TTNET'den Yeni Fiyat ve Adil Kullanım noktası Güncellemesi!

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Netdisk 50 gb a kanmayın arkadaşlar 3 ay sonra onunda parasını isteyecek

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hay ben bunların yqapcağı işi şimdi netdiskedemi para vercem ben ya :S tam anlamadım fatura üzerine eklicekler sanırım

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Netdisk 50 gb a kanmayın arkadaşlar 3 ay sonra onunda parasını isteyecek

3 haziran sonunda iptal edilmediği takdirde. ve ayrıca diyelimki 40 gb özel dosyanız var. yedek yok başka. eğer devam ettirmez/yeniden almazsanız tüm verileriniz silinir..

--- Mesaj Güncellendi ---

hay ben bunların yqapcağı işi şimdi netdiskedemi para vercem ben ya :S tam anlamadım fatura üzerine eklicekler sanırım
yani aslında millete kullanmıyacakları bi hizmeti 3 aylığa hediye ediyorla. bunun için oaket güncellemesi lazım 55 tllik fatura 59 tl oluveriyor. 3 ay sonra iptal etmezseniz 50 gb netdisk üyeliğinizi atlık 5 tl daha kesiyorlar ve fatura 64 tl oluyor.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o zaman başlamadan iptal edicem :D yarın yine ttneti sövme günü hadi hayırlısı karşıma çıkan eleman yandı :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
dal ttnettekilere :D
:hammer:

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şimdi bunlar nasıl olsa kimse kullanmaz diye 50 gb netdisk verdiler bize değil mi, aslında herkes kullanacak o alanı, durmadan birşeyler upload edecek hepimiz yüklendik mi serverlarını zorlarız nasıl olsa:D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
şimdi bunlar nasıl olsa kimse kullanmaz diye 50 gb netdisk verdiler bize değil mi, aslında herkes kullanacak o alanı, durmadan birşeyler upload edecek hepimiz yüklendik mi serverlarını zorlarız nasıl olsa:D

0,70 mb upload hızı ile mi ? :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
zorlamaz mı yani :D
50 gb'lık boyut konusunda ne diyorsun, herkese 50 gb yer verebilir mi? kaç milyon abone var hepsine yer veremez herhalde :D
ya vermesine veremezde versebile % 10 u dolmaz bile. çünkü kimse onun yükleme yapması ile uğraşmaz bence.

Turkway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ttnet(adsl) ve türktelekom(sabit telefon) sözleşmelerini iptal ettirdim. Bu kurum bundan 10 yıl sonra ptt gibi varlığından bir haber olacağız bence. Önümüzde kablosuz iletişim var. Gsm firmaları biraz insafa gelse kimse ttneti tercih etmez. Kabaca yıllık bir hesapta bu boktan kuruma 1.020 TL ödüyorum. Benim tahminim ttnet ve türktelekom tamamen dibi görecektir. Devlet bu kurumlar satmakla bence müthiş bir adım atmıştır.

Şimdi vodefone vodem kullanıyorum. Üç diş çekmesine 6 mbps hızla bağlanabiliyorum. 4 gb aylık 30 tl. Kafam rahat.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Ben ttnet(adsl) ve türktelekom(sabit telefon) sözleşmelerini iptal ettirdim. Bu kurum bundan 10 yıl sonra ptt gibi varlığından bir haber olacağız bence. Önümüzde kablosuz iletişim var. Gsm firmaları biraz insafa gelse kimse ttneti tercih etmez. Kabaca yıllık bir hesapta bu boktan kuruma 1.020 TL ödüyorum. Benim tahminim ttnet ve türktelekom tamamen dibi görecektir. Devlet bu kurumlar satmakla bence müthiş bir adım atmıştır.

Şimdi vodefone vodem kullanıyorum. Üç diş çekmesine 6 mbps hızla bağlanabiliyorum. 4 gb aylık 30 tl. Kafam rahat.

kota sorunu olmasa ve fiyatı ttnetle aynı yada fazla fark olmasa kesinlikle bende vodem vınn yada jet alırım ama kota bana ters.

Turkway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kota sorunu olmasa ve fiyatı ttnetle aynı yada fazla fark olmasa kesinlikle bende vodem vınn yada jet alırım ama kota bana ters.

Kota için ise sağa sola hafta bir şikayette bulunuyorum. Günümüzde bu kotaların en az 25 gb olması lazım. 4gb yada 8 gb internet paketleri 2002, 2003 lerde yeter. Bunun düzelmesi umuduyla bekliyorum.

vedat25617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;h5ZAAL9YUUw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h5ZAAL9YUUw[/video]
dizi indir film indir çabuk indir hem de hd indir :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;h5ZAAL9YUUw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h5ZAAL9YUUw[/video]
dizi indir film indir çabuk indir hem de hd indir :)
hd indir bluray indir bi film 25 30 gb 2 tane indirsek akn'sını geçiyoruz sonra bir filmi 1 haftada download et. çok güzel :/

vedat25617

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet in 1mb li fiber hızına alış türkiye :)
sloganları bugün indir yarın izle :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Teşekkürler TTNET!!!!!!!! 12 mbit hızımı 1 mbite indirdin. Şu benden önceki mesajdaki 48 saniyelik videoyu bile bekleyerek seyredebildim. Çok ironik. TTnet reklamını TTnetin internetiyle seyredememek!!! Birgün gelecek biz de size kota koyacağız!!!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
dün ilginçtir hızı düşürülen internetim 300~400kb'lara çıktı, sonra pek göremedim o hızı ama tam olarak 1mbit de değil 150~200 arası indiriyor. 1mbit olsa 120den yukarı zor çıkar.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ocak 2013 büyük gün! hem ev telefonu hemde adsl ye veda, o zamana kadar inşaALLAH gsm operatörleri sınırsız veya 20-25 gb lik paketler sunarsa hemen geçmeyi düşünüyorum...

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kaplumbağa hızında internete alış Türkiye. Bu zamana kadar bana adil kullanım kotası uygulamıyorlardı kaç yıldır kullanırım bu bela benide sardı yakında sizede gelecektir. Şuan kaplumbağa hızında bu yazımı yazıyorum.

polatoglu58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu ay banada geldi şu anda 1Mbit hızındayım paketim netlimitsiz8 4 aydırki bi sorun yoktu bu ay böyle yaptılar bende anlamadım. Adil kullanım diye bi saçmalık varmış o fiyatı zaten veriyoruz bide bunu çıkarıp başımıza huzurumuzu bozuyorlar. TTnet daha ne zamana kadar soyacak bizi bilmiyorum diğer firmalarda ne denli güvenli olur 3 yılı geçkin superonline kullanmıştım o bundanda berbat tı . Şimdi Turkcell le birleşti nasıl bilmiyorum ama diğer firmalardada güven sıkıntısı var TTnet ise başlıbaşına ENKAZZ!!

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
iphone'da kullandıgım tıvıbu ıcın benden 3.30tl kesıyorlarmıs ama benım bundan haberım yok..callcenter'dakı arkadas:efendım applestore yada androıdmarketten ındırdıgınızde sozlesme de yazıyordu ve sızı sms maıl bılgılendırdık dıyor..sozlesme de mutlka yazıyordur ammaaa ben ne maıl ne sms aldım..tum ''benden gasp''ettıgınız paraların ıadesını ıstıyorum..
hırsızlar..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bugün bizim de net 1 mbit olmuş. Konuşulacak çok şey var da neyse. ttnet'i Allah'a havale ediyorum.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Beni yaklaşık bir hafta önce aramışlardı. Ancak kayıttandı. Güya 25 gb kota 50gb olmuş. Ancak 35 gb ta internetim 1mbite düşürüldü. Sanırım daha yeni aya geçmedim. :S

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şuanda dizi bile izleyemiyorum. Ben bu neti ne yapayım. Az önce Müşteri hizmetlerini aradım bana adsl kapatıp açtıyıro sal*k ben zaten dakkada bir kapatıp açıyorum adsli netim 1 megabit yine. Kapattırcam dedim bide pişkin pişkin taahhütünüz bitinçe kapattırma işlemlerini başlatabilirsiniz diyor 8.ci ayda ah bunu derken yanımda olcaktınki ağız burun dalardım walla. Arkadaşlar yokmu bi çaremiz şikayet falan.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Adil kullanım kotası nedir ya? Herkes ihtiyacı kadar indirecek , veri iletişimi içinde olacak ne karışıyorsun?!!! Saçmalık. Hadi yaptın , tekel olmuşsun ses çıkaramıyoruz bari o zaman şunu en aşağı 100 gb yap da birşeye benzesin. !!! :@

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
-- TTNET --
'Kotasını düşünen kahraman olamaz'

Türk Telekom --
'Gına getirir Canınızdan bezdirir'

TTNET --
'Şimdi bağlanamama zamanı'

- Türk Telekom --
'Kop da gel'

-- TTNET--
'Slogan yükleniyor 2,86 kb/s'

--Türk telekom--
'Sıkıyorsa bağlan'

-- TTNET --
'Dumanla iletişimde dünya markası'

-- Türk Telekom --
'Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın'

- Türk Telekom ve TTNET---
'Küfür etme yeteneğinizi geliştir

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşın birisi demişkii...

su an da bulgarıstandayım ve fıber ınternet bağlattırdım ılk 6 ay 6 tl dığer 6 ay 30 tl 1 sene sozlesmeyle huwaı marka modem modeme hem telefon hem ınternet hemde tv balayabılıyorsun.modemı kullanmaya modemı kapmanya bıtınce gerı ıstıyorlar ama devam edersen aynı sende kalıyor hızda 50 mbps download 20 mbps upload.
Karar verdim Bulgaristan a taşınacağım...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
TTNet insafa mı geldi ne. 1 hafta aradan sonra 8Mbit' e yükselmiş tekrar hız :)