Türk olmaktan gurur duyuyorum ama Türkiye'de yasamaktan gurur duymuyom

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Tamam benim o şeylere lafım yok. Ben sadece her şeyi geç üretiyoruz onu diyorum. Anlasana. Daha hiç bilgisayar parçası falan üretemiyoruz mesela. Adamlar 2.000 dolara çok güçlü bilgisayarı alırlar. Biz ise sadece 1-2 parça alırız, 2.000 TL ile.
şunu yeni gördüm Antartikya üs kurulabilir 1 işlem halkkı yok aynı zamanda öbür projelerde var geç kalma mevzusunda önceden hiçbi atılım olmadı üretmek için yeni yeni yapıyorlar ama hızlanmaları gerekiyor hızlanınca bi ülkeyle karşı karşıya geliniyor

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
şunu yeni gördüm Antartikya üs kurulabilir 1 işlem halkkı yok aynı zamanda öbür projelerde var geç kalma mevzusunda önceden hiçbi atılım olmadı üretmek için yeni yeni yapıyorlar ama hızlanmaları gerekiyor hızlanınca bi ülkeyle karşı karşıya geliniyor
Evet keşke hızlanabilsek ve çoğu ülkeye yetişip ve de geçebilsek. Daha güzel hayatımız olabilir. Umarım öyle de olur.

Son düzenleme:

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
avrupaya sonradan gidenelri çıkarsan %5 müslüman kalır sonuç olarak orda doğan birisinin müslüman olma olasılığı çok düşük
Avrupa ya sonradan gidenleri çıkarma oran artıkça birisinin Müslüman olma ihtimali artıyor

Edit: Kısaltıcam diye saçma salak bir cümle oldu

Müslüman sayısı artıkça birisinin Müslümanlığa geçmesi ihtimali artıyor

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Evet keşke hızlanabilsek ve çoğu ülkeyi yetişip ve de geçebilsek. Daha güzel hayatımız olabilir. Umarım öyle de olur.
hızlandıkça abd israil geliyor ekonomiye darbe vuruyorlar :( onlar olmasa daha kolay olacak Aselsan Tusaş Tei roketsan çok hızlı ilerliyor ama hep birileri dur diyor takmayınca piyasaya dolar salıp doalrı yükseltiyorlar benim görüşüm devletin büyük projelerini göstermiyor göstermemesi mantıklı olanı zaten gösterince hep biri dur diyor

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Avrupa ya sonradan gidenleri çıkarma oran artıkça birisinin Müslüman olma ihtimali artıyor

Edit: Kısaltıcam diye saçma salak bir cümle oldu

Müslüman sayısı artıkça birisinin Müslümanlığa geçmesi ihtimali artıyor
sen şimdi hristiyan ollurmusun türkiyede çok hristiyan var ama olmuyorsun dimi onlarda olmuyor işte

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Çok haklısın.Şimdiden dil öğrenmeye başladım bile eğer 2023 den sonra da düzelmezse Türkiye'den umudumu keserim.