Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D Tamam en kısa zamanda inşallah.. Kendimiz lisanlayıp kullanalım artık şunu yavv dimi ama..:D
adamlar farketmeden elini çabuk tut :D crack falan bekleme sonra :D

ayrıca farklı bir yerde gördüm lisans bilgilerini kopyalayıp format sonrası geri yükleme şansı var. tabi biraz zahmetli iş. müsait bir ara onu da deneyeceğim. çalışırsa harddisk değiştirmediğim sürece lisansım gitmeyecek :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler etkinleştirdikten sonra KMS serverlerini değiştirin yoksa internet açıldığında lisansınız uçabilir :D

aLEX_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar rica etsem bana da nasıl etkinleştireceğim ile ilgili yardım eder misiniz? [MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] [MENTION=280980]NEFER[/MENTION]

kann99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Etkinleştirmeyi yapamadım acaba yardım edebilir misiniz?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mesaj sayısı 1 veya düşük olanlara Cevap Yazamayacağım kusura bakmayın lütfen

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok yine bilgisayar çıkıyo etkinleştirme için 1e basın diyor
dur çaktırma :) özelden devam et :D

merhabalar rica etsem bana da nasıl etkinleştireceğim ile ilgili yardım eder misiniz? @hakan_710 @NEFER
her ne kadr mesaj sayınız az olsa da ben size yöntemi göndereceğim. yalnız eğer farklı bir forumda paylaşırsanız o da sizin bileceğiniz iş. benim kaybedeceğim bir şey yok. güvenerekten özel mesaj ile gönderiyorum

Etkinleştirmeyi yapamadım acaba yardım edebilir misiniz?
sana da göndereceğim biraz bekle

kann99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] çok teşekkür ederim

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alan gidiyor alan gidiyor. bari yükleyenler bir resim falan koysaydı hiç fena olmazdı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] Tekrar teşekkür ederim. Bende yaptım. Sonra da verdiğin bu kodu da girdim.
slmgr /skms localhost
Al bu da koymamı istediğin resim. :)
v4Wls.png

alan gidiyor alan gidiyor. bari yükleyenler bir resim falan koysaydı hiç fena olmazdı

Bu arada yeni üye olan adamdan ne beklersin zaten sırf aktifleştirme istemek için üye olmuş belli zaten. :)

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şükür yani demekki yöntem çalışıyor :D:D

Şunu da belirteyim bu yaptığımız işlem hiçbir şekilde yasal değildir. (gerçi normal crack işlemleri de aynı hesaba geliyor) kullanıp kullanmamak size kalmıştır ben sadece size yol göstericiyim. ki bende kullandım sonuçta.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
şükür yani demekki yöntem çalışıyor :D:D

Şunu da belirteyim bu yaptığımız işlem hiçbir şekilde yasal değildir. (gerçi normal crack işlemleri de aynı hesaba geliyor) kullanıp kullanmamak size kalmıştır ben sadece size yol göstericiyim. ki bende kullandım sonuçta.

Ben şimdi yaptım fakat satışa sunulduğu zaman uygun fiyata olursa ve ya windows 7 den yükseltme yapabilirsem orjinalini almayı düşünüyorum zaten. :) Bazıları sevmese de sevdim windows 8 i çünkü. :D

Bing seyehat uygulaması da güzelmiş hem türkçe.

hata oluştu kodları verdikten sonra

Söylenenleri yaparsan sorun olmaması lazım.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şu anda sevinçten ağlıyorum diyebilirim :D oldu olduuu sınırsız :P inş telefonumuzdan kitlemezler bize :D
adszlcq.jpg

aLEX_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anca yazabildim, dediğinizi uyguladım sonuç sizinkinden farksız (başarılı) o yüzden resim koymadım tüm içtenliğimle teşekkür ederim [MENTION=273426]hakan_710[/MENTION]

aleregrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOcam ben kaçmadm buradayım eğer no bu sattede aranıyosa şimdi yükleyip geçebilirm bile yoksa yarını mı beklesem.

Birde arkadaşlar win 8 de bilgisayarımı felan nasıl masaüstüne alıyoruz belki saçma bir soru ama ben yapamadım.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOcam ben kaçmadm buradayım eğer no bu sattede aranıyosa şimdi yükleyip geçebilirm bile yoksa yarını mı beklesem.

Birde arkadaşlar win 8 de bilgisayarımı felan nasıl masaüstüne alıyoruz belki saçma bir soru ama ben yapamadım.
aranıyormuş. masaüstünde sağ tıklayıp kişiselleştir > masaüstü simgelerini değiştirin yolunu takip et. istediklerini ekle

aleregrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son olarak mazur görün win 8 i kurarken activasyon istediğinde herhangi bir key girmiyoruz dimi.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son olarak mazur görün win 8 i kurarken activasyon istediğinde herhangi bir key girmiyoruz dimi.
enterprise kurarken girmiyorsunuz.fakat diğer sürümler aynı iso içerisinde olduğu için girdiğiniz key e göre win8 yada win8 pro yüklüyor. bu yüzden onlarda key gerekli

ihsnlky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
enterprise kurarken girmiyorsunuz.fakat diğer sürümler aynı iso içerisinde olduğu için girdiğiniz key e göre win8 yada win8 pro yüklüyor. bu yüzden onlarda key gerekli
Peki hocam pro için hangi keyi girmeliyim? kusura bakmayın sayfayı şimdi gördüm. Eğer illegal paylaşım ise pm atarsanız sevinirim :)