Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bmaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
70 lira önemli değil grup linkini atar misin?

etanyeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
İlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı... :(

Bmaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı... :(
Bitene kadar bekle yinede iptal etme

etanyeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Başka bir ilginçlik daha var, instagram da çalışmıyor akış yenilenmiyor :D Sınırsızdı hani ?

murat.122a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çözüm bulan arkadaslar bana özel mesaj atın

Efsane6842

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yokmu arkadaşlar sınırsız İnternet

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Snrsz filan falan biter de 2019da ne kılıf uyduracaklar onu düşünüyorum

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
2019 da da kotalı tarife ve paketler olacak, ille de akn'li sınırsız internet vermek zorunda değiller yani :) isterlerse şimdiki akn'li - o zamanki sınırsız internet verirler. kısaca kotalı veya kotasız internet diye sadece iki tür internet tarife veya paketleri olacak. şimdiden sevinip 2019 da tüm internet sınırsız olacak havasına kanmayın :D yalnız şöyle birşey var, daha önceden akn'li tarife ya da paket kullananlar 2019'da sınırsız internete kavuşacak, oparatörler müşteri istemedikçe bu güzelliği kapatamaz. Ama o tarife ya da paketler yeni müşteri alımına kapatılabilir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
iptal ettikleri 1gb sınırsız 3g paket bitinve 96kb/sn olan hızı 128kb/sn yada 256kb/sn yapsalar olurdu ama aç gözlü Turkcell günahını vermez zaten ceo uçak alacak parası çıkışmamış ikinci el aldı diye ağlıyormuş...

başlarkadı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yurtdışı avantaj 100mb iptal edip , ücret iadesi iste

Beko47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Sinirsiz net mi kullaniyorsun

---- Automatically Merged Double Post ----

Dün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Ay 100 mb

Son düzenleme:

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başka operatorun sınırsız interneti varmış. Yapma ücreti 30 tl paket 20 tl falan alıyolarmış. Ama sınırsız özelliği 2. Ayda başlıyormuş.Ben denemedim henüz çünkü hat ile ilgili problemim var. Denemek isteyen varsa özelden yazın.

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de geçen hafta net gitti dün yine geldi.akşam uçak moduna aldım sabah kalktım yine girmedi. var mı çözüm bulan bu olaya?

murat.122a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu alana bir cevap yazın...paketini nezaman aldın 20 aralıktan sonra aldıysan bir çözüm var 5 tl ye saat lık paketi al ben de ise yaradı ama telefonu uçak moduna alırsan gine gider ben de öyle oldu eletrik kesintisi olunca

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim 6ay olmuştur alalı. sen diğer iki pakete ek olark saatlik olanını aldın yani. ben telefonu tekrar uçak moduna aldım sonra kapattım net geri geldi. valla hiçbişey anlamadım ben bu işten.

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yapan varsa parasıı verelim

---- Mesajlar birleştirildi ----

:p

---- Mesajlar birleştirildi ----

Çoluk çocuk youtubede paylaşmış b snrszsı alacakları 20 tl değil 400 500 alımayan in te kapattrdlar helal olsun ne diyim.

Son düzenleme:

AtillaAtilla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışı Avantaj 100 mb ilave olaraktan 1 gb paket yapip sinirsiz kullandim bir ay 30 Aralık'ta paket bitti ikinci sefer yeniledim paketleri ama dun itibari ile internet minter net yok kesmişler vanayı... bari ay sonuna kadar kullansaydim yazik oldu 45 lirama

başlarkadı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerine ,Yurtdışı avantaj 100mb iptal ücret iade talebinde bulun 25 tl yi kurtar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...