lütfen banada davetiye kodu gönderirmisiniz
hayalat22738@hotmail.com
hayalat22738@hotmail.com
Kusura bakmayın unutmuşumsercandulger123@hotmail.com
Kusura bakmayın unutmuşumsercandulger123@hotmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sercandulger123@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sercandulger123@hotmail.com yollandi
çok ama çok teşekkür ederim. "Y.yavuz"
bi'şey sorabilirmiyim. bende de ip sorunu çıktı. modemi resetledim kayıt oldum. kayıt olduğum ip adres bir nevi benim kullanıcı adım gibi bişey mi oldu?
ayrıca çalıştığım kurumda 100lerce bilgisayar var ve oradaki ip önceden kayıtlı gözüküyor. yani ben iş yerinde siteye giremeyecekmiyim? girebilmek için proxy ayarlarınından kayıtlı olduğum ip yi mi kullanmalıyım?
hayırlı akşamlar
Teşekkür ediyorum ama Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diye hata veriyor daha ilk defa giriyorum bu siteye nedendir anlamadım gitti :S
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : burzum_lucifer@hotmail.com yollandi
Türk Torrent için halen davetiyeniz varsa bir tane de ben alabilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim...
ozgurfeci@gmail.com
oflucan@gmail.com a gönderebilir misiniz?
slm arkadaşlar kusura bakmayın rahatdız ettim ama mümkünse banada davetiye kodu gönderebilirmisiniz...
byhacked_73@hotmail.com çok teşkkür ederim...
Türk torrent davetiyesi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler...
DAVETİYE GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER.....
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mahirselcuk@hotmail.de yollandi
Y.YAVUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA '' Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! '' DİYE HATA VERİYOR.NE YAPMAM LAZIM.!!!!!!
banada acil davetiye lazım yardımcı olurmusunuzzz .... istanbulda öğretmenm talipozkaraca@hotmail.com pleaseee
merhaba, bana da bir davetiye yollar mısınız? lazutx@gmail.com
teşekkür ederim
merhaba mümkünse banada davetiye gönderir misiniz? emrekaraer@gmail.com
şimdiden teşekkürler
kolay gelsin banada türktorrent.eu davetiyesi gönderirmisiniz? ubeydullahegilmez66@gmail.com
selamlar,bana da davetiye vereblirmisiniz u.ulukir@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim