XPERİA SP almaya karar verdim

kwrxhane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen cevap verirseniz sevinirim ufak bir açıklama ile.

Arkadaşlar merhaba.

XPERİA SP - NEXUS 4 - GALAXY S3 arasında bir aydır cebelleşiyorum ve XPERİA SP almaya karar verdim.

Hafıza konusuna gelince 16GB kendim sd kartım olacak.Oyun olarak SubwaySurf, Temple run gibi oyunlar yüklicem.(Ekstra Gta Vice City ve Real Racing) yüklicem.Telefonun kendi hafızası yeter mi?

XPERİA SP'yi seçtim.Fakat nerden almam daha mantıklı teknosa'da 1249,00 TL (100TL hediye çeki veriyor) Vatanda 1200TL.

Kullanımım ; İnternet/Şarj/Oyun/Uygulama olacak sırasıyla ve şuan kararlıyım.SP almakla bu telefon 2 sene götürür mü?

(Extra soru olarak ; Anroid'i güncellenir mi? 5'i görür mü?)

Kullanan arkadaşlar varsa %100 tavsiye ederler mi? bu telefon beni 2 sene götür mü?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
3 u arasından en kötüsünü secmişsin. S3 tavsiyemdir

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
nexus4 ün kart girişi yok hafıza kartı işe yaramaz ... hafızası fazla oyun kaldıracak derecede değil...

Benim tavsiyem de s3 den yana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus 4 al derim. Hem saf android, hızlı ve güncelleme alıyor, hem de fiyatı diğerlerinden daha uygun bulunabiliyor. Telefonların 3'ü de güzel ama Sony pek güncelleme vermemesiyle tanınıyor, s3 hala piyasada ama android 4.3'ü görür 5'i görmez diye düşünüyorum(samsung'un satış politikası) Kendim de samsung kullanmama rağmen plastiği gerçekten kalitesiz, tavsiye etmem. Sony en şık olanı ve dayanıklı olacağına da eminim. Nexus 4 de fiyat/performans ürünü. Hangisini alırsan al iyi kullanırsan seni 2 sene götürür. Şimdiden hayırlı olsun

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kararsızdım Xperia sp aldım çokda memnunum tavsiye ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende yaklaşık 2 haftadır telefonları araştırıyorum ve xperia sp takip ediyorum. içlerinde ki en güzel telefonu şeçmişsin üstelik tasarımı da iyi ayrıca performansı da iyi hafıza kartını taktınmı süper olur bende almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde .VE birçok kullanıcı yorumunu okudum şimdiye kadar çok kötü buşana almayın diyeni görmedim sadece 1-2 tane akıllı önce iphone kullanmış ondan beğenmiyorlar bence al xperia sp..