Başka bir siteden edindiğim bilgiye göre araç çubuklarını Microsoft bilerek koymamış. Neden olarak "güvenlik açığı" oluşturuyormuş.>>bu 9200 serisi bence fake..
>>kenar araç çubukları yok bu seride..
>>epey oynanmış gibi duruyor..
Başka bir siteden edindiğim bilgiye göre araç çubuklarını Microsoft bilerek koymamış. Neden olarak "güvenlik açığı" oluşturuyormuş.>>bu 9200 serisi bence fake..
İyide final bu zaten bundan daha başka finalmi var??. Belki senin sistemdenkaynaklanıyordur.. Şu an bende release preview kurulu ve canavar gibi çalışıyor..
valla sistemim gayet iyi işlemcim intel core i5 m 480 2.67-2.66 ghz 64 bit ekran kartı ati 5650 1 gb paylaşımsız bellek 4 gb max.8gb ddr3 1333 sence normal değil mi bu sistemİyide final bu zaten bundan daha başka finalmi var??. Belki senin sistemdenkaynaklanıyordur.. Şu an bende release preview kurulu ve canavar gibi çalışıyor..
tam olarak bilgi sahibi olmayan arkadaşlar kafasına göre yorum yapmazsa millette yanlış yönlendirilmiş olmaz. araç çubuklarını neden olmadığının cevabını vermiş arkadaşlar. ayrıca bu sürümler Microsoft'un msdn üyelerine dağıttığı sürümler. nasıl fake olabilir??>>bu 9200 serisi bence fake..
Gayet iyi bi sistem arkadaşların dediği gibi yükseltme yaparak kurduysan belki ondandır.. En temiz kurulum kuracağın sürücüyü biçimlendirip sıfırdan kurmak zaten ben bu yükselterek kurmayı hiç sevmiyorum gereksiz dosyalar sistemde kalıyor..valla sistemim gayet iyi işlemcim intel core i5 m 480 2.67-2.66 ghz 64 bit ekran kartı ati 5650 1 gb paylaşımsız bellek 4 gb max.8gb ddr3 1333 sence normal değil mi bu sistem
Performans artışı+Görsellik+StabiliteYaa bu olmayan çubuklar ne çubuğu??.. Yada şöyle sorayım bu final sürümlerin release preview arasındaki farklar çokmu fazla??.. Ne gibi farklılıklar var??.
ya hiç sorma bir tanae iso indirdim oda bootale(önyükleme)yapmadı mecburen normal kurdum yani exe ye tıklayarak herhalde ondan oldu diye tahmin ediyorum bendeGayet iyi bi sistem arkadaşların dediği gibi yükseltme yaparak kurduysan belki ondandır.. En temiz kurulum kuracağın sürücüyü biçimlendirip sıfırdan kurmak zaten ben bu yükselterek kurmayı hiç sevmiyorum gereksiz dosyalar sistemde kalıyor..
hakan kardeş bana verdiğin keylerin hiçbiri çalışmadı maalesef..isteyen herkese göndrim yapılmıştır. eline ulaşmayan yada isteyenler özelden ulaşsınlar. Kullanım sonucu doğacak sorunlardan sorumlu olmadığımı bir kere daha belirteyim. Herkes kendinden sorumludur..
Performans artışı+Görsellik+Stabilite
Bi de online oynadığım oyunla uyumlu olsaydı keşke oyun direk ban atıyor windows 8de iken 3 günlük ban atıyor![]()
![]()
modaratormü kaçmış içine ban felan atıorsa![]()