Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şey ben bulamadımda Windows 8 msdn Pro torrent linkleri ? özelden gönderirmisiniz ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bu local account un Türkçe karşılığı nedir, ben Türkçe kullanıyorum da.
Yerel hesap oluyor kendisi. Windows live ile girmesen de açılıyor aynı bilgisayar. Windowslive ile giriş yaptıysan da metro arayüzünde kullanıcı ayarlarına gir ve yerel hesaba geçi seç. Resim koyayım ama ben zaten yerel hesapta olduğum için microsoft hesabına geç diyor. :)
ATFg.png

Yerel hesaba geçmenin ne gibi eksi yanı var dersen ayarlarınızı eşitleyin bölümü pasif oluyor.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yerel hesap oluyor kendisi. Windows live ile girmesen de açılıyor aynı bilgisayar. Windowslive ile giriş yaptıysan da metro arayüzünde kullanıcı ayarlarına gir ve yerel hesaba geçi seç. Resim koyayım ama ben zaten yerel hesapta olduğum için microsoft hesabına geç diyor. :)
ATFg.png

Yerel hesaba geçmenin ne gibi eksi yanı var dersen ayarlarınızı eşitleyin bölümü pasif oluyor.
işte budur, söylediğiniz şekilde hallettim sıkıntıyı. :D
çok teşekkür ederim

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Etkinleştirme işi sakat gibi görüüyor.. Çünkü bu keylerin bu yöntemlerin hepsinin ömrü kısa.. Henüz kalıcı bi çözüm yok..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
En güzeli Release Preview .Her türlü şey çalışıyor,takılma yok,hız desen süper,16.1.2013 e kadar süresi var.Yeni çıkan sürümlerden daha hızlı.Tavsiye ederim.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yav git ben windows 7deyim arkadaş canımdan bezdirdi windows 8.Amd sürücü çıkartmış.Mozillada fontlar bozulma yapıyor.Ayrıca oyunda ekran bozuluyor.Windows 8 şimdilik çok erken.Adamakıllı crack beklememiz ve sürücülerin daha alışması lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sistemi tekrar kurduktan sonra bilgisayar açılınca renk ayarı yaptığın kısımlar var. orada sayfaların birinde hızlı ayarları kullan seçeneği çıkacak. o sayfaya gelince hızlı ayarlar yerine özelleştir seçeneğini kullanırsan ilerleyen sayfalarda Microsoft hesabı kullan yada yerel hesap aç diye bir yer gelecek. o sayfadan istediğini seç. gerisini halledersin zaten

aleregrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa Sdn forum üyeleri bugün Msdn sürümü torrentten indirdim. Windows 8 pro ve core rtm eng. elimde mevcut isteyene özelden verebilirim torrenti. Ancak crackin nasıl yapılacagını bilmiyorum geçersem 8 e bir sürü oyun var . geçtilten sonra aktif edemezsem yalandan geçmış olurum sonra 7 ye dönerim bunun olmaması için neler yapmama gerekiyo solerseniz sevinirim.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa Sdn forum üyeleri bugün Msdn sürümü torrentten indirdim. Windows 8 pro ve core rtm eng. elimde mevcut isteyene özelden verebilirim torrenti. Ancak crackin nasıl yapılacagını bilmiyorum geçersem 8 e bir sürü oyun var . geçtilten sonra aktif edemezsem yalandan geçmış olurum sonra 7 ye dönerim bunun olmaması için neler yapmama gerekiyo solerseniz sevinirim.
aleyküm selam öncelikle. şimdi sen yeni üye olduğun için özel mesaj atamıyorsun. ben bugün bir aktifleştirme yöntemi buldum şuan çalışıyor ama ileri de çalışır mı bilmem. sen en kısa sürede geç Windows 8 e sonrasında yardımcı olalım. bendeki yöntem geçerliliğini yitirirse başka bir yolunu buluruz zor bir şey değil

aleregrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde indirdiğim tr-tr dil paketi rtm içinde geçerli mi yoksa türkçesi var mı.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etkinleştirme KMS ile değildir. sistem kalıcı olarak etkinleştirliyor. resime dikkat ederseniz kalan gün sayısı değil etkinleştirilen tarih yazıyor.

Birde indirdiğim tr-tr dil paketi rtm içinde geçerli mi yoksa türkçesi var mı.
core ve pro sürümünün Türkçesi zaten mevcuttu keşke onlara baksaydın ama önemli değil. dil paketleri şuan için 64 bit ile uyumlu diye biliyorum. (yanılıyor olabilirim tam emin değilim)

aleregrax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etkinleştirme KMS ile değildir. sistem kalıcı olarak etkinleştirliyor. resime dikkat ederseniz kalan gün sayısı değil etkinleştirilen tarih yazıyor.

core ve pro sürümünün Türkçesi zaten mevcuttu keşke onlara baksaydın ama önemli değil. dil paketleri şuan için 64 bit ile uyumlu diye biliyorum. (yanılıyor olabilirim tam emin değilim)

Hocam sen bana nasıl etkinleştirildiğini pm ile atsan malun mesaj sayım az bu iyiliği yapar mısın rıca etsem.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır hocam çok teşekkürler Önecelikle win 8 i kurayım sonra türkçeleştireyim eğer elinde orjinal pro rtm türkçe varsa linkini paylaşır mısın.En sonda dediklerini yapayım. tekrardan sağolasın.
özelden link atayım ordan istediğin sürümü indir ama Premium sıkıntısı yaşayabilirsin onu da halledersin bir şekilde

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@hakan_710 Arkadaşa gönderdiğin etkinleştirme yöntemini banada gönder bakim nasıl bişeymişş.. Merak ettim..