Saf android nexsus arayüzü ve o da şıklarda var. Onu görmediniz sanırım.Şıklarınız arasından Samsung ama onun dışında Nexus serisi çok başarılı bence.
Saf android nexsus arayüzü ve o da şıklarda var. Onu görmediniz sanırım.
Hocam markalara çok saygılısınız... Bravo*Samsung'sa koy sepete...
*orijinali Tamek™ ise koy sepete...
Islevsellik acisindan touchwizSizce Üreticiler İçinde En İyi Android Arayüzü Hangisinde
-------------- Değerlendirme Faktörleri
- Görünüm
- İşlevsellik
- Sadelik ( Aradığını kolay bulma )
- Donma - Kasma - Çökme
Sizce Üreticiler İçinde En İyi Android Arayüzü Hangisinde
-------------- Değerlendirme Faktörleri
- Görünüm
- İşlevsellik
- Sadelik ( Aradığını kolay bulma )
- Donma - Kasma - Çökme
Sense bence o listeyi hakketmiyor stock bile yenilendi sense hala ayni senseO şıklara HTC nin arayüzü sense' i koymaman ayrı ayıp olmuş
stabillik, donmama, kasmama ve özellikle sadelik istiyorsan sense on numara!
Yettim gari çekirdek bulamadım amaÇayları alın gelin kavga var![]()
Adres ver bi ara bi koli göndereyim.Yettim gari çekirdek bulamadım ama
Lg ile samsung son derece gelismis arayuzler kullaniyorlar sadelikten baya uzak ama eskisi gibi deyiller stabiller ama bi stock kadar deyiller6 7 yıl önce android telefonları kullananların sinir krizi geçirdiği fakat o yıllarda Nexus kullanların oh be dediği saf android ara yüzü...
Şuan için Lg nın arayüzüde baya sade ama Samsungda uzun zaman önce baya geliştirdi kendini.
Demem o ki biraz fantezi biraz tecrübe. Karar son kullanıcıya ait...
Yok hocam ya. Lg nin arayüzü baya sade bana göre. Tabi bir saf andr. kadar değil ama işlevsellik olarak gayet memnun ediyorLg ile samsung son derece gelismis arayuzler kullaniyorlar sadelikten baya uzak ama eskisi gibi deyiller stabiller ama bi stock kadar deyiller
Yok hocam ya. Lg nin arayüzü baya sade bana göre. Tabi bir saf andr. kadar değil ama işlevsellik olarak gayet memnun ediyor
Sense bence o listeyi hakketmiyor stock bile yenilendi sense hala ayni sense
Ben o listeye her seyin en iyilerini yazdim malesef sensenin one cikan hicbor ozelligi yok sadeligi disinda ki tum system ui ler stock androidin ustune kuruldugu icin sense arayuzunun stokdan daha stabil olamayacagini dusunuyorum.Bence o listenin üstünde sense o yüzden koyma da zaten, sadelik arıyorsun, kasmasın istiyorsun ve ben kullanıyorum söylediğin tüm özellikler var ama listeyi haketmiyor diyorsun sana göre ilginç. amuda mı kalksın arayüz![]()
Ben o listeye her seyin en iyilerini yazdim malesef sensenin one cikan hicbor ozelligi yok sadeligi disinda ki tum system ui ler stock androidin ustune kuruldugu icin sense arayuzunun stokdan daha stabil olamayacagini dusunuyorum.
Sen sadece htc kullanmisin bencekusura bakma ama demek ki iyiden anlamıyorsun, kullanmasam bilmesem tamam diyicem ama işte,
neyse herkesin düşüncesi farklı.
Sen sadece htc kullanmisin bence
Sanirim sen sadece htc kullanmisin
Zamaninda m8 kullandim
G3 kullandim
Suan note 4 kullaniyorum
Note4 e gecenlerde canim sikilinca miui rom portladim miui yi o sekilde kullandim
Uzun bir sure cm13 kullandim stock performansini biliyorum ve bunlara dayanarak konusuyorum
+1 Bence de şuan için en iyi touchwiz.Araştırmayın alın kullanınBeyler ben cevabı vereyim en iyisi touchwiz tartışmaya gerek yok![]()
Peki stabilite konusunda stockla karsilastirdim dostum. Onu denedin miyok sadece HTC kullanmadım dostum, samsungda kullandım huaweide kullandım, lg de kullandım,
aralarında en stabil ve sade HTC geldi bana donma vs yapmıyor, gerçi şuanda touchwiz bu sorunu düzeltti diyorlar yeni amiral gemilerinde ama kullanmadan bilemiycem.
Peki stabilite konusunda stockla karsilastirdim dostum. Onu denedin mi