Takas ile İphone 6 almak.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 40 gün önce samsung galaxy s6 aldım ama şimdi satıp iphone6 almak istiyorum.Herhangi bir telefoncuya gitsem takas yapsam sıkıntı olur mu yada telefona ne kadar verirler ? Telefonda hıç çizik yok ekranı zaten kırılmaya dayanıklı jelatin var kenarlarında sıfır çizik ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefoncular senin telefonunu yerin dibine sokar Piyasanın 300 tl altına alır iphone6 yi en yüksek fiyattan satarlar şahıstan bulup almak daha Karlı daha ucuz .

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefoncular senin telefonunu yerin dibine sokar Piyasanın 300 tl altına alır iphone6 yi en yüksek fiyattan satarlar şahıstan bulup almak daha Karlı daha ucuz .

Anladim.Sizde galiba note 4de iphone 6 ya geçtiniz isminiz de lazz galina karadenizlisiniz bende rize liyim :D Acaba nerden aldınız siz sıfırmiydi yoksa takas lamı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Anladim.Sizde galiba note 4de iphone 6 ya geçtiniz isminiz de lazz galina karadenizlisiniz bende rize liyim :D Acaba nerden aldınız siz sıfırmiydi yoksa takas lamı

Sahibinden üzerinden ilan verdim satıcılara mesaj attım mesajlar aldım bir kişiyle farkta anlaştık ve alışverişi yaptık. Temiz olmayan cihaz alamıyorum zaten vuruk kırığa takıntım var ;)

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahibinden üzerinden ilan verdim satıcılara mesaj attım mesajlar aldım bir kişiyle farkta anlaştık ve alışverişi yaptık. Temiz olmayan cihaz alamıyorum zaten vuruk kırığa takıntım var ;)

O zaman bende ilan veriyim hemen ya.Acaba iphone 6ya karşı fark ödermiyim yoksa direk takas olur mu ?

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefoncular kadar dolandırıcı ve çıkarını bu kadar düşünen 2. bir iş sektörü yoktur.Bence sen kendi cihazını internet üzerinden satışa çıkart sonra git iphone 6nı al.. en mantıklısı bu.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefoncular kadar dolandırıcı ve çıkarını bu kadar düşünen 2. bir iş sektörü yoktur.Bence sen kendi cihazını internet üzerinden satışa çıkart sonra git iphone 6nı al.. en mantıklısı bu.

Aynen öyle yapayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merabalar yaklaşık 50 gün önce Samsung galaxy s6 aldım çok pişmanım hiç güzel deil bazı oyunlarda kasıyor ve şarjı çabuk dolup çabuk bitiyor bence en iyisi iPhone 5s veya 6 çünkü iPhone'un istediğin kadar program yükle kasma yapmıyor iPhone den şaşmayın ben aldım s6 yo pişman oldum satıp iPhone ALIcam sakın almayın