Windows 7 Resmi Türkçe Sürümü İnternete Ne Zaman Düşer?

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kutuda ne kuruldugunu yakında anlayacaz :D cok az kaldı :P

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
düştü

bugün bir yerli torrent sitesinde elemanın teki orj aldığı sürümü cdkeysiz olarak sundu

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bazı windows 7lerde rootkit var diyorlar onun için her önünüze gelen sürümü indirmeyin güveniyorsanız indirin.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
düştü

bugün bir yerli torrent sitesinde elemanın teki orj aldığı sürümü cdkeysiz olarak sundu

yarına yüklenir büyük ihtimalle ama kullanamadan yollardayız :D

arkadaşlar birden yüklenmeyelim yavaş yavaş cekelim sırayla :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yahu karıştırmayın kafanızı,"son sürüm 16385" MS bu sürümü satışa sundu ancak güncellemelerle sürüm nosu yükseliyor.16385 sürümünü kullananlar son sürümü kullanıyor.Kutudan birşey çıkacağı filan yok,merak etmeyin aynısı :D:D
:D gvn sen benden sonrasın kaynak yapma haaaaa:D

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürüm yükseldiğinde ne oluyorki farklı olan nedir ?

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha bir tane kaspersky yada nod32 açık maçık kalmaz :=)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, ben lafı geçti diye istedim. yoksa davetye istek yeri burası değil. burası:

Site Davetyeleri

birkaç kişi daha davetye isterse modlar konuyu kilitleyecek. :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
davetleri davet bölümünde yapınız hemen yüklenmeyin beyler daha millet indirmedi upload az oluyor bekleyin yarın indirin sorunsuz indirirsiniz :D

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
AliY 7600.16404 olduğunu söylüyor.

Orjinal Türkçe Windows 7'yi DVD'den kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım ve sürüm numarası daha önce de belirttiğim gibi 7600.16404.

kutuda ne kuruldugunu yakında anlayacaz :D cok az kaldı :P

:)

windows702.jpg

Vistayla kıyaslarsak açılışta daha hızlı açıldığı gibi kapanıştada oldukça iyi. Görsellik olarak vistadan daha iyi ve yeni eklemler gerçekten güzel olmuş.
İşyerinde Xp, Evde Vista kullanıyorum. Windows 7'yi yavaş yavaş kullanmaya başladım ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ilk izlenimlerin gayet iyi. özelliklede klasörlere ulaşımı oldukça kolaylaştırmışlar. kalasör veya tarayıcılar arasında ki görsek geçişler gerçekten güzel olmuş. Daha TV, Media içeriklerine gözatma fırsatım olmadı ama media player 12 gerçekten güzel olmuş. özelliklede filmi kesmeyen yeni tasararımı oldukça güzel.

Xp ve vista kullanıpda Windows 7'ye geçme konusunda şüpheleri olan arkadaşlara hiç düşünmeyin geçin derim.

Şimdiden iyi kullanımlar.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cd yi komple upload edemessin üzerindebiraz oynama yapman lazım :D

yarın veya 1 saate sürümün kodunu yayınlarız burda :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
biraz önce bitti yeni win 7 kurulumu işte size resim :(

532.png

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
burda güncelleme olmadan ki hali bulunmakta güncelleme ile bu sürüme gelenler hatta daha iisürüme gelenler boşa zahmet edip format atmasınlar

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Dil Türkçe ve tüm güncellemeler tam bende. O zman sorun yok yola devam :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Orjinal Türkçe Windows 7'yi DVD'den kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım ve sürüm numarası daha önce de belirttiğim gibi 7600.16404.
SHA numarasını verebilir misin acaba?
biraz önce bitti yeni win 7 kurulumu işte size resim :(
seninki orjinal türkçe mi, yoksa sonradan dil paketi ile mi türkçe yaptın? bide nerden aldın?

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
orjinal türkçe dile biliyorum :P

trojenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şimdi gidip yazıcıoğlundan windows 7 ultimate aldım alırken adam bana key felan vermedi tek dvd olarak aldım bazı arkadaşlar 2 dvd diyor bunun keyi yok full sürüm felan dedi dedim 32 bitmi 64 mü onuda kendin içinden seçiyosun dedi bu doğrumudur kurmaya başlayabilirmiyim ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar şimdi gidip yazıcıoğlundan windows 7 ultimate aldım alırken adam bana key felan vermedi tek dvd olarak aldım bazı arkadaşlar 2 dvd diyor bunun keyi yok full sürüm felan dedi dedim 32 bitmi 64 mü onuda kendin içinden seçiyosun dedi bu doğrumudur kurmaya başlayabilirmiyim ?
OEM sürümdür o. evet tüm sürümler tek dvdde. ama kurduktan sonra aktive etmen lazım. onu burdan anlatamayız. internette ara win7 loader diye bulursun. burası yeri değil.:)
bu arada arenadaki torrent hala diğer tackerlara düşmedi. arena davetyesi de bulamadım. bekliyorum hala.:thumbdown:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Az kaldı 1-2 gün içinde resmen tüm torrentlerde :D