Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

laboxz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok ama çok teşekkür ederim. "Y.yavuz"

bi'şey sorabilirmiyim. bende de ip sorunu çıktı. modemi resetledim kayıt oldum. kayıt olduğum ip adres bir nevi benim kullanıcı adım gibi bişey mi oldu?
ayrıca çalıştığım kurumda 100lerce bilgisayar var ve oradaki ip önceden kayıtlı gözüküyor. yani ben iş yerinde siteye giremeyecekmiyim? girebilmek için proxy ayarlarınından kayıtlı olduğum ip yi mi kullanmalıyım?

hayırlı akşamlar

omur1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk torrent davetiyesi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler...

DAVETİYE GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER.....

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sefaozc@yandex.com yollandi

çok ama çok teşekkür ederim. "Y.yavuz"

bi'şey sorabilirmiyim. bende de ip sorunu çıktı. modemi resetledim kayıt oldum. kayıt olduğum ip adres bir nevi benim kullanıcı adım gibi bişey mi oldu?
ayrıca çalıştığım kurumda 100lerce bilgisayar var ve oradaki ip önceden kayıtlı gözüküyor. yani ben iş yerinde siteye giremeyecekmiyim? girebilmek için proxy ayarlarınından kayıtlı olduğum ip yi mi kullanmalıyım?

hayırlı akşamlar

o IP senin kimliğin değil. Şirketteki tüm bilgisayarlar aynı modemi kullandığından sen siteye girdiğinde o IP kullanılmış yani 2. el olur. Birisi kayıt olcağı zaman sen giriş yapma :D . İş yerinden siteye gir herhangi bir sorun çıkmaz. Sadece sitede yönetime mesaj at aynı IP den siteye girilirse IP ban atılmasın diye onlar ayarlarlar. Siteye istediğin gibi giriş yapabilirsin.

Teşekkür ediyorum ama Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diye hata veriyor daha ilk defa giriyorum bu siteye nedendir anlamadım gitti :S

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
burzum_lucifer@hotmail.com

davetiye yollarsanız sevinirim

şimdiden teşekkürler
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : burzum_lucifer@hotmail.com yollandi

Türk Torrent için halen davetiyeniz varsa bir tane de ben alabilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim...

ozgurfeci@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ozgurfeci@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : oflucan@gmail.com yollandi

slm arkadaşlar kusura bakmayın rahatdız ettim ama mümkünse banada davetiye kodu gönderebilirmisiniz...
byhacked_73@hotmail.com çok teşkkür ederim...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : byhacked_73@hotmail.com yollandi

bana da yollar mısınız şimdiden teşekkürler :)

emirhantolev@windowslive.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emirhantolev@windowslive.com yollandi

Türk torrent davetiyesi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler...

DAVETİYE GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER.....

davetiyeniz özel mesajla yollandı.

omur1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Y.YAVUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA '' Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! '' DİYE HATA VERİYOR.NE YAPMAM LAZIM.!!!!!!

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Y.YAVUZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA '' Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! '' DİYE HATA VERİYOR.NE YAPMAM LAZIM.!!!!!!

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

Tolev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Y.Yavuz kardes cok saol ya cok ihtiyacım vardı cok makbule gectin :D

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
merhaba, bana da bir davetiye yollar mısınız? lazutx@gmail.com
teşekkür ederim

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lazutx@gmail.com yollandi

bende 1 tane davetiye alabilir miyim :)

batuhantokay@hotmail.com.tr

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : batuhantokay@hotmail.com.tr yollandi

merhaba mümkünse banada davetiye gönderir misiniz? emrekaraer@gmail.com
şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emrekaraer@gmail.com yollandi

kolay gelsin banada türktorrent.eu davetiyesi gönderirmisiniz? ubeydullahegilmez66@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ubeydullahegilmez66@gmail.com yollandi

selamlar,bana da davetiye vereblirmisiniz u.ulukir@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : u.ulukir@hotmail.com yollandi