Türk olmaktan gurur duyuyorum ama Türkiye'de yasamaktan gurur duymuyom

Reaksiyon puanı
89
bulamazsın türkler anca uber yapıyor 1000 dolara çalışırım diyorsan var
kardeş uberler günlük iyi iş yaparsa 350 dolar kazanıyor 7 saat çalışarak 1 ayda on gün kendine tatil yaptı desek 20 gün. kaldı kötü ihtimalle 300 dolar kazandı desek 20x300=6000 dolar yapıyor o fiyatı 4000 dolara indirsek bile çok rahat geçinebilir ne diyodunuz?

Reaksiyon puanı
91
Türkiye belki gelişir ama gelişse bile Bizim göremiceğimiz kesin anca bizden sonraki nesiller fln

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
kardeş uberler günlük iyi iş yaparsa 350 dolar kazanıyor 7 saat çalışarak 1 ayda on gün kendine tatil yaptı desek 20 gün. kaldı kötü ihtimalle 300 dolar kazandı desek 20x300=6000 dolar yapıyor o fiyatı 4000 dolara indirsek bile çok rahat geçinebilir ne diyodunuz?
abd de uber olanlar var bakabilirsin iş bulamıyorlar dakika başı
Türkiye belki gelişir ama gelişse bile Bizim göremiceğimiz kesin anca bizden sonraki nesiller fln
askeri yöndemi ekonomik yöndemi?

Reaksiyon puanı
91
türkiyede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. Bunu demeye hakkın yok. Türkiyede yaşamak istmeyiroum diyebilirsin ama sen mehmetçiklerimiz uğruna şehit olduğu bir ülkede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. BUNA HAKKIN YOK
Reis saten türk olmaktan gurur duyuyorum olayı yanlış anlamissin

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
türkiyede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. Bunu demeye hakkın yok. Türkiyede yaşamak istmeyiroum diyebilirsin ama sen mehmetçiklerimiz uğruna şehit olduğu bir ülkede yaşamaktan gurur duymuyorum diyemezsin. BUNA HAKKIN YOK
Ben Türkiye'de yaşamaktan gurur duymuyorum. Vatan uğruna şehit olan herkesle gurur duyuyorum ama burada yaşamaktan duymuyorum.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Ulan yine solcu olduk ya. Ülkenin en büyük ekonomiler arasında yer alması, gelişmiş ya da zengin olduğunu göstermez. Örnek olarak Hindistan'a bak.
ekonomi toplam olarak büyük halk bakımı olarak düşük olduğunu söyledim görmedin galba onu gördüğünü hesaba katarak yaptım bu yorumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

askeri hedef için para lazım. Var mı? Yok
para o hedefler için var senin benim cebimden almıyorlar o parayı devleitn parası var