Yerel hesap oluyor kendisi. Windows live ile girmesen de açılıyor aynı bilgisayar. Windowslive ile giriş yaptıysan da metro arayüzünde kullanıcı ayarlarına gir ve yerel hesaba geçi seç. Resim koyayım ama ben zaten yerel hesapta olduğum için microsoft hesabına geç diyor.bu local account un Türkçe karşılığı nedir, ben Türkçe kullanıyorum da.
işte budur, söylediğiniz şekilde hallettim sıkıntıyı.Yerel hesap oluyor kendisi. Windows live ile girmesen de açılıyor aynı bilgisayar. Windowslive ile giriş yaptıysan da metro arayüzünde kullanıcı ayarlarına gir ve yerel hesaba geçi seç. Resim koyayım ama ben zaten yerel hesapta olduğum için microsoft hesabına geç diyor.
![]()
Yerel hesaba geçmenin ne gibi eksi yanı var dersen ayarlarınızı eşitleyin bölümü pasif oluyor.
işte budur, söylediğiniz şekilde hallettim sıkıntıyı.
çok teşekkür ederim
kurarken pro key girdim ama aktifleştirilmedi yazıyor. aktifleştirme işlemi için biraz araştırma yapmam lazım.Yeni indirdiğimiz windows 8 i aktifleştirebildinmi?
kurarken pro key girdim ama aktifleştirilmedi yazıyor. aktifleştirme işlemi için biraz araştırma yapmam lazım.
Benim önceki sayfadaki mesajımda açıklama var, onu deneyebilirsin sanırım
senin yöntemi denedim hata veriyor. biraz bekelyelim bakalım hacker abilerimiz bi yolunu bulur nasıl olsaBenim önceki sayfadaki mesajımda açıklama var, onu deneyebilirsin sanırım
aleyküm selam öncelikle. şimdi sen yeni üye olduğun için özel mesaj atamıyorsun. ben bugün bir aktifleştirme yöntemi buldum şuan çalışıyor ama ileri de çalışır mı bilmem. sen en kısa sürede geç Windows 8 e sonrasında yardımcı olalım. bendeki yöntem geçerliliğini yitirirse başka bir yolunu buluruz zor bir şey değilSa Sdn forum üyeleri bugün Msdn sürümü torrentten indirdim. Windows 8 pro ve core rtm eng. elimde mevcut isteyene özelden verebilirim torrenti. Ancak crackin nasıl yapılacagını bilmiyorum geçersem 8 e bir sürü oyun var . geçtilten sonra aktif edemezsem yalandan geçmış olurum sonra 7 ye dönerim bunun olmaması için neler yapmama gerekiyo solerseniz sevinirim.
core ve pro sürümünün Türkçesi zaten mevcuttu keşke onlara baksaydın ama önemli değil. dil paketleri şuan için 64 bit ile uyumlu diye biliyorum. (yanılıyor olabilirim tam emin değilim)Birde indirdiğim tr-tr dil paketi rtm içinde geçerli mi yoksa türkçesi var mı.
etkinleştirme KMS ile değildir. sistem kalıcı olarak etkinleştirliyor. resime dikkat ederseniz kalan gün sayısı değil etkinleştirilen tarih yazıyor.
core ve pro sürümünün Türkçesi zaten mevcuttu keşke onlara baksaydın ama önemli değil. dil paketleri şuan için 64 bit ile uyumlu diye biliyorum. (yanılıyor olabilirim tam emin değilim)
Hocam sen bana nasıl etkinleştirildiğini pm ile atsan malun mesaj sayım az bu iyiliği yapar mısın rıca etsem.
tamam gönderiyorum kontrol et
anlattıklarımı harfiyen yaparsan senin sistemin de etkinleştirilmiş olacakKontrol ederim hocam sağolasın şimdiden.
Tamam hocam beklemedeyim.anlattıklarımı harfiyen yaparsan senin sistemin de etkinleştirilmiş olacak
gönderdim gelmedi mi?Tamam hocam beklemedeyim.
Tamamdır hocam çok teşekkürler Önecelikle win 8 i kurayım sonra türkçeleştireyim eğer elinde orjinal pro rtm türkçe varsa linkini paylaşır mısın.En sonda dediklerini yapayım. tekrardan sağolasın.gönderdim gelmedi mi?
özelden link atayım ordan istediğin sürümü indir ama Premium sıkıntısı yaşayabilirsin onu da halledersin bir şekildeTamamdır hocam çok teşekkürler Önecelikle win 8 i kurayım sonra türkçeleştireyim eğer elinde orjinal pro rtm türkçe varsa linkini paylaşır mısın.En sonda dediklerini yapayım. tekrardan sağolasın.
Çok teşekkürlerözelden link atayım ordan istediğin sürümü indir ama Premium sıkıntısı yaşayabilirsin onu da halledersin bir şekilde
rica ederim işiniz görülsünÇok teşekkürler
tamam gönderiyorum hemen@hakan_710 Arkadaşa gönderdiğin etkinleştirme yöntemini banada gönder bakim nasıl bişeymişş.. Merak ettim..
Bunları biliyorum bunlar w7 içinde vardı ama güzel yöntem.. Deneyeceğim sağol..tamam gönderiyorum hemenşaşıracaksın birz ama gerçekten çalışıyo
gönderdim 14. sayfadaki resme de bakabilirsin![]()