Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruYıl oldu 2025 artık karar zamanı Android mi İos mu ?
HTC Touch 2 cihazım vardı çok severek kullanmıştım win 6.5 vardı onda galiba Android arada İOS da kullandım ancak son 2 senedir İOS da kaldım, devam ederim herhalde.
Yıllardır Android ve IOS işletim sistemini kullanmış biri olarak Andorid diyorum. İkisinin de birbirine karşı negatif veya pozitif yönleri var. Şuan Samsung S22 kullanıyorum ve bugüne kadar hiç keşke iPhone alsaydım demedim derdirtmedi.
İhtiyaca beğeniye göre değişir. Android tarafında birkaç yıldır kasma donma diye bişey kalmadı zaten tepe modellerde. (İphone'ların hepsi tepe model olduğu için ucuz giriş ve orta seviye android'lerle karşılaştırmak android tarafına haksızlık olur) 120 - 144hz ekranlar ve güçlü işlemcilerle oldukça akıcı bir deneyim sunuyorlar. Apple tasarımlarını beğenen ve fazla kişiselleştirmeye ihtiyaç duymayan kimseler iPhone tercih edebilir. Yok ben kişiselleştirmeye çok önem veririm, kısıtlanmayı sevmem, mağaza dışı uygulama yüklerim, hatta telefonda emülatör vs gibi deneysel şeyler de kullanırım diyenler android tercih eder. Ayrıca android tarafında batarya kapasiteleri ve hızlı şarj olayı çok iyi yerlere geldi. Bu da oyun konusunda daha iyi bir deneyim sunuyor. Ben de bir dönem iPhone xr ve xs kullandım. Kullandığım zamanda jailbreak vardı. Çok güzel tweakler vardı. İos sürümünü güncelleyip de jailbreak i artık kullanamadığımda pek tahammül edemedim ve androide geçtim.