- Konuyu başlatan
KullNvFwaNıcI12345
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Bı ülkenin doğuştan vatandaşı olmadığın sürece o ülkede yaşamanın bı anlamı yok bence benim düşüncem bu
Sizin gibiler çok. Gidip Almanya, İngiltere, İskandinav ülkeri gibi ülkelerle kıyaslayacağınıza berbat ülkelerle kıyaslarsınız.30 sene önce daha kötüydü yaşanmaz diyorsun git irana kapı açık gör yaşanmaz nedemekmiş
insanların suçu bu yurtdışına giden insanlardan dinleyerek yazdım bunları gelenlerin hepsi din yüzünden geri geliyorDin kültürü dersi insanları dine bağlamıyor. Daha çok bedava puan olarak görülüyor.
Uber'de az mı para var hocam? Zaten 1000 dolar Türkiye'de doktor maaşıbulamazsın türkler anca uber yapıyor 1000 dolara çalışırım diyorsan var
Bak işte bu tam bir boomer kafası, İranla'mı yarışacaz biz ? Avrupa devletleri ile yarışmamız gerekirsken İran'la zar zor yarışıyoruz.30 sene önce daha kötüydü yaşanmaz diyorsun git irana kapı açık gör yaşanmaz nedemekmiş
Almanlar kadar çalıştınmı? Türkiyenin nufus olarak en yakın olduğu ülke iranSizin gibiler çok. Gidip Almanya, İngiltere, İskandinav ülkeri gibi ülkelerle kıyaslayacağınıza berbat ülkelerle kıyaslarsınız.![]()
Ülkede yeterli destek verilmediğinden dolayı insanlar yurtdışına gitmesi seçiyor. Bkz. Aziz Sancar, Corona aşısını bulan Türkler.Ülkem için ne yapabilirim diye düşüneceksin burada kaçıp kurtulayım değil. Ülkede önemli işlere imza atan kişiler var. Günümüzde donanım yazılım üretimi çok önemli. Edelkrone,Trexo gibi markalar uluslararası çapta ülkemizin başarılarını gösteren markalardan bazıları.
orda ev kiralarına bak derim veya faturalaraUber'de az mı para var hocam? Zaten 1000 dolar Türkiye'de doktor maaşı![]()
Doğrudur kardeşim????????
Avrupa devletleri kaç yıllık biz daha 100. yıla giremedik osmanlının borçlarının bir kısmı bize kaldıBak işte bu tam bir boomer kafası, İranla'mı yarışacaz biz ? Avrupa devletleri ile yarışmamız gerekirsken İran'la zar zor yarışıyoruz.
Senin hükümetin Almanlar kadar çalıştı mı? Ülkede ne kadar fabrika kapatıldı, biliyorsun değil mi? Dostum, devlet bir şey yapmadıktan sonra ben çalışsam da bir faydası yok. Ben kendim için çalışıyorum, bu ülke kurtarılmaz.Almanlar kadar çalıştınmı? Türkiyenin nufus olarak en yakın olduğu ülke iran
Knk bunlar almanyayı amerikayı bir şey sanıyor bizim bir kiracı var norveçli kadın norveçe dönmemek için her ay 1 gün boyunca uğraşıyororda ev kiralarına bak derim veya faturalara![]()
Siz yurtdışında Müslüman yok mu sanıyorsunuz?yurtdışında sen kopmasan bile çocukların torunların dinden kopar
Kaynak?Knk ben norveçte yaşadım 12 yaşıma kadar mesela bir tane çocuk tek başına dışarı çıktı ya türkse onu alıp hristiyan yapıyorlar ailesinede çocuğuna sahip çıksaydın diyorlar ben baya örneğini gördüm sizde haberlerde görmüşsünüzdür
Ee, Almanya? Adamlar hem WW1'de, hem WW2'de yenildi ama bir şey değişmedi.Avrupa devletleri kaç yıllık biz daha 100. yıla giremedik osmanlının borçlarının bir kısmı bize kaldı
20 senede açılan fabrikalara bak derim sen kendin için uğraşıp ülkeyi düşünmüyorsan sen zaten ülkeyi yargılamaSenin hükümetin Almanlar kadar çalıştı mı? Ülkede ne kadar fabrika kapatıldı, biliyorsun değil mi? Dostum, devlet bir şey yapmadıktan sonra ben çalışsam da bir faydası yok. Ben kendim için çalışıyorum, bu ülke kurtarılmaz.
Knk kendim gördüm diyorum inte bakKaynak?
40 yıl önce açılmış fabrikayı yeni açtık diye tanıtıyorlar.20 senede açılan fabrikalara bak derim sen kendin için uğraşıp ülkeyi düşünmüyorsan sen zaten ülkeyi yargılama
halkları zengindi ekonomiye destek oldu hepsi kendileri için değil devlet için uğraştılarEe, Almanya? Adamlar hem WW1'de, hem WW2'de yenildi ama bir şey değişmedi.
Ortada hakaret falan yok gayet düzgünce tartışıyoruz bence kapanmazTahminimce bu konu kapanacaktır.
Suç gene bize kaldı.halkları zengindi ekonomiye destek oldu hepsi kendileri için değil devlet için uğraştılar
Always has beenSuç gene bize kaldı.
hangi fabrika ? 20 sene önceki asgari maaşa vb bak 20 sene içinde açılan üni ve fabrika sayılarınada bak40 yıl önce açılmış fabrikayı yeni açtık diye tanıtıyorlar.![]()