Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bana da davetiye gönderebilir misiniz?

wirbelsturm21@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : wirbelsturm21@hotmail.com yollandi

selam
bana da davetiye gönderir misiniz?
veliaht_06@hotmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

davetiye gönderebilirseniz çok memnun olurum

mesuts@gmail.com

saygılarımla

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mesuts@gmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

çatpat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ii günler varsa eger bende bir tane davetiye alabilir miyim hakan_0791@windowslive.com

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderilmişti davetiye kayıt olmadınız. tekrardan sorsaydınız özelden davetiyenizi atardım. Maalesef 2. kez davetiye ben yollamıyorum.

gonderdiniz daha once hemde 2 kere falan gonderdiniz ama bana mail hic gelmedi iste. daha once hotmail hesabimi vermistim ona gondermistiniz sanirim, bir kez de gmail adresime gonderebilirmisiniz rica etsem.. zekiklnc@gmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
alnakaratas@gmail.com adresine bi davetiye yollayabilirseniz.Size duacı olurum.Şu ramazan günlerinde kırmazsanız sevinirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alnakaratas@gmail.com yollandi

ii günler varsa eger bende bir tane davetiye alabilir miyim hakan_0791@windowslive.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hakan_0791@windowslive.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mehmet_memo1616@hotmail.com yollandi

bana da davetiye gönderebilir misiniz?

mail adresi verebilirseniz yollarım.

gonderdiniz daha once hemde 2 kere falan gonderdiniz ama bana mail hic gelmedi iste. daha once hotmail hesabimi vermistim ona gondermistiniz sanirim, bir kez de gmail adresime gonderebilirmisiniz rica etsem.. zekiklnc@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zekiklnc@gmail.com yollandi gelmesse özelden attığım ile kayıt olursunuz.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tambjk@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : inatci_37@hotmail.com yollandi

[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Bir hata oluştu! [/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
şeklinde uyarı çıkıor

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Bir hata oluştu! [/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
şeklinde uyarı çıkıor

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

arkadaşlar elinde davetiye olan varsa bana da atabilirler mi mail adresim ozantsdmr@gmail.com şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ozantsdmr@gmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

ahmetsirin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hesabınız devredışı bırakıldı diyor.
yetkililere mesj attım dönen olmadı.

ahmetsirin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ne sebebi olabilir site kurallarına aykırı birşey yapmadm ki.
3-5 tane film indirdim sadece.