Xperia Arc Çizik Sorunu !!!

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumu alalı bi yıl olcak çok ufak görünmeyen çizikler vardı hemde gözüm gbi bakıyodum bugn bi baktm uzun bi çizik var oda ufak ama nasıl ekranda kıl olunca bi acayip görünüyosa öle oldu bizim camlar gorilla glass değilmi neden böle ufak çizikler oluyor ????:unsure:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
telefonunuzun görüntüsünü ekleyebilir misiniz merak ettim, [MENTION=274029]Sry[/MENTION] de çok övmüştü çizilmiyor diye :)

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonunuzun görüntüsünü ekleyebilir misiniz merak ettim, @Sry de çok övmüştü çizilmiyor diye :)

görüntüde görünmezki sadece çiziğin üzeri renkli olursa belli oluyo ufak ama ben rahatsz oluyorum böyle şeylerden ekran jelatini alsam çiziği kapatrmı acaba ????
bu arada telefonu bende överim kesinlikle tavsiye ederm 1100 liraya en iyi telefondur arc ama aldıgında her ihtimale karsı ekran bandı al

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
servise götür bakalım onlar ne dicek

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sakınılan göze çöp batarmış :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sakınılan göze çöp batarmış :)

Bir yılda da batsın artık :D

Arc gerçekten şekil şemal itibari ile çok şık bir telefon titiz davranmak lazım. Sırf iyi bakamam, sağı solu çizilir boyası atar canım sıkılır diye almamıştım.

Nette böyle temizlik sölüsyonları, çizik kapatıcı zımbırtılar göreceksindir muhakkak.
Hiç birisine inanma, hepsi yalandır. Ekran mika olsa çizikler giderilebilirdi ancak bu ekranlardaki çizikler gitmiyor malesef.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir yılı geçkindir kullanıyorum çizik falan yok benimkinde :)

Xperia-Arc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanın benden iyi kmse telefon koruyamaz çizikte zaten cebimde oldu fermuarın iç tarafı çizdi :D ekranım kırılsa garantide değiştirebilrmym peki :D :D :D