TTNET'den Yeni Fiyat ve Adil Kullanım noktası Güncellemesi!

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu TTNet yönetimi ne konuşuyor da bunlar oluyor.Zaten şu güne kadar bir kere hızlı net keyfi yaşatmadılar bana bir de 8Limtisiz paketi 115 TL.Benmi yanlış anladım yoksa 65TL mi girdi bana ufaktan?

Yanlış anladıysam düzeltin ama ben ettiğim küfürden dönmem :D

Sordum Netlimitsiz 59 tl olucakmış,A.Kul.Kot. 50 GB olucakmış,bide onların server da yerimiz olucakmış 50GB iyi dedim hız da değişme olucak mı?Bu konu hakkında hız problemleri bölümünü arayınız zart zurt...

Sonuç olarak TTNet aynı,sloganı aynı,bi tek fiyat,kota,netdisk yeni :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben tarife değiştirme problemi için gittiğimde bu netdiski 5 tl farkla vereceklerini söylemişlerdi, şimdi ücretsiz değil mi?
Tabi ki 5 tl zam karşılığında.
Yok yok bu sefer demeyecem...
Teteneeeeet(@TTNETDestek)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
şu andan itibaren kesinlikle eminim ki
ttnet'e ciddi bir rakip geldiği anda mutlaka şans tanıyacağım.
birçok kişinin de benzer düşündüğüne eminim.
hatta umarım yabancı işadamları bu durumu görür yeni internet servis sağlayıcı adına yatırım yaparlar

azvay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ttnetin karşısına adam gibi bir firma çıksa ttnet dükkanı kapatır bence :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bize de verdiler netdiski, artık yüksek upload hızıyla dosya yüklerim.
Diyelim biri netdiske film felan attı, acaba ttnet o konuda bişey yapar mı?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bize de verdiler netdiski, artık yüksek upload hızıyla dosya yüklerim.
Diyelim biri netdiske film felan attı, acaba ttnet o konuda bişey yapar mı?
netdiske nasıl film atmayı düşünüyorsunuz, ttnet 60 kb/s hızla film yüklenemeyeceğini bildiğinden netdisk olayını çıkarmıştır. Ben 60 Kb/s hızla filmin yüklenmesini bekleyeceğime bi dvd ye atarım 3 filmi rahatıma bakarım.
Ttnet boş ve kullanılamayan kampanyalarına devam ediyor, kampanya gibi gösterip 5 tl zam kitledi.
Adamlardaki kafa milletin cebindeki parayı nasıl ele geçirileceğine çalışıyor, önce 2 ve 4 mbit sınırsızları kaldırdılar, şimdi zamlı olarak tekrar getirdiler. Eskiden 2 mabit sınırsız 63 tl civarındaydı şimdi 75 tl.
sanki bizler hiçbirşeyden anlamıyoruz gibi dolanbaçlı yollardan zam yapıyorlar
vallaha bunlara kafa yoracaklarına sistemlerini geliştirmek için kafa yorsalardı şimdi bütün evler 100 mbit sınırsız kullanıyordu.
Anlasalar bi yüzlerine tükürmek isterdim ama tükürüğüme yazık.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ttnet boş ve kullanılamayan kampanyalarına devam ediyor, kampanya gibi gösterip 5 tl zam kitledi.
Adamlardaki kafa milletin cebindeki parayı nasıl ele geçirileceğine çalışıyor, önce 2 ve 4 mbit sınırsızları kaldırdılar, şimdi zamlı olarak tekrar getirdiler. Eskiden 2 mabit sınırsız 63 tl civarındaydı şimdi 75 tl.
vallaha bunlara kafa yoracaklarına sistemlerini geliştirmek için kafa yorsalardı şimdi bütün evler 100 mbit sınırsız kullanıyordu.

Adamların bu politikaları yüzenden ben internetimi iptal ettim. Şu anda evde internetsiz oturmayı tercih ediyorum. İlgililer ve yetkililer yaptıklarını beğeniyorlar mı acaba? Bizi duyduklarını veya okuduklarını zannetmiyorum. Zaten burayı takip edecek bir yetkili olabileceğini zannetmiyorum. Çünkü karizması çizilir.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
netdiske nasıl film atmayı düşünüyorsunuz, ttnet 60 kb/s hızla film yüklenemeyeceğini bildiğinden netdisk olayını çıkarmıştır. Ben 60 Kb/s hızla filmin yüklenmesini bekleyeceğime bi dvd ye atarım 3 filmi rahatıma bakarım.

Kendim atmayacam ki, atmayı düşünsem bile bunu okulda yaparım çünkü upload orda 16mbite kadar çıkıyor.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yakın zamanda kaçıyorum Türkiye' den. Verginizi de size de taa ...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kaçmadan saydırma istersen :lol:

Yok kesin gibi. :) Bıktım artık bu ülkeden, vergisinden.. Resmen herkes soyguncu olmuş. Adam gibi yaşamak istiyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

şu andan itibaren kesinlikle eminim ki
ttnet'e ciddi bir rakip geldiği anda mutlaka şans tanıyacağım.
birçok kişinin de benzer düşündüğüne eminim.
hatta umarım yabancı işadamları bu durumu görür yeni internet servis sağlayıcı adına yatırım yaparlar
5 yıldır gelemedi o rakip... Beklemenin anlamı yok. Çünkü işin içinde yeraltı dünyası gibi karanlık işler var. Anlatabildim umarım

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kendim atmayacam ki, atmayı düşünsem bile bunu okulda yaparım çünkü upload orda 16mbite kadar çıkıyor.
Ben genel olarak söylemiştim, yüksek hızda upload olan internete kaç kişi ulaşabiliyor (okul, işyeri vb) hadi onlar bu işten faydalandı, geri kalanlar bunu nasıl kullanacak. Normal kullanıcı için düşük kalitedeki bir filmi (700 mb) netdiske atması 3 saatden fazla sürer. Kullanıcıların büyük bir kısmı o kadar beklemez. Yani sırf zam için element uyduruyorlar.

Yakın zamanda kaçıyorum Türkiye' den. Verginizi de size de taa ...
ttnet bak gör yaptığını, milleti ülkesinden soğuttun. :D
Gidiyorsan bari bulgaristan'a git orda hızlı internet çok ucuzmuş :D:D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben genel olarak söylemiştim, yüksek hızda upload olan internete kaç kişi ulaşabiliyor (okul, işyeri vb) hadi onlar bu işten faydalandı, geri kalanlar bunu nasıl kullanacak. Normal kullanıcı için düşük kalitedeki bir filmi (700 mb) netdiske atması 3 saatden fazla sürer. Kullanıcıların büyük bir kısmı o kadar beklemez. Yani sırf zam için element uyduruyorlar.

ttnet bak gör yaptığını, milleti ülkesinden soğuttun. :D
Gidiyorsan bari bulgaristan'a git orda hızlı internet çok ucuzmuş :D:D

Yok zaten son zamanlarda hep aklımdaydı. İletişim şirketlerinde telsiz vergisi TTNET de ne üdüğü bilrsz vergi... Her taraftan sömürücüler sömür sömür sömürüyor bizi. Devlet halk için mi halk devlet için mi? Anlamış değilim. Dank etti kafama ben de gideceğim. Ortamı hazırlıyorum şimdi o ülkede:)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben genel olarak söylemiştim, yüksek hızda upload olan internete kaç kişi ulaşabiliyor (okul, işyeri vb) hadi onlar bu işten faydalandı, geri kalanlar bunu nasıl kullanacak. Normal kullanıcı için düşük kalitedeki bir filmi (700 mb) netdiske atması 3 saatden fazla sürer. Kullanıcıların büyük bir kısmı o kadar beklemez. Yani sırf zam için element uyduruyorlar
Tabi ki genel kullanıcı için bişey farketmez o upload hızı neye yetecek, zaten tarife bilgisine bakın hediyelerden kaçını kullanan vardır ki, internet hariç hiç bişi kullanmıyoruz ama parası çıkıyor eminim.
Sanki onlardan anti virüs felan isteyen oldu, kendileri bile kullanmazlar.

hakanozdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millette ne kin varmış ttnete.. Millet içini döküyor ama pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ne internet ucuzlar, ne de bizim gibiler internet bırakır.. Masal böyle devam edip gider..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Değerli Müşterimiz,

TTNET her alanda en yüksek kalitede hizmet vermek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Günün şartlarına uygun ve değişen kullanım alışkanlıklarına paralel olarak düzenlediğimiz yeni internet paketlerini Nisan 2012’den itibaren siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmuş, var olan paketlerimizde de güncellemeler yapmış bulunmaktayız.

TTNET tarafından tarife ve ücretlerde değişiklik yapılabileceği bilgisi sözleşmenin 4.12. maddesinde belirtilmiştir.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, düşünce ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.

şuna bak. dalga geçer gibi güncelleme yaptık diyorlar. :hammer:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
TTNet şu lanet Adil Kota Uygulamasını bana da geçirdi. Hız düştü 1Mb' ye. Ne desem bilmiyorum ki...

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
kufret rahatlarsin ;)

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazık bu millete akaryakıt,internet,telefon,elektrik...

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
haci su vergleri makul bi seviyeye cekseler herkesin hayat standarti yukselir yuksek kaliteye hiza yonelir. Ama ttnet sadece cep doldurma pesnde ve dvlet tam olarak arkasinda gordugum kadariyla.

claven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ay içinde 8 Mbps'den 16 Mbps tarifesine geçtim. AKK 50 gb olmuşmudur yoksa 25 gb kalacak mı?

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Bu ay içinde 8 Mbps'den 16 Mbps tarifesine geçtim. AKK 50 gb olmuşmudur yoksa 25 gb kalacak mı?
bu ay içerisinde bende aynı şekilde geçiş yaptım. bildiğim kadarıyla 25 gb olarak kalacak ve gelecek aydan itibaren 50 gb olacak. bu ay için hız düşürmesi yaşamadım +180 gb olmasına rağmen. ancak gelecek ay katı şekilde uygulayacaklar gibi duruyor.

micronihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayıp ya habire zam. Netdiski ne yapacağım onu anlayamadım. Geri verim ben size zammı geri alın. Kapatacağım zaten 3-4 ayım kaldı. Sonrada başka bir firmaya geçerim artık.

sarman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplu bir şekilde protesto etmek gerekiyor binlerce kişi aboneliklerini iptal etse epey etkili olur en azından ev kullanıcıları bir iki ay internet olmazsa kimse ölmez:hammer:

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Netdisk alınması zorunlumu :S ben almak istemiyorum !

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Netdisk alınması zorunlumu :S ben almak istemiyorum !
yeni üye olmadığın ve paket değiştirmediğin sürece değil. bende netlimitsiz kullanıcısı idim bu ayın 15ine kadar sonra 16lık pakete geçtim. netdiski tuttuşturdular :D zaten bana yetiyodu 1 gb fazlası ile. aktif etmedim bile 50 liliği. bu ayda 55 ödeyeceğim ama gelecek ay70e yakın gelir heralde :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
8mbit kullanıyorum bu sabah postayal geldi 59 oldu bu fiyat netdiske dahilmi yoksa arayıp müşteri hizmetlerini ben almıcam demelimiyim :?

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
o zaman geçmiş olsun sizede hediye olarak gelmiş. aslında güzel bir şey fiyatta uygun ancak upload hızı nedeniyle rağbet görmüyor standart kullanıcılardan. 50 mblık fotoları 20 dkda filan yükledi geçen gün:D upload hızı yüksek olsa ( her ne kadar download kadar yapmasalarda) ben sınırsız olan paketi alırım.