Netdisk 50 gb a kanmayın arkadaşlar 3 ay sonra onunda parasını isteyecek
yani aslında millete kullanmıyacakları bi hizmeti 3 aylığa hediye ediyorla. bunun için oaket güncellemesi lazım 55 tllik fatura 59 tl oluveriyor. 3 ay sonra iptal etmezseniz 50 gb netdisk üyeliğinizi atlık 5 tl daha kesiyorlar ve fatura 64 tl oluyor.hay ben bunların yqapcağı işi şimdi netdiskedemi para vercem ben ya :S tam anlamadım fatura üzerine eklicekler sanırım
yarına gerek yok şimdi arao zaman başlamadan iptal edicem yarın yine ttneti sövme günü hadi hayırlısı karşıma çıkan eleman yandı
yarına gerek yok şimdi ara
şimdi bunlar nasıl olsa kimse kullanmaz diye 50 gb netdisk verdiler bize değil mi, aslında herkes kullanacak o alanı, durmadan birşeyler upload edecek hepimiz yüklendik mi serverlarını zorlarız nasıl olsa
zorlamaz mı yani0,70 mb upload hızı ile mi ?
ya vermesine veremezde versebile % 10 u dolmaz bile. çünkü kimse onun yükleme yapması ile uğraşmaz bence.zorlamaz mı yani
50 gb'lık boyut konusunda ne diyorsun, herkese 50 gb yer verebilir mi? kaç milyon abone var hepsine yer veremez herhalde
biliyorum da başka birşey de aklıma gelmiyor ki, daha yeni şikayet ettim ttneti bakalım ne olacak.ya vermesine veremezde versebile % 10 u dolmaz bile. çünkü kimse onun yükleme yapması ile uğraşmaz bence.
Ben ttnet(adsl) ve türktelekom(sabit telefon) sözleşmelerini iptal ettirdim. Bu kurum bundan 10 yıl sonra ptt gibi varlığından bir haber olacağız bence. Önümüzde kablosuz iletişim var. Gsm firmaları biraz insafa gelse kimse ttneti tercih etmez. Kabaca yıllık bir hesapta bu boktan kuruma 1.020 TL ödüyorum. Benim tahminim ttnet ve türktelekom tamamen dibi görecektir. Devlet bu kurumlar satmakla bence müthiş bir adım atmıştır.
Şimdi vodefone vodem kullanıyorum. Üç diş çekmesine 6 mbps hızla bağlanabiliyorum. 4 gb aylık 30 tl. Kafam rahat.
kota sorunu olmasa ve fiyatı ttnetle aynı yada fazla fark olmasa kesinlikle bende vodem vınn yada jet alırım ama kota bana ters.
hd indir bluray indir bi film 25 30 gb 2 tane indirsek akn'sını geçiyoruz sonra bir filmi 1 haftada download et. çok güzel :/[video=youtube;h5ZAAL9YUUw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h5ZAAL9YUUw[/video]
dizi indir film indir çabuk indir hem de hd indir
Karar verdim Bulgaristan a taşınacağım...su an da bulgarıstandayım ve fıber ınternet bağlattırdım ılk 6 ay 6 tl dığer 6 ay 30 tl 1 sene sozlesmeyle huwaı marka modem modeme hem telefon hem ınternet hemde tv balayabılıyorsun.modemı kullanmaya modemı kapmanya bıtınce gerı ıstıyorlar ama devam edersen aynı sende kalıyor hızda 50 mbps download 20 mbps upload.