veliaht_06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hocam 2. kez yazıyorum
furkan_yilmaz61@hotmail.com
Hocam 2. kez yazıyorum
furkan_yilmaz61@hotmail.com
davetiye yollarsanız cok sevirim
Bende davetiye alabilir miyim
nedim[at]turkhero.com
gönderilmişti davetiye kayıt olmadınız. tekrardan sorsaydınız özelden davetiyenizi atardım. Maalesef 2. kez davetiye ben yollamıyorum.
hotmailin yenisi y yavuz ümitli değildim ama gönderdiniz teşekkürlermail adresinin doğru olduğuna emin misiniz? Tuhaf geldide. size özelden davetiye yollayacağım o yüzden![]()
alnakaratas@gmail.com adresine bi davetiye yollayabilirseniz.Size duacı olurum.Şu ramazan günlerinde kırmazsanız sevinirim.
ii günler varsa eger bende bir tane davetiye alabilir miyim hakan_0791@windowslive.com
bana da davetiye gönderebilir misiniz?
gonderdiniz daha once hemde 2 kere falan gonderdiniz ama bana mail hic gelmedi iste. daha once hotmail hesabimi vermistim ona gondermistiniz sanirim, bir kez de gmail adresime gonderebilirmisiniz rica etsem.. zekiklnc@gmail.com
merbaha, tambjk@hotmail.combende davetiye alabilir miyim ?
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tambjk@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : inatci_37@hotmail.com yollandi
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Bir hata oluştu! [/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
şeklinde uyarı çıkıor
arkadaşlar elinde davetiye olan varsa bana da atabilirler mi mail adresim ozantsdmr@gmail.com şimdiden teşekkürler
dostum bana da gönderebilirmisin abdullahcelik54@gmail.com teşekkürlermail adresini gonderirsen atayım davetiye![]()
slm banada gönderirsen sevinirim
serlox@hotmail.com
hesabınız devredışı bırakıldı diyor.
yetkililere mesj attım dönen olmadı.