Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

taal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar win 8 i nasıl aktif ettiniz :S 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı :(

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
:D arkadaş seviniyom ya ohh miss :P

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bekleyemediniz bre insanlar kaç gündür lisans ve crack diye kıvranıyorsunuz bu ne ya acele etmeyin elbet hackerler şu an harıl harıl çalışıyorlardır zaten yakında ses gelir :laugh:

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bekleyemediniz bre insanlar kaç gündür lisans ve crack diye kıvranıyorsunuz bu ne ya acele etmeyin elbet hackerler şu an harıl harıl çalışıyorlardır zaten yakında ses gelir :laugh:
Sınırsız oldu zaten sorun yok :D

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ortalığı fazla ayağa kaldırmayın valla bizi topa tutarlar :D

Ben bir hafta demiştim ama hakan kardeş bayağı bayağır hızlı çıktı :).
Şimdi gördüm mesajları aktifleştirmeyi çıkarmışısınız bi şekilde.
Rica etsem bu yöntemi ben de alabilir miyim hakan_70?
Ha bir de w8 enterprise linkleri var mı varsa onu da denemek istiyorum.Şimdiden tşk.ler

forumhacktir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de torrent sitesinden indirdim MSDN sürümünü. kurdum hem kardeşime hem kendime. kardeşime 32 bit kendime 64 bit kurdum. kurarken key istedi girdim kurulumu yaptı ama Windows açıldığında full olmadığını gördüm. Windows 8 Pro Build 9200. Yardım bekliyorum :) hakan_70 özellikle sana :)

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@hakan_710 Tekrar teşekkür ederim. Bende yaptım. Sonra da verdiğin bu kodu da girdim.

Al bu da koymamı istediğin resim. :)
v4Wls.png

Bu arada yeni üye olan adamdan ne beklersin zaten sırf aktifleştirme istemek için üye olmuş belli zaten. :)

Hakan kardeş yok galiba,şuan sistemi kurdum acaba aktifleştirme için bana da yardımcı olabilir misiniz:)

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özelden ulaşan herkese anlatımı gönderiyorum. sırayla hepinize gelecek. tekrar uyarıyorum bu işlem hiçbir şekilde yasal değil o yüzden herkes kendinden sorumludur.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakan kardeş yok galiba,şuan sistemi kurdum acaba aktifleştirme için bana da yardımcı olabilir misiniz:)
sana da gönderiyorum dediklerimi yaparsın gelen kutunu kontrol et.

özelden ulaşanlara ve misafir20'ye gönderdim. isteyen olursa özelden mesaj atsın buradaki mesajlar gözden kaçabiliyor

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha aktifleştirmeden şaşrım kaldım merdiven gibi adımlara baksana maşaallah:)Hakan kardeş bi kez daha tşk.ler
Not:Rebel size de çok tşk.ederim.)
Aktifletirince alırım iki üç tane resim

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha aktifleştirmeden şaşrım kaldım merdiven gibi adımlara baksana maşaallah:)Hakan kardeş bi kez daha tşk.ler
Not:Rebel size de çok tşk.ederim.)
Aktifletirince alırım iki üç tane resim
aslında adımlar kısa da ben herkesin anlaması için uzun uzun yazdım yoksa bulduğum yerde İngilizce ve daha kısa anlatılmıştı. konu hakkında ihtiyacı olan açıkca yazmak yerine özelden ulaşsın ;)

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mod arkadaslar kusuruma bakmasın şu 15.mesajımı da atayım flood'a girmesin yani:DYoksa özelim yok.Özel mesaj da bana hayırlı olsun diyelim...:)

taal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında adımlar kısa da ben herkesin anlaması için uzun uzun yazdım yoksa bulduğum yerde İngilizce ve daha kısa anlatılmıştı. konu hakkında ihtiyacı olan açıkca yazmak yerine özelden ulaşsın ;)

maalesef özel mesaj gönderemiyorum 15 mesajdan dolayı :(

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Size 1 tane daha taktik verim çalışma saatleri dışında arayın bence ben öyle yaptım :D etkinleştirdikten sonra KMS Serveri localhost olarak ayarlamayı unutmayın sakın beyler

ihsnlky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana da gönderiyorum dediklerimi yaparsın gelen kutunu kontrol et.

özelden ulaşanlara ve misafir20'ye gönderdim. isteyen olursa özelden mesaj atsın buradaki mesajlar gözden kaçabiliyor

hocam bana da pm gönderebilir misiniz win 8 pro x64 sürümü var elimde. Key ve crack için ne yapabilirim?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Size etkinleştirme felan yok küçükken aktivasyon kazanına düştünüz :D :D [MENTION=63302]WhiteHawk[/MENTION] gönderdim

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam
Özelden banada gönderirmisiniz :) herkes istiyor madem benim başım kelmi :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aynı yöntemi başka bir türk forumunda gördüm. :) 1 mesajı olan üye konu açmıştı orada.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bana değil hakana teşekkür edin o buldu bu yöntemi :D

taal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aktivasyon hakkında özelden ulaşa bilecek var mı rica etsem :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] Hocam çok sağol sayende orijinal win8 sahibi oldum :)
c0srt.png