Facebookda bir grup hocam.yapıma 70 tl istiyorlar

Bitene kadar bekle yinede iptal etmeİlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı...

isterlerse şimdiki akn'li - o zamanki sınırsız internet verirler. kısaca kotalı veya kotasız internet diye sadece iki tür internet tarife veya paketleri olacak. şimdiden sevinip 2019 da tüm internet sınırsız olacak havasına kanmayın
 isterlerse şimdiki akn'li - o zamanki sınırsız internet verirler. kısaca kotalı veya kotasız internet diye sadece iki tür internet tarife veya paketleri olacak. şimdiden sevinip 2019 da tüm internet sınırsız olacak havasına kanmayın  yalnız şöyle birşey var, daha önceden akn'li tarife ya da paket kullananlar 2019'da sınırsız internete kavuşacak, oparatörler müşteri istemedikçe bu güzelliği kapatamaz. Ama o tarife ya da paketler yeni müşteri alımına kapatılabilir.
 yalnız şöyle birşey var, daha önceden akn'li tarife ya da paket kullananlar 2019'da sınırsız internete kavuşacak, oparatörler müşteri istemedikçe bu güzelliği kapatamaz. Ama o tarife ya da paketler yeni müşteri alımına kapatılabilir.İlginçtir ki Turkcell'in yılbaşı kapsamında sunduğu sınırsız instagram güzelliğinin başladığı saatten itibaren (18:00) sınırsız internet paketimin fişi çekilmiş durumda. Parasını iade edip Yurtdışı paketini iade alırlar mi acaba? Devam etseydi 16 ocak'a kadar zamanı vardı...
Dün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorumyurtdışı avantaj 100mb iptal edip , ücret iadesi iste
Sinirsiz net mi kullaniyorsunDün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Ay 100 mbDün gece 01:30 itibariyle paketi tekrar kullanabilmeye başladım, instagram kampanyasiyla alakalı bir kesinti olduğunu düşünüyorum
Sinirsiz net mi kullaniyorsun
---- Automatically Merged Double Post ----
Ay 100 mb
Sinirsiz net mi kullaniyorsun