TTNET'den Yeni Fiyat ve Adil Kullanım noktası Güncellemesi!

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Galiba ay döndü de ondan. Benimki de yeniden eski haline geldi :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende de 8 mbit olmuş, ttnetin ay başı ayın 25'i mi oluyor aceba.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Buna bir tepkimiz olmalı. Benim sözleşmem haziranda bitiyor ve sonrasında yenilemeyeceğim. Şuanda oturduğum yerde ttnetten başka servis sağlayıcı yok. Okulumun da verdiği sebebiyetle başka bir şehre taşınacağız yaz sonunda orada başka bir servis sağlayıcıya geçciem ev telefonu da almıyacağım. Herkesin cep telefonu var aylık en az 20tl hiç konuşmadan gidiyor bu ev telefonuna.
Kısacası birşeyler yapmamız gerek, bu da bence ttneti ve ev telefonunu bırakmak.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Benimki ise çok ilginç yaklaşık 25 dakika önce modemin kendi kendine bağlantısı koptu ve tekrar bağlantı sağlandığında adil kullanım ekranı açıldı ve hızım 1 mbit'e düştü. Bu olaydan 5 dakika sonra ise yine bağlantı koptu ve tekrar bağlantı sağlandığında hızım 8mbit olmuştu. Hikaye gibi :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yanlış alarm arkadaşlar, hızım tekrar 0,80 mbite düştü.
Adamlar dalga geçiyorlar herhalde.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Benimki ise çok ilginç yaklaşık 25 dakika önce modemin kendi kendine bağlantısı koptu ve tekrar bağlantı sağlandığında adil kullanım ekranı açıldı ve hızım 1 mbit'e düştü. Bu olaydan 5 dakika sonra ise yine bağlantı koptu ve tekrar bağlantı sağlandığında hızım 8mbit olmuştu. Hikaye gibi :)

Ben dün gece çoklu fişi prizden çektim haliyle hem laptop hem de modemi kapatmış oldum.Sabah takınca farkına vardım hızım yükselmiş. Ayrıca hızım düşerken de bizzat şahit olmuştum modemimi açıp kapatmışlardı. Kesinlikle eminim. Bu şekilde hız düşürüyorlar. Şu an hızım yüksek. Umarım bu durum devam eder.Gerçi daha kotam 50 gb olmadı. 38 iken falan hızımı düşürmüşlerdi. Genel olarak garip...

1855028276.png

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18

ttnetle bu hıza alış Türkiye:cursing:

defectboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam bir rezalet yemin ediyorum ya. arkadaş nedir bu ttnetten çektiğimiz. Hayır adam akıllı hizmet verip fiyatı yüksek olsa anlayacam da akn olsun hızı olsun hepsi ayrı birer sorun ne zaman düzgün birşeyler yapacak çok merak ediyorum. Akn diye milleti sömürüyorlar. Herkes şikayet yazsa çok iyi olur aslında ben hem btk ya hem de sikayetvar.com a şikayetlerimi gönderdim. Siz de gönderin belki bir işe yarar. TTNete de ağır sözlerle dolu mail attım ama muhtemelen saçma sapan bi cevap yazıp yine dandikliğini gösterecektir :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar hızı düşenler modemlerini şöyle bir 5 dakika kapatsınlar sonra tekrar açsınlar. Yukarıda da belirttiğim gibi benim internetim o şekilde eski haline gelmişti. Tabi şunu da belirteyim henüz 50 gb sınırına ulaşmadan hızımı 1 mbite düşürmüşlerdi. Hızı düşmeyenler ise sakın modemi kapatmasınlar.

ercanskose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkes haklı ttnet milleti düdüklüyor çünkü ellerinde en büyük kozları var. bütün internet ve telefon altyapısına sahip. smileadsl, koçnet, superonline vs. hepsi telekom alt yapısı kullanarak internet dağıtıyorlar. telefon hattın varsa internet veririz diyolar. fiber internette sadece sitelerde var oda her sitede değil fiber güzergahında olan siteler. siz bir smile dan internet aldığınızda aslında ttnetten alıyorsunuz. o yüzden ne zaman türkiyenin her yerine fiber döşenir yada farklı bir sağlayıcı yeni bir altyapı kurar ozaman telekomdan kurtulursunuz. şu anda tek alternatifiniz fiber. oda sınırlı kişiler kullanabiliyor. uydu nette var tabi ama şu anki internnetten daha kötü. o yüzden telekomu s.s. kullanmak zorundayız.