valla ben çalışıp çalışmadığına bakarımBunları biliyorum bunlar w7 içinde vardı ama güzel yöntem.. Deneyeceğim sağol..

valla ben çalışıp çalışmadığına bakarımBunları biliyorum bunlar w7 içinde vardı ama güzel yöntem.. Deneyeceğim sağol..
valla ben çalışıp çalışmadığına bakarımsonuç olumlu deneyince senden de olumlu yada olumsuz cevap bekliyoruz
![]()
adamlar farketmeden elini çabuk tutTamam en kısa zamanda inşallah.. Kendimiz lisanlayıp kullanalım artık şunu yavv dimi ama..
![]()
slmgr /skms localhost ile değiştirdim zaten. varsa bildiğin başka yöntem söyleBeyler etkinleştirdikten sonra KMS serverlerini değiştirin yoksa internet açıldığında lisansınız uçabilir![]()
slmgr /skms localhost ile değiştirdim zaten. varsa bildiğin başka yöntem söyle![]()
bekliyorumHocam şimdi pro yüklemeye gidiyorum inş olur olmazsa yerim seni![]()
![]()
bekliyorumyalnız Microsoft 19:00 dan sonra çalışmıyormuş galiba o yüzden yarına kalabilirsin. dene sonra bilgi ver burdan
![]()
dur çaktırmaYok yine bilgisayar çıkıyo etkinleştirme için 1e basın diyor
her ne kadr mesaj sayınız az olsa da ben size yöntemi göndereceğim. yalnız eğer farklı bir forumda paylaşırsanız o da sizin bileceğiniz iş. benim kaybedeceğim bir şey yok. güvenerekten özel mesaj ile gönderiyorum
sana da göndereceğim biraz bekleEtkinleştirmeyi yapamadım acaba yardım edebilir misiniz?
Al bu da koymamı istediğin resim.slmgr /skms localhost
alan gidiyor alan gidiyor. bari yükleyenler bir resim falan koysaydı hiç fena olmazdı
şükür yani demekki yöntem çalışıyor
Şunu da belirteyim bu yaptığımız işlem hiçbir şekilde yasal değildir. (gerçi normal crack işlemleri de aynı hesaba geliyor) kullanıp kullanmamak size kalmıştır ben sadece size yol göstericiyim. ki bende kullandım sonuçta.
hata oluştu kodları verdikten sonra
sorununuz neydi acaba? gerekirse özelden mesaj atınbana yardım edermisiniz?
aranıyormuş. masaüstünde sağ tıklayıp kişiselleştir > masaüstü simgelerini değiştirin yolunu takip et. istediklerini ekleHOcam ben kaçmadm buradayım eğer no bu sattede aranıyosa şimdi yükleyip geçebilirm bile yoksa yarını mı beklesem.
Birde arkadaşlar win 8 de bilgisayarımı felan nasıl masaüstüne alıyoruz belki saçma bir soru ama ben yapamadım.
enterprise kurarken girmiyorsunuz.fakat diğer sürümler aynı iso içerisinde olduğu için girdiğiniz key e göre win8 yada win8 pro yüklüyor. bu yüzden onlarda key gerekliSon olarak mazur görün win 8 i kurarken activasyon istediğinde herhangi bir key girmiyoruz dimi.
Peki hocam pro için hangi keyi girmeliyim? kusura bakmayın sayfayı şimdi gördüm. Eğer illegal paylaşım ise pm atarsanız sevinirimenterprise kurarken girmiyorsunuz.fakat diğer sürümler aynı iso içerisinde olduğu için girdiğiniz key e göre win8 yada win8 pro yüklüyor. bu yüzden onlarda key gerekli