi düşünür ama sen okuyan aydınlık bir genç olarak bu kadar sığ düşünüp ''peygamberle kıyaslamışsın '' dersen olmaz:)

Örnek verirken dikkatli olmak lazım.

Ayrıca resmen peygamberlerle kıyaslamış yazıyı iyi oku.

kavmini uyarmaktan kaçan peygamber bile vardır tanrının adaletinde bile o insanlar peygamber iken Zorhak'ın da yanlış yapması normal bir durumdan öteye geçmez

ne alaka şimdi burda zorhak ile kavmini uyarmaktan kaçan peygamber arasında nasıl bir ilişki kurabilirsin. Bu nasıl bir benzetme. Peygamber kavmini uyarmamış Zorhakında yanlış yapması normalmiş. Hükmü de kendisi veriyor. Kusura bakma ama saçma sapan bir benzetme.

Yoksa burda uyarılan kavim biz mi oluyoruz :D

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
2. ise sanırım sen bu duruma ne kadar çok sevinmişsin oysa böyle olaylarda sevinmek olaydan rant ve zevk çıkarmak pespayeliktir

Zorhk ile çeşitli konularda fikirlerimiz uyuşmuyordu. Ancak ikimizde birbirimize hakaret etmemiştik... :thumbdown:

Zorhak'ın banlanmasına çok sevindim! Bu sakladığım bir şey değil zaten:laugh:

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
İkili tartışmalara girmeyelim lütfen!

Arkadaşlar herkes birşeylerin peşinde bazıları ZorhaK savunurken bazılarıda ona karşı kin beslediği yorumlarınızdan açıkça bellidir lütfen konuyu dağıtıcak mesaj yazmayınız Kimse kimsenin avukatı değildir kimsede kimseyi karalayıp durmasın konu'daki mesajın %75 saçma ve konuyla alakası yok.

Siz savunsanızda karalasanızda kişilerin fikri ve zikri açıkça bellidir sabaha kadar uğraşsanız insanların fikirlerini değiştiremezsiniz.

İkili tartışmalar sonucu oluşan yorumları şikayet ediyorsunuz birbirinizin ceza almasından bu kadarmı hoşlanıyorsunuz anlam veremiyorum?

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Tazzzy haklısın.Şikayet butonunu hiç kullanmadım demek burada demek kullanlar varmış ama aynı isimlerle benzer tartışmaları südümeyeceğim.Uyarı için sağol.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İkili tartışmalara girmeyelim lütfen!

Arkadaşlar herkes birşeylerin peşinde bazıları ZorhaK savunurken bazılarıda ona karşı kin beslediği yorumlarınızdan açıkça bellidir lütfen konuyu dağıtıcak mesaj yazmayınız Kimse kimsenin avukatı değildir kimsede kimseyi karalayıp durmasın konu'daki mesajın %75 saçma ve konuyla alakası yok.

Siz savunsanızda karalasanızda kişilerin fikri ve zikri açıkça bellidir sabaha kadar uğraşsanız insanların fikirlerini değiştiremezsiniz.

İkili tartışmalar sonucu oluşan yorumları şikayet ediyorsunuz birbirinizin ceza almasından bu kadarmı hoşlanıyorsunuz anlam veremiyorum?

Mesajınız taraflı olmuş.

Ayrıca ben "pespayelik" sözünden dolayı ilgili mesajı şikayet ettim. Ancak bir işlem yapılmadığı için cevap vermek zorunluğunu hissettim.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Mesajınız taraflı olmuş.

Ayrıca ben "pespayelik" sözünden dolayı ilgili mesajı şikayet ettim. Ancak bir işlem yapılmadığı için cevap vermek zorunluğunu hissettim.

Her ne kadar mesajımı tarafsız yazmaya çalışsamda yinede size göre taraflı olucağından eminim.

Mesajım gayet açık ve nettir 14 sayfalık konuyu incelerseniz sizin ne gibi taraflı olup ne gibi tarafsız olduğunuzu görebilirsiniz Kusura bakmayın sizin kadar TARAFSIZ olamıyorum...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Ben de şikayet butonunu kullanmadım, kullanan varsa bilmiyorum ama açıçası ikili tartışmaları bende sürdürmeyeceğim hemde böyle saçma bir konu için.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Mesajım gayet açık ve nettir 14 sayfalık konuyu incelerseniz sizin ne gibi taraflı olup ne gibi tarafsız olduğunuzu görebilirsiniz Kusura bakmayın sizin kadar TARAFSIZ olamıyorum...

Ciddi olamazsınız! Sizin forumda göreviniz var, tarafsız olmak zorundasınız ancak benim öyle bir zorunluluğum yok.

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
her ne kadar mesajımı tarafsız yazmaya çalışsamda yinede size göre taraflı olucağından eminim.

Mesajım gayet açık ve nettir 14 sayfalık konuyu incelerseniz sizin ne gibi taraflı olup ne gibi tarafsız olduğunuzu görebilirsiniz kusura bakmayın sizin kadar tarafsız olamıyorum...

Tazzzy kesinlikle haklısın.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
.................................................

gerekli kişiler açıklamayı yaptı

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ciddi olamazsınız! Sizin forumda göreviniz var, tarafsız olmak zorundasınız ancak benim öyle bir zorunluluğum yok.

Peki hangi cümlemde tarafsızlığımı bozmuşum rica etsem gösterirmisiniz?

Evet forumda görevli olmam ile tarafsız olmam bağlantılı ama İyi bir ahlaka sahip olmak ve adaletli olmak her insana yakışan birşeydir Adaletsizce davranıp tarafsızlığı bozmak kötü birşey insanlar zorunluluk nedeniyle tarafsız olmazlar eğer zorunluluk nedeniyle tarafsız oluyorlarsa hiç olmasınlar...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Çok boş muhabbetler dönüyor burda ya :S Allahım yarabbim

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peki hangi cümlemde tarafsızlığımı bozmuşum rica etsem gösterirmisiniz?

Bir taraf için "savunuyor" derken bir taraf için "kin besliyor" demişsiniz. Oysa ki tarafsız olsaydınız "savunmuyor" demeniz gerekirdi.

Kin beslemek ile savunmamak arasında büyük fark vardır.

Arkadaşlar herkes birşeylerin peşinde bazıları ZorhaK savunurken bazılarıda ona karşı kin beslediği yorumlarınızdan açıkça bellidir

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
yahu savunmamak demek sessiz kalmak nöt olmak demektir.sen o kadar saydır sonra da'' savunmuyor'' diye tanımlanmayı ümit et.:) Hayır susayım diyorum ama çok komiksin:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bir taraf için "savunuyor" derken bir taraf içi "kin besliyor" demişsiniz. Oysa ki tarafsız olsaydınız "savunmuyor" demeniz gerekirdi.

Cümlelerle oynamak veya cümlelerin altında anlam aramak alışık olmadığım birşey kusura bakmayın sizin kadar irdeleyen ve inceleyen biri değilim.

15 Sayfa olmuş konu biraz geriye dönüp konuyu incelerseniz eğer kin beslemenin neden kullanıldığını anlarsınız. Asıl orada Sizin dediğiniz cümleyi kullansaydımki aynı anlama çıkıyor Yalan söylemiş olucaktım 15 sayfayı inceleyin ve üyelerin cümlelerini benim cümlemi incelediğiniz gibi inceleyin hak vericeksiniz gerçi kendinizde attığınız için incelemeye pek gerek görmezsiniz.

Eğer Taraflı bir davranış sergiliyorsam nitekim bana göre sergilemiyorum ama sizi Rahatsız ettiyse Özür dilerim.

Boş tartışmaların içine girmek istemiyorum onun için konuya son yorumumdur. Bundan sonra konu dışında mesaj atan ikili tartışmalara giren herkes uyarılacaktır ve gerekli işlem yapılacaktır!

Haklıda olsam Haksızda olsam Özür dilemek her zaman güzeldir.

Saygılarla İyi geceler...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Mesajınız taraflı olmuş.

Burhan, bazı şeyleri tekrar tekrar söyletmek hoşuna mı gidiyor? Sen butonu kullanınca sorun kendi kendine çözülmeyecek heralde, biri ilgilenecek ki ceza gelecek. Ki geldide konuya cevap vererek kendini de suçlu duruma düşürüyorsun.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Neyse... Siz haklısınız. Ben yatıyorum, herkese iyi geceler.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ya Zorhak ın banını kaldırında cümleten rahata erelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...