Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Çok fazla yenilik (kullanım ve görsellik olarak) olmadığı için Windows 8 çok konuşulmayacak, görünüş olarak Windows 7'den farkı yok, hatta bence Metro arayüz güncelleme ile 7'ye çok rahat gelebilir diye düşünüyorum. Ama yapmazlar.

vista ile win7 arasındaki fark nasıl oluştuysa bence win7 ve win8 arasındaki farkta onun gibi olur bence.. Aslında vista ile win7 kıyaslanamaz bile ama görsellik açısından benzerlikler gözardı edilmez.. Ayrıca win8 in performans açısından win7nin bile üzerinde olduğuda bir gerçek. Tabiki win7 silinip gitmez. Kaliteli işletim sistemleri ve alışkanlıklar kolay kolay unutulmaz.. (XP) Ama insanlar nasıl XP den kopup/koparılıp win7 ye alıştırıldılarsa aynı şey win8 içinde olur bence

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Başka bir siteden edindiğim bilgiye göre araç çubuklarını Microsoft bilerek koymamış. Neden olarak "güvenlik açığı" oluşturuyormuş.
>>Eğer kenar araç çubukları+başlat menüsü+kötü görünen klasör ve dosya hatları(grafik arayüz)gibi özellikler olmayacaksa, win-8 tutmaz..
>>Daha windows da insanlar başlat menüsünü nasıl özelleştireceklerini bilmezken, Metro işi komedi...
>>Ayrıca açılış hızıyla bi yere kadar avunur insanlar..
>>Win-8 in akıbeti şimdiden belli, win-vista ya olan olacak..
>>Windows için bu gidişin sonunda yine hüsran görünüyor...

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
>>Eğer kenar araç çubukları+başlat menüsü+kötü görünen klasör ve dosya hatları(grafik arayüz)gibi özellikler olmayacaksa, win-8 tutmaz..
>>Daha windows da insanlar başlat menüsünü nasıl özelleştireceklerini bilmezken, Metro işi komedi...
>>Ayrıca açılış hızıyla bi yere kadar avunur insanlar..
>>Win-8 in akıbeti şimdiden belli, win-vista ya olan olacak..
>>Windows için bu gidişin sonunda yine hüsran görünüyor...
Bence performans açısından süper de metro arayüzü tutmaz gibimi geliyor

Bedumbe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
W7'yle karşılaştırdığımızda hız dışında çok da yenilik yok. Metro gerçekten saçmalık bence de, bütün gün masaüstünde takılıyorum zaten, inadına metro uygulamaları yerine masaüstü uygulamalrı kullanıyorum :D

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Vayy arkadaş ne konuymuş be ağlayasım geldi :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar metro arayüz kullanmak zorunlu mu olucak yoksa 26 ekimde çıkıcak resmi sürümde ek herhangi bir program kullanmadan başlat menüsünü geri getirme imkanı olucak mı

Umut37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isteyen herkese göndrim yapılmıştır. eline ulaşmayan yada isteyenler özelden ulaşsınlar. Kullanım sonucu doğacak sorunlardan sorumlu olmadığımı bir kere daha belirteyim. Herkes kendinden sorumludur..

hocam banada yollarmısın

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya bizim türk insanı ne kadar zeki şimdiden win 8 i active etmek için türlü türlü dümenler çıkarmışlar aklım şaştı doğrusu ya şimdide skyple etkinleştirme çıkarmışlar bilmem duydunuz mu ve başarı oranıda bayağı yüksek

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ya bizim türk insanı ne kadar zeki şimdiden win 8 i active etmek için türlü türlü dümenler çıkarmışlar aklım şaştı doğrusu ya şimdide skyple etkinleştirme çıkarmışlar bilmem duydunuz mu ve başarı oranıda bayağı yüksek
Bizim millet diyorsunda zaten bunları yabancı kaynaklardan öğreniyor bizimkilerde. Ben de etkinleştirdim windows 8 i ama bana söyleyen arkadaşın kaynağıda yabancıydı.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hoppala..

Microsoft, RTM yapılarını yaklaşık bir ay önce 9200.16384. win8_rtm. 120725-1247 ile tamamlamıştı. Bu sürüm aynı zamanda geliştiricilere sunulan ve 26 Ekim'de resmen sunulması planlan sürümdü. Ancak şimdi ise Windows 8'in yeni bir yapı numarası kazandığı ortaya çıktı.
Winunleaked.info forumlarıda ortaya çıkan ekran görüntüsü, Windows 8'in en yeni yapı numarasının9200.20500 olduğunu ortaya çıkardı. Yeni yapı hakkında sızan başka bir bilgi ise bulunmuyor.
Alıntıdır..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
[h=1]Windows 8'in yeni bir yapısı daha göründü[/h]
2012082815232164772.jpg

Microsoft, RTM yapılarını yaklaşık bir ay önce 9200.16384. win8_rtm. 120725-1247 ile tamamlamıştı. Bu sürüm aynı zamanda geliştiricilere sunulan ve 26 Ekim'de resmen sunulması planlan sürümdü. Ancak şimdi ise Windows 8'in yeni bir yapı numarası kazandığı ortaya çıktı.
Winunleaked.info forumlarıda ortaya çıkan ekran görüntüsü, Windows 8'in en yeni yapı numarasının9200.20500 olduğunu ortaya çıkardı. Yeni yapı hakkında sızan başka bir bilgi ise bulunmuyor.
Microsoft, Windows 8'in yeni yapıları üzerinde çalışıp çalışmadığı konusunda şimdiye dek bir açıklama yapmadı. Ancak ortaya çıkan yeni yapı numaraları, Microsoft'un RTM sürümünün üzerine yeni yapılar geliştirdiğini gösteriyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yapı falan fark etmez. Zaten uygun bir fiyatı olursa alıcam parasıyla. :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yapı falan fark etmez. Zaten uygun bir fiyatı olursa alıcam parasıyla. :)

Muhtemelen 150 lira olur en az ona da ben olsam almam şahsen onun yerine bir tane SSD alır windows 8'i indirip kurarım oh mis

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu ben Windows 8 pro indirip yükledim ama etkinleştiremiyorum ? artı telefon ile yapmak istemiyorum.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaslar gercekten bu kadar iyi bir sistem mi ? yani güncellemek gereklimi cok merak ediyorum

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En kolay yöntem skype yöntemi çok basit :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende internet gidib geliyor onun ichin yarida kaliyor indirme ,indire miyorum yalnizca torrent gibi proqramlarda indirme yapa biliyorum buraya oyle bir link atarsaniz sevinirim ,daha once de indirmishdim bashka bir siteden tam yuklenmishdiki artik format bitiyordu bana hata verdi:( kach kere restart verdim hala onu verdi eyer bunun ichin de oyle bir shey yoksa ben bashka bir internet modeminden indime yapayim yani chalishmiyicaksa bosh yere havaya girmiyim