- Reaksiyon puanı
- 628
adalet kırıkTürkiye iyi güzel ama adaletli falan değil bence...
adalet kırıkTürkiye iyi güzel ama adaletli falan değil bence...
Bir tane forum trollü var. O solcu demiştir kesin.Birilerini savunmuyorum diye solcu oldum ben![]()
Genelleme yapmanı gerektirmez?olmayabilir ama çoğunluk denen birşey var
Haklısın konu kilitlenecek bir şey yok ortada hakaraet yok bir şey yok gayet sakinKimseye hakaret yok bence kimseye bir şey dendiğide yok
Kanka sence değil öyle yani.Bunu inkar eden koyundur zaten.Türkiye iyi güzel ama adaletli falan değil bence...
Yok ya ailem tarafındanBir tane forum trollü var. O solcu demiştir kesin.
alan pek yok onlarda yatırım yapmıyor o yüzden güzel modeller yok vestel örnek buzdolabıu satılıyor bi tek yatırımını ona yapıyorBen türk malı elektronik markaları sevmiyorum annem bana komünist diyo
Onu ben de yaşıyom. Zor durumYok ya ailem tarafından![]()
kardeş uberler günlük iyi iş yaparsa 350 dolar kazanıyor 7 saat çalışarak 1 ayda on gün kendine tatil yaptı desek 20 gün. kaldı kötü ihtimalle 300 dolar kazandı desek 20x300=6000 dolar yapıyor o fiyatı 4000 dolara indirsek bile çok rahat geçinebilir ne diyodunuz?bulamazsın türkler anca uber yapıyor 1000 dolara çalışırım diyorsan var
abd de uber olanlar var bakabilirsin iş bulamıyorlar dakika başıkardeş uberler günlük iyi iş yaparsa 350 dolar kazanıyor 7 saat çalışarak 1 ayda on gün kendine tatil yaptı desek 20 gün. kaldı kötü ihtimalle 300 dolar kazandı desek 20x300=6000 dolar yapıyor o fiyatı 4000 dolara indirsek bile çok rahat geçinebilir ne diyodunuz?
askeri yöndemi ekonomik yöndemi?Türkiye belki gelişir ama gelişse bile Bizim göremiceğimiz kesin anca bizden sonraki nesiller fln
Ekonomikabd de uber olanlar var bakabilirsin iş bulamıyorlar dakika başı
askeri yöndemi ekonomik yöndemi?
büyük ekonomi şirketleri 2050 de (böyle giderse) güçlü bi ekonomi olacak diyor 20 senede 600 milyar dolar arttı ynaiEkonomik
aynen aynen olur.büyük ekonomi şirketleri 2050 de (böyle giderse) güçlü bi ekonomi olacak diyor 20 senede 600 milyar dolar arttı ynai
yani ekonomi okumadın,ekonomi hakkında araştırma yapmadın tamam tamam haklısınaynen aynen olur.
Reis saten türk olmaktan gurur duyuyorum olayı yanlış anlamissintürkiyede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. Bunu demeye hakkın yok. Türkiyede yaşamak istmeyiroum diyebilirsin ama sen mehmetçiklerimiz uğruna şehit olduğu bir ülkede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. BUNA HAKKIN YOK
sen okumussun ekonomi.yani ekonomi okumadın,ekonomi hakkında araştırma yapmadın tamam tamam haklısın
araştırmasını yaptım en azındansen okumussun ekonomi.
A Haber'den araştırmışsın galiba?araştırmasını yaptım en azından
[Benim Kafa Milyon; Mesajı Değiştirdim. Bu Mesajı Kafaya Takmayın]Reis saten türk olmaktan gurur duyuyorum olayı yanlış anlamissin
Ben Türkiye'de yaşamaktan gurur duymuyorum. Vatan uğruna şehit olan herkesle gurur duyuyorum ama burada yaşamaktan duymuyorum.türkiyede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. Bunu demeye hakkın yok. Türkiyede yaşamak istmeyiroum diyebilirsin ama sen mehmetçiklerimiz uğruna şehit olduğu bir ülkede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. BUNA HAKKIN YOK
şuan dolar 8tl ama 2023te dolar 10 kuruş olacak dimi(!)büyük ekonomi şirketleri 2050 de (böyle giderse) güçlü bi ekonomi olacak diyor 20 senede 600 milyar dolar arttı ynai
googlenin açıkladığı rakamlar var sende sözcüden araştrdın galbaA Haber'den araştırmışsın galiba?
Gurur duymuyom derken kastetigim şu ekonomi vb şeylertürkiyede yaşamaktan gurur duymuyorum diyorsun. türkiyede yaşamak istemiyorum diyebilirsin ama gurur duymuyorsun diyemezsin.
dolar 7,38 şu an doları düşürürler maaşları arttırırlar ama bir sonraki nesil sürünür 2023 de ekonomik hedeflerden çok askeri hedefler varşuan dolar 8tl ama 2023te dolar 10 kuruş olacak dimi(!)
he o konuda diyebilirsin ama gurur geniş bir terimGurur duymuyom derken kastetigim şu ekonomi vb şeyler
Ulan yine solcu olduk ya. Ülkenin en büyük ekonomiler arasında yer alması, gelişmiş ya da zengin olduğunu göstermez. Örnek olarak Hindistan'a bak.googlenin açıkladığı rakamlar var sende sözcüden araştrdın galba![]()
askeri hedef için para lazım. Var mı? Yokdolar 7,38 şu an doları düşürürler maaşları arttırırlar ama bir sonraki nesil sürünür 2023 de ekonomik hedeflerden çok askeri hedefler var
ekonomi toplam olarak büyük halk bakımı olarak düşük olduğunu söyledim görmedin galba onu gördüğünü hesaba katarak yaptım bu yorumuUlan yine solcu olduk ya. Ülkenin en büyük ekonomiler arasında yer alması, gelişmiş ya da zengin olduğunu göstermez. Örnek olarak Hindistan'a bak.
para o hedefler için var senin benim cebimden almıyorlar o parayı devleitn parası varaskeri hedef için para lazım. Var mı? Yok