mkarakus07
Öğrenci
Evet Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyoum çok aktif bir biçimde, ekran görüntülerini ekleyeceğim sonuna. Bu kullanım, Wifi ve mobil veri sürekli açık hangisine denk gelirse misali çalıştı. GPS ihityacım olduğunda açtım genelde kapalı durdu. NFC kapalı Always On Displayı de kapattım ihtiyacım olmadığı için. Pil menüsünde herhangi bir optimizasyon kullanmadım. Otomatik sekronizasyon açık kaldı. Ve bluetooth kulaklıkta toplamda 2-3 saatlik bir kulanım yaptım. Parlaklık sürekli otomatikteydi ve Edge aydınlatmasını kullanmadım. Telefonumda arama kaydedici olduğu için küçükte olsa bir pil tüketimi mevcut. Sonuçların görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Yüzdelik dilimde 70 oranında whatsapp 20 oranında instagram 10 oranında chrome ve youtube kullanmaktayım. Beni oldukça memnun ettiğini söyleyebilirim. LG G5 kullanırken yedek batarya ile dolaşıyor 2 pil boşaltıyordum. 3cüsü ise yarıyı buluyodu.
Ve ekran koruyucuna gelicek olursak, Spigen tempered glass aldım. kavisli cam, ve kalem performansı konusunda gerçekten hiçbir tutarsızlık yaşamadım. Neo flex de tutarsızlık yaptığı, biraz baskı yapılması gerektiğini çoğu yerde okudum. ama ben normal hiçbir baskı yapmama rağmen sanki kendi ekranıymış gibi kullandım, alıcak olanlara ek tedbir olarak kesinlikle tavsiye ederim. Neo flexden daha kaliteli olduğunu söylemeye gerek yok. Hepsiburada'da spigen kampanyalarını takip ederseniz gerçekten çok uygun fiyatlı alabilirsiniz.
Ve son olarak içinden çıkan kılıf dışında orjinal Clear view kılıf almıştım. Şunu söylemeliyim ki kesinlikle muazzam bir kılıf telefondan daha güzel durduğunu söyleyebilirim. Ben lacivert olanı aldım. Samsung'u kesinlikle taktir ediyorum kılıf/stand olarak çok başarılı bir ürün yaptıklarını söyleyebilirim. Benim tüm incelemerim bu kadar aklınıza birşey takılırsa sorabilirsiniz.
Aşağıda ekran görüntüsünün üstüne 30DK+ bir kullanım daha ekleyebilirsiniz uyuyana kadar kullandım ve son olarak ben uyurken sarja taktığım ve 1 günü rahat çıkardığı için hızlı sarj özelliği kapalı bir vaziyette sarj ediyorum. Bir etkisi oluyor mu bilmiyorum.
Kısacası işin özü günde 2 batarya bitirip 3.ncüyü zorlayan birisi olarak inanılmaz rahatladığımı ve veli nimet olduğunu söyleyebilirim. Powerbank taşımamanın verdiği özgürlük muazzam birşey![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ve ekran koruyucuna gelicek olursak, Spigen tempered glass aldım. kavisli cam, ve kalem performansı konusunda gerçekten hiçbir tutarsızlık yaşamadım. Neo flex de tutarsızlık yaptığı, biraz baskı yapılması gerektiğini çoğu yerde okudum. ama ben normal hiçbir baskı yapmama rağmen sanki kendi ekranıymış gibi kullandım, alıcak olanlara ek tedbir olarak kesinlikle tavsiye ederim. Neo flexden daha kaliteli olduğunu söylemeye gerek yok. Hepsiburada'da spigen kampanyalarını takip ederseniz gerçekten çok uygun fiyatlı alabilirsiniz.
Ve son olarak içinden çıkan kılıf dışında orjinal Clear view kılıf almıştım. Şunu söylemeliyim ki kesinlikle muazzam bir kılıf telefondan daha güzel durduğunu söyleyebilirim. Ben lacivert olanı aldım. Samsung'u kesinlikle taktir ediyorum kılıf/stand olarak çok başarılı bir ürün yaptıklarını söyleyebilirim. Benim tüm incelemerim bu kadar aklınıza birşey takılırsa sorabilirsiniz.
Aşağıda ekran görüntüsünün üstüne 30DK+ bir kullanım daha ekleyebilirsiniz uyuyana kadar kullandım ve son olarak ben uyurken sarja taktığım ve 1 günü rahat çıkardığı için hızlı sarj özelliği kapalı bir vaziyette sarj ediyorum. Bir etkisi oluyor mu bilmiyorum.
Kısacası işin özü günde 2 batarya bitirip 3.ncüyü zorlayan birisi olarak inanılmaz rahatladığımı ve veli nimet olduğunu söyleyebilirim. Powerbank taşımamanın verdiği özgürlük muazzam birşey
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: