Yine olmadı. Terminalden Kurtulun'u silip tekrar yükleyip deneyeceğim. Peki nasıl silebilirim?Nano ile tekrar deneyin madem, sıkıntıyı nerede yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu, Nano'da.
Yine olmadı. Terminalden Kurtulun'u silip tekrar yükleyip deneyeceğim. Peki nasıl silebilirim?Nano ile tekrar deneyin madem, sıkıntıyı nerede yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu, Nano'da.
Özelden iletişime geçebilir misiniz benimle? Teamviewer'dan işi yapmayı düşünüyorum, buradan anlatmaya çalışmak sıkıntı doğuruyor.Yine olmadı. Uygulamayı silip tekrar denyeceğim. Peki nasıl silebilirim?
Peki 5 dk sonra geçeceğim çok önemli işim çıktı.Özelden iletişime geçebilir misiniz benimle? Teamviewer'dan işi yapmayı düşünüyorum, buradan anlatmaya çalışmak sıkıntı doğuruyor.
Çok mu resmi oldu bunlarSevgili Terminalden kurtulun kullanıcıları, mart ayı güncellemesini bir süreliğine erteleme kararı aldık. Bunun sebebi ise hem yeni bir GUI sistemine geçmek ve daha bir sürü yeni özelliği beraberinde getirmek için yeterli zamanımız bulunmamasıdır. Terminalden kurtulun'un ilkbahar güncellemesi ile beraber getirmek istediğimiz yenilikler şunlardır:
Arch Linux
Fedora
Gentoo(Kesin değil.)
FreeBSD(Kesin değil.)
Solus
Temelli sistemlere Terminalden kurtulun'u uyarlamaya çalışacağız, ayrıca Terminalden kurtulun'da yaşanan bazı sorunları QT5'e geçerek halletmeyi planlamaktayız. Programa sesli asistan özelliği gibi bir çok özellik getirmeyi planlamaktayız. Bunların tek amacı size daha iyi bir deneyim sunmaktır. İyi günler dileriz.
"Dayı ne yaptın ya?" gibi bir üslup ile mi yazayım yazıyı?Çok mu resmi oldu bunlar.
Ben de bi kodlama öğreneyim de bişeyler yazayım artık. echo "Hello World"
Hani zamanında Gedit açmıyordu uygulamanın kodlarını o verdğin kodda hata varmış doğrusu buymuş:O zamanyapmayı dener misiniz? İşlem sonunda kayıt almayı unutmayın.Bash:sudo gedit /usr/local/bin/TerminaldenKurtulun.py
![]()
Linux Mint Cinnamon'dur resimdeki dağıtım. CS:GO, zaten GNU/Linux'a destek vermekte fakat bunun konu ile alakası ne onu anlayamadım.Wıne lazım ve csgoyu hangi dağıtımda açtın resimdeki dağıtım nedir?