Zorhak'ın Adıyla Üyelik Alan Tolga'dan Mesaj Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
bu iki arkadaşın da avatarı dikkatinizi çekti mi?

ben bunu uzun süredir iyi hatırlıyorum. bu avatarı zorhak kullanıyordu, bu da bir bakış açısı...çok ilginç.. :blink:

konuları okursan, hepsi zorhak avatarı koyarak gerikalanlarıda zorhak avatarı koymaya davet ediyorlar zaten. :blink:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
629
Güzel senaryo ..:)

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Çocuk olma ihtimali yok, ev internetinden girilmemiş. Girilen firma Türkiye'de ki büyük firmalardan buradan şu an açıklamam mümkün değil ama statik ip'li bir bilgisayardan giriş yapılmış, boşuna insanları kandırmaya çalışmasın. Bu adama karşı davanda arkandayız ZorhaK.

Tam düşündüğüm gibi.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
şu an bir daha okudum sanki dalga geçilmiş !

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yazılarından ve küfürlerinden çocuk olduğunu tahmin edebiliriz ama gerçeklerin ortaya çıkması için zorhak bu yazıdan sonra mahkemeye gidermi gitmezmi bilmiyorum gidilirse ancak bu şekilde gerçekler ortaya çıkar çocukmu değilmi v.s

Şunuda Belirtmek istiyorum artık kimse sanmasın ki internetten bişey yaptığım zaman kimse görmez veya duymaz veya kimse bana bişey yapamaz veya şunu da düşünmesin internet cafeye giderim atarım veya yazarım kimse görmez gibi düşüncelere girmessin adamı yılan deliğinden bile çıkarırlar bir cafeci olarak artık internet cafelerde ip log camera kayıtları herşey tutulmaktadır biri bir olay yaptığı zaman benim cafemden yaptığı zaman hemen gelip ip log bilgisayar numarasını bulup ordan camera kayıtlarına bakılıp kimin yaptığı çok rahat ortaya çıkmaktadır artık bilginize.

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ya zaten üslubundan belli,

Milyarlarca kez "abla" ve "annem babam ölsün" "ağlıyorum, polisler gelirse" "çok yaramaz bir çocuğum" gibi konuşarak çocuk olduğunu vurgulamaya çalışmış.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Tüh ya, kandırıldım! :D Ama içim acıdı ya, cidden çocuksa içim acıdı yani, yalan yok. :D Panikledim MSN başında, sonra yalandır herhalde diyerekten rahatladım.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
ben ne bileyim arkadaş allah allah. adam bölünerek çoğalıyor gibi her yerde avatarı var.
sıkıldım artık bu konulardan. herif memleket meselesi gibi baş köşede. benim bir sorunum yok ama sanki birşeymiş gibi iki başlıktan biri bu.
adamın sorunu varsa zaten yöneticilerle konuşur çözer özel iletiyle veya telefonla neyse işte. milleti niye bu kadar geriyor anlamadım.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kaç aydır Zorhak zorhak.. . foruma girince başım ağrıyor artık.. .

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Jea veya konuyla ilgili biri bu kişiyle telefonda görüşürse belli olur sanırım çocuk mu değil mi... Eğer doğru söylüyorsa telefonunu verir, rahat rahat konuşur da... Yalan söylüyorsa telefonunu vermez sanırım...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kaç aydır Zorhak zorhak.. . foruma girince başım ağrıyor artık.. .
Zorhakın banlanması hakkında iki kelam edip başınızı ağıttınız mı yoksa tamam ağam tamam paşam deyip devam mı ettinzi:)

Ee aslında konu zorhak ama konu her yönüyle zorhakı aşmış ve herkesin dersler alabileceği bi duruma dönüşmüştür

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Herkese Hayırlı akşamlar diliyorum jea bu çocukla cepten görüşme şansın varsa bi görüş bakalım gerçekten çocukmu Tekrar herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İster çocuk olsun,ister büyük birisi.Mahkeme lafını duyunca baya bir tırsmış :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Allah hepimizi evet evet hepimizi iftiradan korusun.Ayıca yere düşünce tepemizde gezen leş yiyici akbabalardan da korusun.Zorhak kırmızı renkli bi admini eleştirdiği için banlandı bu haksızlığı anlatmak için üye oldu ve süresiz banlandı.

Çok talihsizdi yaşananlar.Zorhak kın banlandığı konu da yok aradım bulamadım sanırım o konu da silinmiş.
Madem haksızlıktı diyorsun banlanması sende başla eleştirmeye hadi ne duruyorsun?

Destek verdiğin yolda tam git...

Bu arada benim hakkımda birşeyler bulacaktın, mesajında tehdit sezmiştim ne oldu?

Birde mesajında dua mı ediyorsun beddua mı ediyorsun belli değil...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya az önce bilgisayar başında değildim. "Annem geldi, çıkmam lazım." gibisinden bir şeyler yazıp çıkmış. :D Dediğiniz gibi telefon ile görüşmeye çalışacağım. Ama korkuyorsa onu da vermez, gerçi bana güvenip geldiyse benimle görüşebilir. E umarım çocuktur, bir de telefonda küfrederse çıldırırım. :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu konulardan rahatsız olanlara: Forumda binlerce konu var, bunları okumayın olsun bitsin. İsteyen istediği konuyu açar. Kurallara aykırı oldu mu yöneticiler gelir kapatır.

Muhakkak herkesin rahatsız olduğu konular vardır.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Gizliden ara bari msnden küfreden cep telefonu ile sürekli rahatsızlık verebilir

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Allah hepimizi evet evet hepimizi iftiradan korusun.Ayıca yere düşünce tepemizde gezen leş yiyici akbabalardan da korusun.Zorhak kırmızı renkli bi admini eleştirdiği için banlandı bu haksızlığı anlatmak için üye oldu ve süresiz banlandı.

Çok talihsizdi yaşananlar.Zorhak kın banlandığı konu da yok aradım bulamadım sanırım o konu da silinmiş.

Zorhak'ın haksız yere banlanmasına sebep olan O KONU İÇİN TIKLA
Zorhak bu konuda Troy ile tartışmış... Haksız yere ceza almıştı...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Madem haksızlıktı diyorsun banlanması sende başla eleştirmeye hadi ne duruyorsun?

Destek verdiğin yolda tam git...

Bu arada benim hakkımda birşeyler bulacaktın, mesajında tehdit sezmiştim ne oldu?

Birde mesajında dua mı ediyorsun beddua mı ediyorsun belli değil...

efendim bahsettiğiniz konuyu hatırladım.Ayrıca oradaki iddialarımı yalanlıyorsanız öm yolu ile bulabilirm zohrakla tartışmalarınızın olduğuu linkleri öm ile halledebiliriz.Ama bunun için öncelikle inkar etmeniz gerekir.

Hem bahsettiğiniz konuda iyi niyetimden beddua gibi başlayan cümleyi yine de dua olarak sonlandıdım.Siz bundaki iyi niyeti sezememişsiniz.

Son olarak o konuda size de soru yöneltmiştim.Neyse tartışmaya girmeye gerek yok sizi ve olaylara yaklaşım tarzınızı çok iyi biliyorum.Muhali-f bir yapınız var sevmediğiniz birisi söz konusu olunca iyiliğinde susar kötülüğünde fırsatları değerlendirirsiniz.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Zorhakın banlanması hakkında iki kelam edip başınızı ağıttınız mı yoksa tamam ağam tamam paşam deyip devam mı ettinzi:)

Ee aslında konu zorhak ama konu her yönüyle zorhakı aşmış ve herkesin dersler alabileceği bi duruma dönüşmüştür

He,he ondan :) işim yok onla. Sempatide duymuyorum, tanımıyorumda. Siz tartışmaya devam edin. Adam şimdi napıyo kim bilir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
629
merve ablası ikna eder..:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
:D Ama cidden o yaştaysa burada yazılanlar O'nu üzebilir.

Galiba hala keriz gibi davranıyorum. :D Ama kıyamam ki ben ya. Staja gitmiş adamım ben. 5. sınıf çocuklarıyla 1 haftam dolu dolu geçti. Seviyorum minik yaramazları. :D Bu Tolga gene iyi, öğrencilerimin arasında kurbağa yemek isteyen vardı. :D

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bunları yazan çocuk olamaz kesinlikle.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kusura bakmayın ama dallas'a çevirdiniz.
Kim kimin nesi belli değil.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
148
ismim tolga okuyorum

( bkz okuyom ben yuaaa )

öylemesine edit : mesaj gönderme aralığını ve yazdığı cümlenin uzun ve hatasız oluşlarını göze alırsak pek de 14 yaşında değil gibi geldi bana..

dalgasına inceleme :

(08:47:25 PM) Tolga: zorhak abinin adına uyelık alan benım
(08:47:33 PM) Tolga: onu sevdıgımden boyle yaptım ama pısmanım :(:(:(

bkz 8 saniye aralık ve 48 karakter. (saniyede 6 karakter)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
efendim bahsettiğiniz konuyu hatırladım.Ayrıca oradaki iddialarımı yalanlıyorsanız öm yolu ile bulabilirm zohrakla tartışmalarınızın olduğuu linkleri öm ile halledebiliriz.Ama bunun için öncelikle inkar etmeniz gerekir.

Hem bahsettiğiniz konuda iyi niyetimden beddua gibi başlayan cümleyi yine de dua olarak sonlandıdım.Siz bundaki iyi niyeti sezememişsiniz.

Son olarak o konuda size de soru yöneltmiştim.Neyse tartışmaya girmeye gerek yok sizi ve olaylara yaklaşım tarzınızı çok iyi biliyorum.Muhali-f bir yapınız var sevmediğiniz birisi söz konusu olunca iyiliğinde susar kötülüğünde fırsatları değerlendirirsiniz.
Sanki 2 senedir beni tanıyor gibisiniz...Yanlış algılamıyorum umarım,bu kadar kesin yazmanız...

Kötülükten fayda bulan biriyim yani,sizin gözünüzde...

Azcık gerçekleri önünüze serince hep öyle olunur zaten...

Bir yerden hatırlayacağım sizi ama her neyse hayırlı geceler...

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sanki 2 senedir beni tanıyor gibisiniz...Yanlış algılamıyorum umarım,bu kadar kesin yazmanız...

Kötülükten fayda bulan biriyim yani,sizin gözünüzde...

Azcık gerçekleri önünüze serince hep öyle olunur zaten...

Bir yerden hatırlayacağım sizi ama her neyse hayırlı geceler...

Yok ne kadar muhalif bir tarzınız da olsa aslında özünüzde iyi bir insan olduğunuzu biliyoum.Yalnız o iyi insana ulaşmak için hep karşı taraftan çaba beklememek gerekir biraz da siz gayret edin iyi niyetli olmaya ya da iyi niyetli olurken ön yargılaınızdan arınmaya.Ve ortada bahsedilen bi olay varken ilgililerle ilgili başka yönden eleştiriler yapmanızı da esefle karşılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...