Facebookda bir grup hocam.yapıma 70 tl istiyorlar
Bitene kadar bekle yinede iptal etmeİlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı...![]()
İlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı...![]()
Dün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorumyurtdışı avantaj 100mb iptal edip , ücret iadesi iste
Sinirsiz net mi kullaniyorsunDün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Ay 100 mbDün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Sinirsiz net mi kullaniyorsun
---- Automatically Merged Double Post ----
Ay 100 mb
Sinirsiz net mi kullaniyorsun