Merhaba,
Benden sonra isteyen herkese göndermenize rağmen bana davet göndermemişsiniz.
Nerede yanlış yapıyorum?
Teşekkürler. Ama nedense olmadı, kod kabul edilmiyor şeklinde bir uyarı var, neyse.
Lütfen banada yollayın " underpl1@gmail.com "
banada davetiye gönderir misiniz
astapova@hotmail.com
Arkadaslar bana hala gelmiyor, birkac kere de gonderdiniz saniyorum..neden anlamiyorum. tekrar gonderebilirmisinz, 2 adres veriyim hatta..
zekiklnc@gmail.com
zekiklnc@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fatihmehmetguler@hotmail.com yollandidavetiyeniz varsa bende turktorrent.eu ya davet edilebilirmiyim
Fatih Mehmet Güler
fatihmehmetguler@hotmail.com
iyi günler...
mehmet_memo16@hotmail.com
Şimdiden Teşekkürler...
2---- Davetiye talebimi 2. kez yineliyorum.Saygılar.
tertip2002@yahoo.com
bende davetiye rica edebilirmiyim " cenkom@gmail.com " teşekkür ederim.
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alonelysoulz@hotmail.com yollandiMerhaba davetiyeye ihtiyacım var, yollarsanız sevinirim. alonelysoulz@hotmail.com teşekkürler.
davetiye lütfen amurado@gmail.com
merhaba turktorrent.eu benide davet edermisiniz. hisar1017@hotmail.com email adresim şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alonelysoulz@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : amurado@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hisar1017@hotmail.com yollandi
Aynı dk davetiye gönderdiğim ilk kişisin.
beyler 3-5 msjı olanlara göndermeyin ! foruma sadece davetiye için üye oluyorlar.ihtiyacı olan arkadaşlarımız varken ayıptır!
Davetiye lütfen uyarkaan@hotmail.com.tr
bana attığınız davetiye mesajında daha önce kayıt olunmuş diyor abi bi baksan ya
fatihmehmetguler@hotmail.com
beyler 3-5 msjı olanlara göndermeyin ! foruma sadece davetiye için üye oluyorlar.ihtiyacı olan arkadaşlarımız varken ayıptır!
Lütfen Davetiye hakan_coskun74@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hakan_coskun74@hotmail.com yollandi
yavuz abi sağol ilgilendiğin için ama hata şu
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
ben daha önce bu siteye kaydolmadım ki giriş yapayım modami kapatıp açtım denedim olmadı ?
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermişKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.
Sadece çok mesaj yazan üyelermi hak ediyor?
Üyelik tarihine bir bak öyle yaz bu tarz şeyleri.