AKK Sonrası Hız Limitleri Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rawkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByDost

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Doğrudur. Ne hız düşüyor, ne sorun yaşıyorum. Bu gün Site hazırlarken dosya transferi işleminde sürekli 6000 pingtime out hatası alıyordum. Sağolsunlar gerçekten böyle firma ben görmedim. 41,36 saniye boyunca telefon ve team üzerinden kesintisiz sorunumu çözmek için uğraştılar.

Sonuç mu? Yine kendilerine yakışanı yaptılar. Hallettiler!;)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hocam akkn yok o kulandığımız paket Sınırlama söz konusu değil sınırsız internet kotalı internet değil zaten böyle bir sistem sadece Türkiyede uygulanıyor ben ona üzülüyorum yurt dışında akkn diye bişey yok Hep bizim insanımıza kısıtlama getiriliyor 3 sene önce akkn diye bişi yoktu sınırsız paketler sınırsızdı 2013 yılında akkn sistemini kurdular ilk ttnet çıkardı sonra bütün adsl dağıtımcıları yaptı.

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Doğrudur. Ne hız düşüyor, ne sorun yaşıyorum. Bu gün Site hazırlarken dosya transferi işleminde sürekli 6000 pingtime out hatası alıyordum. Sağolsunlar gerçekten böyle firma ben görmedim. 41,36 saniye boyunca telefon ve team üzerinden kesintisiz sorunumu çözmek için uğraştılar.

Sonuç mu? Yine kendilerine yakışanı yaptılar. Hallettiler!;)
Vay be team üzerindende mi destek veriyorlar helal :)

sanırım bu paket sadece fiber altyapısı olanlar için geçerli. :(

ByDost

Asistan
Reaksiyon puanı
21
@xCode doğrudur. SuperOnline.net sitesine girip, iletişim bölümünden aramalarını iste. Adres bilgilerini ver, 3-5 dakika telefonda bekle. Alt yapının olup olmadığını söylerler. Ona göre hareket edersin.

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
38
@xCode doğrudur. SuperOnline.net sitesine girip, iletişim bölümünden aramalarını iste. Adres bilgilerini ver, 3-5 dakika telefonda bekle. Alt yapının olup olmadığını söylerler. Ona göre hareket edersin.
Teşekkür ederim.