7.43
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 332
yaf yeter konu üyeliğinden nasıl çıkılıyo ¿
Profil sayfasında, konu başlıklarının altında "Abonelikleri Sil" yazıyor.
yaf yeter konu üyeliğinden nasıl çıkılıyo ¿
Bir olayı tam bilmeden miş mış ile yorum yapmak sağlıksızdır.Zorhak haksız yere ceza alınca kendisini saklamadan yeni üyelik almıştır
sonraki üyeliklerinde de bu konuyu dile getirmek için foruma girmiş yine kendini ve nikini saklamadan girmiş siteye
neyse efendim aynı düşünmek zorunda değiliz
Bir çok üye Zorhak'ın yanlış yapmayacağını düşünüyor. Keşke onların düşüncelerini haklı çıkaracak kadar haklı olabilirseydi... Büyük bir hayal kırıklığı olsa gerek
adam öldürmüş peygamber vardır nice peygamber kavmini yolundan döndürememiştir, kavmini uyarmaktan kaçan peygamber bile vardır tanrının adaletinde bile o insanlar peygamber iken Zorhak'ın da yanlış yapması normal bir durumdan öteye geçmez nazarımda ama forum etiğine uygun mudur tamamen uygunsuzdur
Yok artık. Bu kadar uzun boylu da değil. Adamı peygamberlerle kıyaslamaya başlamışsın çok saçma kusura bakma ama bu benzetme olmamış.:hammer:
Teşbihte hata olmaz diye bir laf var verilen örnekte kelimelere takılacağına mesajı almaya çalış
Bu akdar da pencereden bakmayın olaya.Yani üstte verilen örneği sokaktaki normal vatandaşa göster senin gibi düşünür ama sen okuyan aydınlık bir genç olarak bu kadar sığ düşünüp ''peygamberle kıyaslamışsın '' dersen olmaz
kavmini uyarmaktan kaçan peygamber bile vardır tanrının adaletinde bile o insanlar peygamber iken Zorhak'ın da yanlış yapması normal bir durumdan öteye geçmez
2. ise sanırım sen bu duruma ne kadar çok sevinmişsin oysa böyle olaylarda sevinmek olaydan rant ve zevk çıkarmak pespayeliktir
anlamadığın belli Peygamberler bile hata yaparken bizlerin hata yapması normal demiş.Oturr sıfır
anlamadığın belli Peygamberler bile hata yaparken bizlerin hata yapması normal demiş.Otu sıfır
İkili tartışmalara girmeyelim lütfen!
Arkadaşlar herkes birşeylerin peşinde bazıları ZorhaK savunurken bazılarıda ona karşı kin beslediği yorumlarınızdan açıkça bellidir lütfen konuyu dağıtıcak mesaj yazmayınız Kimse kimsenin avukatı değildir kimsede kimseyi karalayıp durmasın konu'daki mesajın %75 saçma ve konuyla alakası yok.
Siz savunsanızda karalasanızda kişilerin fikri ve zikri açıkça bellidir sabaha kadar uğraşsanız insanların fikirlerini değiştiremezsiniz.
İkili tartışmalar sonucu oluşan yorumları şikayet ediyorsunuz birbirinizin ceza almasından bu kadarmı hoşlanıyorsunuz anlam veremiyorum?
Mesajınız taraflı olmuş.
Ayrıca ben "pespayelik" sözünden dolayı ilgili mesajı şikayet ettim. Ancak bir işlem yapılmadığı için cevap vermek zorunluğunu hissettim.
Çocuk taklidide yaparmış ...
Mesajım gayet açık ve nettir 14 sayfalık konuyu incelerseniz sizin ne gibi taraflı olup ne gibi tarafsız olduğunuzu görebilirsiniz Kusura bakmayın sizin kadar TARAFSIZ olamıyorum...
her ne kadar mesajımı tarafsız yazmaya çalışsamda yinede size göre taraflı olucağından eminim.
Mesajım gayet açık ve nettir 14 sayfalık konuyu incelerseniz sizin ne gibi taraflı olup ne gibi tarafsız olduğunuzu görebilirsiniz kusura bakmayın sizin kadar tarafsız olamıyorum...
Ciddi olamazsınız! Sizin forumda göreviniz var, tarafsız olmak zorundasınız ancak benim öyle bir zorunluluğum yok.
Peki hangi cümlemde tarafsızlığımı bozmuşum rica etsem gösterirmisiniz?
Arkadaşlar herkes birşeylerin peşinde bazıları ZorhaK savunurken bazılarıda ona karşı kin beslediği yorumlarınızdan açıkça bellidir
Bir taraf için "savunuyor" derken bir taraf içi "kin besliyor" demişsiniz. Oysa ki tarafsız olsaydınız "savunmuyor" demeniz gerekirdi.
Mesajınız taraflı olmuş.
Ayrıca ben "pespayelik" sözünden dolayı ilgili mesajı şikayet ettim. Ancak bir işlem yapılmadığı için cevap vermek zorunluğunu hissettim.