Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
>>bu 9200 serisi bence fake..
>>kenar araç çubukları yok bu seride..
>>epey oynanmış gibi duruyor..
Başka bir siteden edindiğim bilgiye göre araç çubuklarını Microsoft bilerek koymamış. Neden olarak "güvenlik açığı" oluşturuyormuş.

coder2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ona bakarsan başlat menüsüde yok :) Bence başlat menüsü kenar çubuğu araçları ve pc başlangıcındaki ekran hız için ve gereksiz uygulamalar olduğu için kaldırıldı.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Windows 8'i kullanırken Başlat'ı hiç özlemediğimi farkettim :)

semihpatara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 çok güzel bence. Arayüz olayı çok güzel olmuş ve arka plana atın bilgisayarı fazla zorlamıyor. Win7 kullanırken ram kullanımı min %35-%40 arasındaydı. Şu anda %20 kullanıyor.

semihpatara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 8 etkinleştirmesi nasıl yapılıyor birisi anlatabilir mi acaba? bende hala etkinleştirilmedi dior

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
alın metro arayüzü acılmadan masaüstünü açılmasını istiyorsanız kurun.
Skip Metro Suite 1.1

[video=youtube;x74VzVfuE7M]http://www.youtube.com/watch?v=x74VzVfuE7M&feature=player_embedded[/video]

skipmetro_main.jpg

HOMEPAGE
http://winaero.com/comment.php?comment.news.103

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Off ben konudan baya uzak kalmışım..:D EE ne yaptınız arkadaşlar??..

Ben eski dosyalarımı yedekleyipte kurmaya üşeniyorum yaa..:D Ama kuracağım kesin Hakan son çalışan keyi özelden gönder..:D Sesime gel Hakan..:D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ben kurdum ve kurmamla kaldırmam bir oldu :laugh: adaş nedeni çünkü çok ağır buldum tabiki bu benim fikrim bence final sürümüne kadar biraz daha toparlanacağını umuyorum görsel olarak baya hoş

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İyide final bu zaten bundan daha başka finalmi var??. Belki senin sistemdenkaynaklanıyordur.. Şu an bende release preview kurulu ve canavar gibi çalışıyor..

semihpatara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükseltme yaptıysan kasıyormuş forumlarda öyle yazıyor. Benim çok hoşuma gitti win8. Uygun fiyat olursa satın alırım gibi geliyor.

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Dostum bende alabilirmiyim çalışan keylerden ..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İyide final bu zaten bundan daha başka finalmi var??. Belki senin sistemdenkaynaklanıyordur.. Şu an bende release preview kurulu ve canavar gibi çalışıyor..

Ben de telefonla etkinleştirdiğim fıstık gibi çalışan sistemi korkudan sildim.Yerine rp kurdum.Dediğin gibi gerçekten canavar gibi çalışıyor.Üstelik 16.ocak.2013 e kadar.Daha ne olsun.Riske yada hapise girmeye değmez.Benden acizane söylemesi.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
valla sistemim gayet iyi işlemcim intel core i5 m 480 2.67-2.66 ghz 64 bit ekran kartı ati 5650 1 gb paylaşımsız bellek 4 gb max.8gb ddr3 1333 sence normal değil mi bu sistem

semihpatara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükseltme mi yaptın ki acaba bende de win8 pro yüklü canavar gibi değiştirmeyide düşünmüyorum hiç.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
>>bu 9200 serisi bence fake..
>>kenar araç çubukları yok bu seride..
>>epey oynanmış gibi duruyor..
tam olarak bilgi sahibi olmayan arkadaşlar kafasına göre yorum yapmazsa millette yanlış yönlendirilmiş olmaz. araç çubuklarını neden olmadığının cevabını vermiş arkadaşlar. ayrıca bu sürümler Microsoft'un msdn üyelerine dağıttığı sürümler. nasıl fake olabilir??

key isteyenler için sırayla geliyor biraz bekleyin

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyen herkese göndrim yapılmıştır. eline ulaşmayan yada isteyenler özelden ulaşsınlar. Kullanım sonucu doğacak sorunlardan sorumlu olmadığımı bir kere daha belirteyim. Herkes kendinden sorumludur..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yaa bu olmayan çubuklar ne çubuğu??.. Yada şöyle sorayım bu final sürümlerin release preview arasındaki farklar çokmu fazla??.. Ne gibi farklılıklar var??.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
valla sistemim gayet iyi işlemcim intel core i5 m 480 2.67-2.66 ghz 64 bit ekran kartı ati 5650 1 gb paylaşımsız bellek 4 gb max.8gb ddr3 1333 sence normal değil mi bu sistem
Gayet iyi bi sistem arkadaşların dediği gibi yükseltme yaparak kurduysan belki ondandır.. En temiz kurulum kuracağın sürücüyü biçimlendirip sıfırdan kurmak zaten ben bu yükselterek kurmayı hiç sevmiyorum gereksiz dosyalar sistemde kalıyor..

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaa bu olmayan çubuklar ne çubuğu??.. Yada şöyle sorayım bu final sürümlerin release preview arasındaki farklar çokmu fazla??.. Ne gibi farklılıklar var??.
Performans artışı+Görsellik+Stabilite
Bi de online oynadığım oyunla uyumlu olsaydı keşke oyun direk ban atıyor windows 8de iken 3 günlük ban atıyor :( :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gayet iyi bi sistem arkadaşların dediği gibi yükseltme yaparak kurduysan belki ondandır.. En temiz kurulum kuracağın sürücüyü biçimlendirip sıfırdan kurmak zaten ben bu yükselterek kurmayı hiç sevmiyorum gereksiz dosyalar sistemde kalıyor..
ya hiç sorma bir tanae iso indirdim oda bootale(önyükleme)yapmadı mecburen normal kurdum yani exe ye tıklayarak herhalde ondan oldu diye tahmin ediyorum bende

nadir3391

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyen herkese göndrim yapılmıştır. eline ulaşmayan yada isteyenler özelden ulaşsınlar. Kullanım sonucu doğacak sorunlardan sorumlu olmadığımı bir kere daha belirteyim. Herkes kendinden sorumludur..
hakan kardeş bana verdiğin keylerin hiçbiri çalışmadı maalesef..:( telefonla kaç defa yaptım korsan yazılım uyarısı veriyor..

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çok fazla yenilik (kullanım ve görsellik olarak) olmadığı için Windows 8 çok konuşulmayacak, görünüş olarak Windows 7'den farkı yok, hatta bence Metro arayüz güncelleme ile 7'ye çok rahat gelebilir diye düşünüyorum. Ama yapmazlar.