Soru Yıl oldu 2025 artık karar zamanı Android mi İos mu ?

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
Seçtiğiniz ve kullandığınız modelleri yazın lütfen nedenleri ile yazın. Ben hala android kullanıyorum ama artık donma kasmalardan bıktım sanırım iphonea geçiş yapacağım sizler neler yaptınız ?

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ben hala android kullanıyorum ama artık donma kasmalardan bıktım
Kullandığınız cihaza göre değişir bu, amiral gemisi Android'lerde donma kasma olmaz, giriş seviyesi veya orta segment kullanıyorsanız normaldir.

"Android mi IOS mu" sorusu çok genel bir soru, modelden modele, bütçeden bütçeye göre değilşir.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
Kullandığınız cihaza göre değişir bu, amiral gemisi Android'lerde donma kasma olmaz, giriş seviyesi veya orta segment kullanıyorsanız normaldir.

"Android mi IOS mu" sorusu çok genel bir soru, modelden modele, bütçeden bütçeye göre değilşir.
Modelden modele değiştiğinin hepimiz farkındayızdır diye düşünüyorum ancak giriş seviyesi bir android ve giriş seviyesi bir iphone arasında dağlar kadar fark olduğunu görebiliriz.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Honor X9A kullanıyorum, cihaz 2.senesine girecek, zerre kadar donma kasma yok, hiç bir sıkıntısı bulunmuyor, çok memnunum.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
Honor X9A kullanıyorum, cihaz 2.senesine girecek, zerre kadar donma kasma yok, hiç bir sıkıntısı bulunmuyor, çok memnunum.
Modelden modele fark olmakta hocam benim de memnun oldugum cihazlar var fakat güncelleme sonrasında sürekli kasma donmalarla karşılaşıyorum. Cihaz güncel bir telefon değil diyorsanız da 90 hz ekran yenilemesi olan hala güncelleme alan bir cihaz.

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Modelden modele fark olmakta hocam benim de memnun oldugum cihazlar var fakat güncelleme sonrasında sürekli kasma donmalarla karşılaşıyorum. Cihaz güncel bir telefon değil diyorsanız da 90 hz ekran yenilemesi olan hala güncelleme alan bir cihaz.
Benimki 120 HZ hocam, her ay güvenlik güncellemesi geliyor.

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bahsettiğiniz kadar fark yok !
10.000 TL bile büyük bir fark yaratır, hangi cihazlardan bahsediyorsanız beraber inceleyebiliriz hocam polemiğe girmeden. Karşılıklı fikir alış-verişi her zaman iyidir.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
10.000 TL bile büyük bir fark yaratır, hangi cihazlardan bahsediyorsanız beraber inceleyebiliriz hocam polemiğe girmeden. Karşılıklı fikir alış-verişi her zaman iyidir.
Konu fazla uzadı fikrinizi belirtip başka arkadaşlar ile tartışabilirsiniz. Ben deneyimlerimi aktardım. iyi forumlar

selinl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android de kasmayan cihaz mı var harbiden

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
2 yıllık Android Honor X9A elimde, çatır çatır oyun oynatıyor, kasma 0, Android eskiden kasardı şu an kasmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde ayrıca, Samsung Galaxy A25 5G, Vivo V30 cihazlar var onlar da kasmıyor.

Ctrl+aLT+Del

Asistan
Reaksiyon puanı
41
iphone zengin kibirli şımarık telefonu. android adam olanların telefonudur

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,441
Hırpalanmış telefon farketmeksizin kasar.
Android tercihim, Linux özgürlüğü var cihazda bi kere.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
Fikirleriniz için teşekkürler sayenizde başka amiral gemisi android telefonlara şans vereceğim. s25 yerine s24 ultra iyi bir seçenek gibi duruyor siz ne diyorsunuz ?+

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Az çok bilgi sahibi olan insanlar konuda değerli yorumlarını belirtmiş, ben de onlara katılıyorum. 3 ay öncesine kadar ben de kayıt ettirmediğim için kapanan iPhone 14 cihazımı kullanıyordum, gayet de memnundum. S23 U tabii ki de daha iyiydi ancak ben zevkime daha çok uyduğu ve sevdiğim için kararımı iPhone 14'ten yana kıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikirleriniz için teşekkürler sayenizde başka amiral gemisi android telefonlara şans vereceğim. s25 yerine s24 ultra iyi bir seçenek gibi duruyor siz ne diyorsunuz ?+
S25 şu anki fiyat farkından alınmaz, yerine S24 tercih edilebilir. S25'in fiyatı illa düşecektir, o zaman alınır. İlkbahar gibi düşer belki. Şunu da ekleyeyim S24 varken yine S25'e çok gerek yok, büyük değişiklikler maalesef ki yok. S serisinde Ultra modellerde kamera paketi 3 senedir neredeyse aynı. Hemen hemen düz S modellerinde de aynı.

Son düzenleme:

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Biz de önceden seçenekleri değerlendirirdik ama sonra fark ettik ki seçim yapan biz değil, bütçemizmiş. iPhone kullanıyoruz çünkü stabilite, hız ve uzun ömürlü kullanım sunuyor. Ama fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki artık telefon alırken RAM’e değil, banka kredisine bakıyoruz. Sonuç olarak, hangi model değil, hangi cüzdan yeterse onu kullanıyoruz. 😅📱