gvn
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
kutuda ne kuruldugunu yakında anlayacaz
cok az kaldı 

düştü
bugün bir yerli torrent sitesinde elemanın teki orj aldığı sürümü cdkeysiz olarak sundu
sürüm yükseldiğinde ne oluyorki farklı olan nedir ?
düştü
bugün bir yerli torrent sitesinde elemanın teki orj aldığı sürümü cdkeysiz olarak sundu
ben bulamadım üye olduğum sitelerde.yarına yüklenir büyük ihtimalle ama kullanamadan yollardayız
arkadaşlar birden yüklenmeyelim yavaş yavaş cekelim sırayla![]()
ben o siteye üye değilim. davetye bulamadımki bi türlü... :crying:Arena-TR de Var 1 Saat Önce Yayınlandı
AliY 7600.16404 olduğunu söylüyor.
kutuda ne kuruldugunu yakında anlayacazcok az kaldı
![]()
Orjinal Türkçe Windows 7'yi DVD'den kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım ve sürüm numarası daha önce de belirttiğim gibi 7600.16404.
![]()
upload etme imkanın varmı kardeş cd yi
SHA numarasını verebilir misin acaba?Orjinal Türkçe Windows 7'yi DVD'den kurduktan sonra tüm güncellemeleri yaptım ve sürüm numarası daha önce de belirttiğim gibi 7600.16404.
seninki orjinal türkçe mi, yoksa sonradan dil paketi ile mi türkçe yaptın? bide nerden aldın?biraz önce bitti yeni win 7 kurulumu işte size resim![]()
OEM sürümdür o. evet tüm sürümler tek dvdde. ama kurduktan sonra aktive etmen lazım. onu burdan anlatamayız. internette ara win7 loader diye bulursun. burası yeri değil.arkadaşlar şimdi gidip yazıcıoğlundan windows 7 ultimate aldım alırken adam bana key felan vermedi tek dvd olarak aldım bazı arkadaşlar 2 dvd diyor bunun keyi yok full sürüm felan dedi dedim 32 bitmi 64 mü onuda kendin içinden seçiyosun dedi bu doğrumudur kurmaya başlayabilirmiyim ?
SHA numarasını verebilir misin acaba?