- Reaksiyon puanı
- 6,233
İroni yaparken sonuna "(!)" koyarsan iyi olur2000 dolarla 2000 tl bir mi kardeşim

İroni yaparken sonuna "(!)" koyarsan iyi olur2000 dolarla 2000 tl bir mi kardeşim
şunu yeni gördüm Antartikya üs kurulabilir 1 işlem halkkı yok aynı zamanda öbür projelerde var geç kalma mevzusunda önceden hiçbi atılım olmadı üretmek için yeni yeni yapıyorlar ama hızlanmaları gerekiyor hızlanınca bi ülkeyle karşı karşıya geliniyorTamam benim o şeylere lafım yok. Ben sadece her şeyi geç üretiyoruz onu diyorum. Anlasana. Daha hiç bilgisayar parçası falan üretemiyoruz mesela. Adamlar 2.000 dolara çok güçlü bilgisayarı alırlar. Biz ise sadece 1-2 parça alırız, 2.000 TL ile.
Sen anlamadın sanırım. İkisi de ayrı para tamam ama dolar daha değerli anlayın lütfen. TL'de değerli olabilir. Ama ülkenin başındakilerin pek umurunda değil.2000 dolarla 2000 tl bir mi kardeşim
Avrupa Birliği'nde din - Vikipedi.olan kaç kişi var ? şimdi bu gözden bakıyorsun o zmana neden avrupalılar müslüman değil
Amerika'da ortalama maaş 4000 dolar. Asgari maaş 2500 dolar. Asgari ücretli çalışın sayısı %3-%5 falan. Türkiye'nin %53'ü asgari ücretle çalışıyor.2000 dolarla 2000 tl bir mi kardeşim
Evet keşke hızlanabilsek ve çoğu ülkeye yetişip ve de geçebilsek. Daha güzel hayatımız olabilir. Umarım öyle de olur.şunu yeni gördüm Antartikya üs kurulabilir 1 işlem halkkı yok aynı zamanda öbür projelerde var geç kalma mevzusunda önceden hiçbi atılım olmadı üretmek için yeni yeni yapıyorlar ama hızlanmaları gerekiyor hızlanınca bi ülkeyle karşı karşıya geliniyor
avrupaya sonradan gidenelri çıkarsan %5 müslüman kalır sonuç olarak orda doğan birisinin müslüman olma olasılığı çok düşükAvrupa Birliği'nde din - Vikipedi.
Ülkelere göre Müslüman nüfusu - Vikipedi
Müslümanlığın bize göre daha aşağıda olmasının sebebi kültürel farklardır
Çevirmeyin birim olarak düşünün2000 dolarla 2000 tl bir mi kardeşim
Haklısın reis sana katılıyorumBeyler tmm sakin böyle saçma şeyler için arkadaşlığımızı dostluğumuzu bozmayalım <3
Avrupa ya sonradan gidenleri çıkarma oran artıkça birisinin Müslüman olma ihtimali artıyoravrupaya sonradan gidenelri çıkarsan %5 müslüman kalır sonuç olarak orda doğan birisinin müslüman olma olasılığı çok düşük
hızlandıkça abd israil geliyor ekonomiye darbe vuruyorlarEvet keşke hızlanabilsek ve çoğu ülkeyi yetişip ve de geçebilsek. Daha güzel hayatımız olabilir. Umarım öyle de olur.
Ne yazdığımızı bilmiyoruz. Sabah ve de uykulu olan vardır. Daha kahvaltı bile yapmamışızdır. İnsanlık hali olabilir.Beyler tmm sakin böyle saçma şeyler için arkadaşlığımızı dostluğumuzu bozmayalım <3
sen şimdi hristiyan ollurmusun türkiyede çok hristiyan var ama olmuyorsun dimi onlarda olmuyor işteAvrupa ya sonradan gidenleri çıkarma oran artıkça birisinin Müslüman olma ihtimali artıyor
Edit: Kısaltıcam diye saçma salak bir cümle oldu
Müslüman sayısı artıkça birisinin Müslümanlığa geçmesi ihtimali artıyor
Vatan haini (!)Ben türk malı elektronik markaları sevmiyorum annem bana komünist diyo
Bence formdaki çoğu tartışmaya göre iyi bile gidiyor geçen gün birine Linux önerdik diye bir küfretmediği kalmıştıBeyler tmm sakin böyle saçma şeyler için arkadaşlığımızı dostluğumuzu bozmayalım <3
Ne alaka? Saçma alaka. Bende sevmiyorum bende o zaman, Latin-Romalı olayım. Zaten öyleyim. ?Ben türk malı elektronik markaları sevmiyorum annem bana komünist diyo
Olmadığımı nereden biliyorsun?sen şimdi hristiyan ollurmusun türkiyede çok hristiyan var ama olmuyorsun dimi onlarda olmuyor işte
Gülmekten öldümBen türk malı elektronik markaları sevmiyorum annem bana komünist diyo
eğitim evet ama ekonomi toplam olarak büyük kişi başı gelir kağıtta büyük ama halkın gözünden kötüÜlkemizin özeti ; Ekonomi=?️ , eğitim sistemi=?️
Sen bu forumdaki herkesi Müslüman mı sanıyorsun ?sen şimdi hristiyan ollurmusun türkiyede çok hristiyan var ama olmuyorsun dimi onlarda olmuyor işte
ülkenin çoğunluğu müslüman senden değil başkasından örnek veririmOlmadığımı nereden biliyorsun?
Birilerini savunmuyorum diye solcu oldum benBen türk malı elektronik markaları sevmiyorum annem bana komünist diyo
Kimseye hakaret yok bence kimseye bir şey dendiğide yokAdminler konu kilitlenebilir mi? Din konusuna girildi.
olmayabilir ama çoğunluk denen birşey varSen bu forumdaki herkesi Müslüman mı sanıyorsun ?