Sınırsız oldu zaten sorun yokbekleyemediniz bre insanlar kaç gündür lisans ve crack diye kıvranıyorsunuz bu ne ya acele etmeyin elbet hackerler şu an harıl harıl çalışıyorlardır zaten yakında ses gelir :laugh:
Sınırsız oldu zaten sorun yok![]()
@hakan_710 'a danışınnasıl yaptınız acaba yardımcı olabilir misiniz![]()
ortalığı fazla ayağa kaldırmayın valla bizi topa tutarlar![]()
@hakan_710 Tekrar teşekkür ederim. Bende yaptım. Sonra da verdiğin bu kodu da girdim.
Al bu da koymamı istediğin resim.
![]()
Bu arada yeni üye olan adamdan ne beklersin zaten sırf aktifleştirme istemek için üye olmuş belli zaten.![]()
özelden ulaşan herkese anlatımı gönderiyorum. sırayla hepinize gelecek. tekrar uyarıyorum bu işlem hiçbir şekilde yasal değil o yüzden herkes kendinden sorumludur.
sana da gönderiyorum dediklerimi yaparsın gelen kutunu kontrol et.Hakan kardeş yok galiba,şuan sistemi kurdum acaba aktifleştirme için bana da yardımcı olabilir misiniz![]()
aslında adımlar kısa da ben herkesin anlaması için uzun uzun yazdım yoksa bulduğum yerde İngilizce ve daha kısa anlatılmıştı. konu hakkında ihtiyacı olan açıkca yazmak yerine özelden ulaşsındaha aktifleştirmeden şaşrım kaldım merdiven gibi adımlara baksana maşaallahHakan kardeş bi kez daha tşk.ler
Not:Rebel size de çok tşk.ederim.)
Aktifletirince alırım iki üç tane resim
aslında adımlar kısa da ben herkesin anlaması için uzun uzun yazdım yoksa bulduğum yerde İngilizce ve daha kısa anlatılmıştı. konu hakkında ihtiyacı olan açıkca yazmak yerine özelden ulaşsın![]()
sana da gönderiyorum dediklerimi yaparsın gelen kutunu kontrol et.
özelden ulaşanlara ve misafir20'ye gönderdim. isteyen olursa özelden mesaj atsın buradaki mesajlar gözden kaçabiliyor
alan gidiyor alan gidiyor. bari yükleyenler bir resim falan koysaydı hiç fena olmazdı
[MENTION=253652]senbilme[/MENTION] sen bilmeHocam
Özelden banada gönderirmisinizherkes istiyor madem benim başım kelmi
![]()