TTNET'den Yeni Fiyat ve Adil Kullanım noktası Güncellemesi!

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Boşuna kandinizi harap etmeyin arkadaşlar turktelekomun arkasında devlet var, Devletin mantığı turktelekom ne kadar bizi yolar sa devlette o kadar vergi alıyor bunlar varya bunlar kanki, turktelekomu yakında mahkemeye vermeyi düşünüyorum bizden aldığı paraları çok gereksiz yere ve haddinden fazla reklamlarla ve çok gereksiz yatırımlarla netdisk vs, şeylere harcama yaparak bizim paralarımızı çarçur ettiği için dava açacağım sen sağa sola gereksiz gereksiz harca sonra zam yap yok ya

Renk orjinaldir tarayıcınızın ayarlarıyla oynamayınız

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar 2 tarife vardı yeni kullanıcılar alınmıyordu.. Bunlar

1. 8mbps ye kadar netlimitsiz paket fiyatı 54.90 tl olan
2. ise 16mbps ye kadar limitsiz paket fiyatı 59.00 tl

Şimdi bunlar kalktı mmı??.. Bence kalktı galiba birincinin fiyatı 60tl ikincinin fiyatı ise 64tl oldu bu doğru mu??...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
ttnet alternatifi bulduğum anda kurtulacağım.

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar 2 tarife vardı yeni kullanıcılar alınmıyordu.. Bunlar

1. 8mbps ye kadar netlimitsiz paket fiyatı 54.90 tl olan
2. ise 16mbps ye kadar limitsiz paket fiyatı 59.00 tl

Şimdi bunlar kalktı mmı??.. Bence kalktı galiba birincinin fiyatı 60tl ikincinin fiyatı ise 64tl oldu bu doğru mu??...

evet doğru faturayla birlikte Mektup yollamışlar. Bugün okudum.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
TTnet in sayfasında
Yeni aboneliğe ve diğer paketlerden geçişlere kapalı DSL paketleri

yazan yerde
NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 54,90 TL

yazıyor demekki eski aboneleri kapsamıyor.

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_

adszgje.png

senbilme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
https://tuketici.btk.gov.tr/ şikayet formu...Lütfen herkes şikayetini yazsın sessiz kalıp razı olmaktansa seslendirip yapdık denedik olmadı demek daha iyidir...

benim gönderdiğim şikayet...

1 Nisan 2012 den itibaren Uygulanacak yeni tarifeler tamamen zam yapılacağı

anlamını taşıyor.Geçen sene henüz tüm paketlere 5TL zam yapılmıştı.Nisan Ayından

itibaren tekrar zam yapılmak suretiyle kullanıcılar mağdur edilecekler.Şahsen bu

konuda gerek yerel gerekse İnternet Basını olarak gerekli bilgilendirme ve bu

konunun boykot edilmesi hususundaki yapılacak tüm etkinliklere ön ayak olmak bir

yana bizzat bu zamla ilgili bütün haklı tutumumuzu dile getireceğimiz platformlarda

dillendireceğimizi bildirim.Kurumunuz bu konuda ne gibi bir çalışma içerisindedir?

İnternet ADSL Hizmetleri gün geçtikçe rekabet ortamında indirime gitmesi gerekirken

tarife güncellemesi denilerek gizli zammın adınıda güncelleme olarak değiştirmek

suretiyle kullanıcıların sömürülmesi sağlanmaktadır.bu konudaki şikayetimi ve

şikayetlerimizi tarafınıza bildiririz..Kesinlikle yapılacak bu zamma karşıyız.Hangi

sebebe hangi dayanağa güvenilerek bu zam kararı uygulanmak

istenmektedir...Kullanıcılar istemediği halde güncelleştirilecek paketlerin

içeriğine netdisk yada arttırılmış adil kullanım kotası yerleştirilerek bu ücret

kullanıcılardan çıkarılmaktadır..BTK dan bu konuyla ilgli şikayetlerin dikkatle ele

alınmasını özellikle rica ediyoruz..bu konuda malesef tüketici lehine bugune kadar

BTK dan çok olumlu sonuçlar edinilebilmiş değil..buda BTK'nın güven konusunda

tüketici değil kurumlar bazında bir taraf olduğu hissini uyandırmaktadır..bu

konunun acil şekilde ele alınmasını istiyoruz.konunun internet sitelerinde

yaygınlaştırılarak yine bu iletişim adresiniz paylaşılarak şikayetlerin tarafınıza

ulaştırılmak suretiyle yapılacak bu zamlara karşı tepkimizin olumlu bir şekilde

sonuçlarını beklemek ümidiyle tarafınıza şikayetlerimizi bildiririz.

claven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ne oldu da benim 54 TL' lik faturam 59 TL oldu acaba. Kazanamıyormusunuz yoksa @TTNETDestek Fiyatları indireceğiniz hızı artırıp ilerleyeceğiniz yerde hızı düşürüp fiyatı yükseltiyorsunuz bu ne l*n. Netdisk 1 GB ücretsizmiş baksen nereme sokucam 1 GB 'tı. 50 GB 30 Hazirana kadar üccretsiz sonra biz size s*kcaz mı demek istiyorsunuz bu enayiliğe kim düşer bumu şimdi kampanya 50 GB 'ı Upload edene kadar verdiğiniz upload hızında 50 gün sürer ellaam. Varya şuanki tarifeme bi alternatif sunsunlar hemen geçicem..

Netdisk kurulumunu indirdim Windows 7 de açar açmaz hata verdi buda sizin yaptığınız program işte. Açılmıyor bile.

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz.
Teşekkürler. :D :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
inşallah superonline fiber heryere gelir de TEKEL olmaktan çıkar TTNET
veya batsın iflas etsin arkadaşların dediği gibi

dünyanın başka yerinde varmı acaba bizim gibi Adil internet kullanan... :)

merak etme superonline da belli bir aboneye ulaşınca farksız olmaz

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
NetDisk programını kurdum hiç açılmadı hata verdi sonra kaldırdım yalnız bilgisayarımda bir sürücü kurdu Netdisk diye programı kaldırdıgım halde bu gitmiyor aygıt yöneticisindede görünmüyor bunu nasıl kaldırabilirim..

moresby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah izin verirse bende 8. ayda ttnet i güncelleyeceğim

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
NetDisk programını kurdum hiç açılmadı hata verdi sonra kaldırdım yalnız bilgisayarımda bir sürücü kurdu Netdisk diye programı kaldırdıgım halde bu gitmiyor aygıt yöneticisindede görünmüyor bunu nasıl kaldırabilirim..
TTNet in programı işte yapışıyor sonra sömürüyor :D

endshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ne ya işin tadını kaçırdılar artık ne yaptıklarının farkında degiller 8mbit net kullanıyorum sözde ama hızı 1mbit geçmiyo birde 55 lira veriyoruz şimdide 59 olmuş çok iyi sevgiler saygılar ttnet :D ;)

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu konuyu herhangi bir programında ele alması için Okan Bayulgen'e iletmek lazım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
ttnet sınırlarımı zorlamaya başladı tahhattütte yok zaten hop diye başka bir internet sağlayacınına geçmeye hazırlanıyorum.

Adamlar abone sayısını artırdıkça azmaya başlıyor.

Aynen benimde taahhüt bitti bende bir ara değiştirmeyi düşünüyorum.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Süperonline fiber optik döşedi ama hâlâ fiber interneti devreye sokmadı, ttnete mahkum güncellemelere devam!

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler soyut sözler yerine somut adımlar atalım.ttnete sayıp sonra da onu kullanmak(mecburiyet dışında) nasıl bir çözüm acaba?Biz kullandıkça o da artmaya ve yaygınlaşmaya devam edecek.Arkasında zaten destekleyen resmi yerler onu buralara getirdi.Değiştirin aboneliği.Herkes yapsın bakalım ne olacak.

Optech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelecek olan "zam" dan habersiz bu ay ttnet paketini iptal ettirdim

Artık internete her yıl yeni zamlar gelecek öyle görülüyor

bugün bir bildiri geldi 1 nisan dan itibaren tarife ücretiniz 115 tl olacak tivibuda vardı 1 tl den 4 tl de onu etmişlerdi

2 yıl önce daha ucuzdu aynı pakete 95 tl ödüyordum şimdi 4 mbit paket olmuş 95 tl

bizler hızları yükseltip altyapı çalışmaları yapan bir ttnet beklerken indirim yerine bindirim yapan milleti soyup soğana çeviren bir ttnet yaratmışız meğer
dscf0457f.jpg

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben 2 gün önce smile geçtim gerçi hepsi aynı altyapı ama 2 sene boyunca d-smart HD dekoder ve bütün kanallar ttnete ödediğim fatura fiyatına geliyo . hd yayın izlemekte sarıyomuş kampanyadan yararlanalım dedik şimdilik memnunum ilerde ne olur bakız görecez :D

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Netimi kapattırıyorum [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] başka s*kacak birini bul.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ttnete artık boş yere para vermiyorum.
Super online gelir gelmez bağlatmıştım hatta ttnet sözleşmem bitmediği için kalan ücretleri benim yerime superonline ttnete ödemişti :D
20mbit internet 25 gb adil kullanımlı 44 tl ve de telefon ücretini boş yere ödemiyorum(Yalın internet ama yalın olduğu içinde para vermiyorum)
Adil kullanım olmaması en iyisi ama 60 tl+telefon parasına ttneti çekiceğime 44 TL ye superonlinei çekerim :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ttnet seni ve tüm kurucularını bu zamı yapanları saygıyla anmak istiyorum :D:D:D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
çok pahalı gerçekten !!! hala zam yapıyorlar bide

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
TTNET'ten kurtulmak için TTNET'e alternatif internet v.b tarzda bi yazı hazırlamayı düşünüyorum. O yazıyı lütfen paylaşalım, her yere yayalım, o yazıyı 10 dakika içinde 10 kişye göndermeyen TTNET'in lanetine hapsolmuş olur falan filan :D alternatif çok yok belki ama kurtululamayacak diye bir şey de yok.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
115 TL mi vayy...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yine diyorum Allah belanı versin ttnet...

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Superonline altyapıyı arttırsada bizde geçsek herkes mutlu internet kullanıyo biz :angry:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bi de eve yazı göndermişler
bana da aynı yazı geldi. hem ücretsiz NETDISK veriyoruz diyorlar hem de 5 lira zam yapıyorlar. aradım 444 0 375'i, müşteri temsilcisi "biz gelen bilgi bu" demekle yetindi. :devil:

yemişim NETDISKi! ben kullanmam netdisk falan. ihtiyacım olsa premium upload hesab alırım.

zaten yılbaşında hem nete hem tivibuya zam yaptılar. (toplam 7 lira) şimdi bir zam daha! ttnet internet petrolle mi üretiyor, yurt dışından dolarla mı satın alıyor? neyin zammı bu arkadaş? diğer bütün servis sağlayıcılar yerinde sayarken, hatta indirimler yaparken ttnet paso zam bindiriyor. :cursing:

apartmanda superonline fiber var. 2 senelik kontrat imzalamamak için geçmiyordum. artık ttnete elveda demek farz oldu! :hammer:

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
istediğimiz kadar isyan etsekde ttnet tın diyecektir arkadaşlar kullanıcının hani itrazını kabul ettilerki bunu etsinler buyrun dinleyelim :D [video=youtube;JBCoghXH46U]http://www.youtube.com/watch?v=JBCoghXH46U[/video]