Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hazirandan önce alınan Windows 7'ler 70 TL civarı bir fiyata yükseltilebilecek diye bir haber görmüştüm. Doğru olma ihtimali var. Ayrıca Windows 8 ile Windows 8 Pro'nun farkı nedir biliyor musunuz? Özellik listesine bakmıştım ama Pro'nun çok da önemli artısı yoktu. Eğer Windows 7 olduğu gibi Aero gibi önemli bir özellik devre dışı bırakılmazsa daha ucuza Pro olmayan sürüm alınabilir.
en iyisi enterprise kurun kafanız rahat etsin bundan üst sürüm yok. tek eksiği Media center. onu da ülkemizde kullanabilen kişi çok azdır.. enterprise ile win to go özelliği var müsaiy bir zamanda deneyeceğim bakalım ne kadar verimli..

Senin sayende etkinleştirdim ama yazı gitmedi.
bilgisayarı kapatıp tekrar açtın mı? gitmesi gerek

akşam görüşmek üzere sorunları olanlar ulaşsın yardımcı olurum. iyi forumlar

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim rica etsem banada gönderirmisin özelden.Çok teşekkür ederim...

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Wolfteam oynayanlar kurmasin car ban yedi :D ben de haliyle windows 7ye tasindim tekrardan

hacker_127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu gönderilen sürüm en son hazırlanan 3 aylık sürüm mu . Hangi sürüm acaba . Bena da gönderebilir misiniz acaba link . Teşekkürler

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyen herkese sırayla gönderiyorum birazdan...

isteyen herkese gönderilmiştir almayan kaldıysa özelden ulaşsın..

Güzel kardeşim rica etsem banada gönderirmisin özelden.Çok teşekkür ederim...
size göndermiştim ama tekrar gönderiyorum

soru soran arkadaşlar cevap aldıktan sonra dönüş yaparsanız sevinirim.. birisi sağ alttaki yazı (watermark) gitmedi diyordu. naptı düzeldi mi??

celebi60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toprağam özel mesaj yetkim yok,teşekkür ederim bilgiler için fakat artık işe yaramıyor malesef,dediklerini harfiyen yaptım ama sanırım bu serial banlanmış.bilginize.

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8 pro var telefonda 6 hane istedi ben 7 vermek zorunda kaldım korsan yazılımdan korunmak için satın alın diyo :)

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8 pro var telefonda 6 hane istedi ben 7 vermek zorunda kaldım korsan yazılımdan korunmak için satın alın diyo :)
sonradan media center falan yüklemedin değil mi? tekrar arayıp adımları dikkatlice yaparmısın? bende sorun olmadı sende de olmaması gerek. ona göre yardımcı olayım ve özelden yaz mümkünse

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi kontrol ettim kodlar 7 haneli ve şimdi aradım. operatör, numaranınızın x numaralı grubunu girin diyor.fakat verdiğim keyi engellemişler farklı bir key gönderiyorum onu dene

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk verdiğim serial banlanmıştır. önceden gönderdiğim arkadaşlar yeniden ulaşsınlar yeni serial vereceğim. elinizi çabuk tutun..

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk verdiğim serial banlanmıştır. önceden gönderdiğim arkadaşlar yeniden ulaşsınlar yeni serial vereceğim. elinizi çabuk tutun..

haklısın kardeşim ilk verdiğin olmadı cükü bloklanmış ikincisi oldu saol allh razı olsun saygılar...+++++

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrıca etkinleştirme yapan arkadaşlar klasör seçeneklerine girip gizli dosyaları ve korunan sistem dosyalarını göster seçeneğini açarak C:\Windows\System32\spp\store yolundaki store klasörünün tüm içeriğini kopyalayıp bir yerde saklasınlar. dosya içeriğinde lisans bilgileriniz yer almakta ve ileride format atarsanız başka bir işleme gerek kalmadan bu klasör yardımıyla sisteminizi yeniden aktive edebilirsiniz. müsait bir zamanda bunu da anlatırım. (kopyalama işleminden sona gizli dosyalar seçeneğini düzeltmeyi unutmayın)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Windowsa bahane bulma şimdi :P Önceden koyduğum resimdeki gibi 60€ olursa kesin alıcam bunu. :D
Valla söve söve bi hale geldim windows 8'e gta 4'ü TTnet Playstoredan orjinalini almıştım onu bile çalıştırmadı çarım ban yedi 3 günlük Allah'tan 3 günlük o da nedenmiş uyumluluk ayarlarını denediğim için

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
soru soran arkadaşlar cevap aldıktan sonra dönüş yaparsanız sevinirim.. birisi sağ alttaki yazı (watermark) gitmedi diyordu. naptı düzeldi mi??[/QUOTE]

Yok hala düzelmedi.Ben onu sürüm İngilizce iken yoketmiştim,Türkçeleştirdikten sonra tekrar geldi ve gitmiyor.Tekrar İngilizceye çevirip eski haline getirip sonra Türkçeye çevirip öylemi silsem acaba olur mu?İlgin için teşekkür ederim unutmamışsın.

celebi60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toprağam malesef olmadı,daha önce yapılan işlemler yüzünden windows 8 with media center sürümüne döndü o yüzden olmadı..girdiğim keyleri değiştirdim ama hiçbir şekilde eski haline dönmüyor.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
soru soran arkadaşlar cevap aldıktan sonra dönüş yaparsanız sevinirim.. birisi sağ alttaki yazı (watermark) gitmedi diyordu. naptı düzeldi mi??

Yok hala düzelmedi.Ben onu sürüm İngilizce iken yoketmiştim,Türkçeleştirdikten sonra tekrar geldi ve gitmiyor.Tekrar İngilizceye çevirip eski haline getirip sonra Türkçeye çevirip öylemi silsem acaba olur mu?İlgin için teşekkür ederim unutmamışsın.[/QUOTE]

Edit: Denedim böyle de olmadı.Yazıyı silemedim.

celebi60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toprağam gönderdiğin son serial da banlanmış..yapacak bişey kalmadı sanırım :) iyi bayramlar.