- Admin
Seçtiğiniz ve kullandığınız modelleri yazın lütfen nedenleri ile yazın. Ben hala android kullanıyorum ama artık donma kasmalardan bıktım sanırım iphonea geçiş yapacağım sizler neler yaptınız ?
Kullandığınız cihaza göre değişir bu, amiral gemisi Android'lerde donma kasma olmaz, giriş seviyesi veya orta segment kullanıyorsanız normaldir.Ben hala android kullanıyorum ama artık donma kasmalardan bıktım
Modelden modele değiştiğinin hepimiz farkındayızdır diye düşünüyorum ancak giriş seviyesi bir android ve giriş seviyesi bir iphone arasında dağlar kadar fark olduğunu görebiliriz.Kullandığınız cihaza göre değişir bu, amiral gemisi Android'lerde donma kasma olmaz, giriş seviyesi veya orta segment kullanıyorsanız normaldir.
"Android mi IOS mu" sorusu çok genel bir soru, modelden modele, bütçeden bütçeye göre değilşir.
Dağlar kadar da fiyat farkı olduğunu görebiliriz aynı şekilde.giriş seviyesi bir android ve giriş seviyesi bir iphone arasında dağlar kadar fark olduğunu görebiliriz.
Bahsettiğiniz kadar fark yok !Dağlar kadar da fiyat farkı olduğunu görebiliriz aynı şekilde.
Modelden modele fark olmakta hocam benim de memnun oldugum cihazlar var fakat güncelleme sonrasında sürekli kasma donmalarla karşılaşıyorum. Cihaz güncel bir telefon değil diyorsanız da 90 hz ekran yenilemesi olan hala güncelleme alan bir cihaz.Honor X9A kullanıyorum, cihaz 2.senesine girecek, zerre kadar donma kasma yok, hiç bir sıkıntısı bulunmuyor, çok memnunum.
Benimki 120 HZ hocam, her ay güvenlik güncellemesi geliyor.Modelden modele fark olmakta hocam benim de memnun oldugum cihazlar var fakat güncelleme sonrasında sürekli kasma donmalarla karşılaşıyorum. Cihaz güncel bir telefon değil diyorsanız da 90 hz ekran yenilemesi olan hala güncelleme alan bir cihaz.
Hocam bahsettiğim gibi modelden modele göre değişiyorBenimki 120 HZ hocam, her ay güvenlik güncellemesi geliyor.
10.000 TL bile büyük bir fark yaratır, hangi cihazlardan bahsediyorsanız beraber inceleyebiliriz hocam polemiğe girmeden. Karşılıklı fikir alış-verişi her zaman iyidir.Bahsettiğiniz kadar fark yok !
Konu fazla uzadı fikrinizi belirtip başka arkadaşlar ile tartışabilirsiniz. Ben deneyimlerimi aktardım. iyi forumlar10.000 TL bile büyük bir fark yaratır, hangi cihazlardan bahsediyorsanız beraber inceleyebiliriz hocam polemiğe girmeden. Karşılıklı fikir alış-verişi her zaman iyidir.
Hiç amiral gemisi kullandınız mı?Android de kasmayan cihaz mı var harbiden
Hocam günümüzde inanın Amiral gemisine bile gerek yok, yukarıdaki saydığım cihazların hiçbiri amiral gemisi değil, hepsini aktif kullanıyorum, gram kasma yok.Hiç amiral gemisi kullandınız mı?
niye kassın durduk yere exynos eski modelse tabi kasar.Android de kasmayan cihaz mı var harbiden
niye kassın durduk yere exynos eski modelse tabi kasar. bi de kıymet bilen diyelim.
S25 şu anki fiyat farkından alınmaz, yerine S24 tercih edilebilir. S25'in fiyatı illa düşecektir, o zaman alınır. İlkbahar gibi düşer belki. Şunu da ekleyeyim S24 varken yine S25'e çok gerek yok, büyük değişiklikler maalesef ki yok. S serisinde Ultra modellerde kamera paketi 3 senedir neredeyse aynı. Hemen hemen düz S modellerinde de aynı.Fikirleriniz için teşekkürler sayenizde başka amiral gemisi android telefonlara şans vereceğim. s25 yerine s24 ultra iyi bir seçenek gibi duruyor siz ne diyorsunuz ?+
Çok katıldığım başka bir yanıt olmamıştı. Çok haklısınızBiz de önceden seçenekleri değerlendirirdik ama sonra fark ettik ki seçim yapan biz değil, bütçemizmiş. iPhone kullanıyoruz çünkü stabilite, hız ve uzun ömürlü kullanım sunuyor. Ama fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki artık telefon alırken RAM’e değil, banka kredisine bakıyoruz. Sonuç olarak, hangi model değil, hangi cüzdan yeterse onu kullanıyoruz.![]()
Seo nedir anlar mısınız hocam ?Başlığa bak çay demle.
Anlarım, her gün okuduğunuz haber sitelerine haber girmişliğim çoktur. Uzata uzata yazılan haberlerin sahibi, gelmişine geçmişine sövdüğünüz kişi benim ancak atladığınız nokta burası bir forum sitesi, haber sitesi değil. Forum sitelerinde tık işi daha farklı çalışır ki bu başlık ikisine de uygun değil. Ben aslında başlığa kızdığım için yazmamıştım bu mesajı, tartışmanın ucu çıkılmaz ve her gün ger yerde olan bir tartışma olduğu için ironi yapmak istemiştim ama sizin bu mesajınızın bahanesiyle başlığa kızma fırsatını da elde ettim. Ayrıca SDN Forum için SEO kasmak yeterli olsaydı uğraşlarımız boşa gitmez, aktif üye sayısı 10 değil 1000 olurdu. Mesaj düzenlerken bile karşımıza reklam çıkmazdı.Seo nedir anlar mısınız hocam ?
Ben bilip bilmediğinizi sordum hocam. Forum için normalde gerekmez tabi ama makaleler ve aramalarda çıkması için kullanıyoruz. Başlığa kızsanız da kızmasanızda seolar belirli bir kitle getirdi (kayıtlı olmayan okuyucular) Bunu azımsamamak gerek. Foruma olan kızgınlığınız hakkında bir yorum yapmak istemiyorum benzer düşüncedeyim. SaygılarAnlarım, her gün okuduğunuz haber sitelerine haber girmişliğim çoktur. Uzata uzata yazılan haberlerin sahibi, gelmişine geçmişine sövdüğünüz kişi benim ancak atladığınız nokta burası bir forum sitesi, haber sitesi değil. Forum sitelerinde tık işi daha farklı çalışır ki bu başlık ikisine de uygun değil. Ben aslında başlığa kızdığım için yazmamıştım bu mesajı, tartışmanın ucu çıkılmaz ve her gün ger yerde olan bir tartışma olduğu için ironi yapmak istemiştim ama sizin bu mesajınızın bahanesiyle başlığa kızma fırsatını da elde ettim. Ayrıca SDN Forum için SEO kasmak yeterli olsaydı uğraşlarımız boşa gitmez, aktif üye sayısı 10 değil 1000 olurdu. Mesaj düzenlerken bile karşımıza reklam çıkmazdı.
Kolay gelsin.