Samsung Galaxy A7-A5-A3 (2017) Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçen gun update geldi mini guncelleme yaptim telefon 4 derece daha cok isinmaya basladi ve az once batarya şişti ne yapmam lazim acil arkasi cam oldugu icin catladi azcik

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Geçen gun update geldi mini guncelleme yaptim telefon 4 derece daha cok isinmaya basladi ve az once batarya şişti ne yapmam lazim acil arkasi cam oldugu icin catladi azcik
servise yollayın

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Suan kastamonudayim ve burda 1 tane olsun samsung yok 31 inde doncektk

yusuf_49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Yok artık, camda çatladıysa hiç durmayın. Hemen servise gönderin. Ama umarım kullanıcı hatası deyip geri göndermezler. Öyle yaparlarsa mutlaka tüketici haklarıa şikâyet edin..

Reaksiyon puanı
5,173
Yok artık, camda çatladıysa hiç durmayın. Hemen servise gönderin. Ama umarım kullanıcı hatası deyip geri göndermezler. Öyle yaparlarsa mutlaka tüketici haklarıa şikâyet edin..
Bana biraz arkadas buyutuyor gibime geldi o derecede o pil sismez...

Samsungun genel ozelligidir isinir ama 80° dereceyi gormus biri olarak 40° falan komik degerler zamanla alisirsiniz.

kotku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana biraz arkadas buyutuyor gibime geldi o derecede o pil sismez...

Samsungun genel ozelligidir isinir ama 80° dereceyi gormus biri olarak 40° falan komik degerler zamanla alisirsiniz.
Benim bildiğim 60 dereceye yaklaşınca telefon kendini otomatik resetler.

Reaksiyon puanı
5,173
Rom flashlarken tel min 65 derece oluyor bataryanin plastiginden yanik kokusu geliyor ama simdiye kadar sorun olmadi.

Reaksiyon puanı
5,173
Rom flashlarken tel min 65 derece oluyor bataryanin plastiginden yanik kokusu geliyor ama simdiye kadar sorun olmadi.

Screenshot_20170726-220544.jpg
Screenshot_20170726-220544.jpg
[

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şişmedi daha net bilgiler alabilmek için şişti dedim ama telefona bir anda acilma kapanma durumu oldu bozuldu sandim acilmadi kendiliginden kapanip durdu sonra acildiginda isinma sorunu yok oldu gibi oldu en fazla 36.8 oldu
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama buyuk ihtimalle 38 derece olur gibime geliyo

Reaksiyon puanı
5,173
Şişmedi daha net bilgiler alabilmek için şişti dedim ama telefona bir anda acilma kapanma durumu oldu bozuldu sandim acilmadi kendiliginden kapanip durdu sonra acildiginda isinma sorunu yok oldu gibi oldu en fazla 36.8 oldu
Ama buyuk ihtimalle 38 derece olur gibime geliyo
Hocam samsunglar isinir bu degerlere alismak zorundasiniz

yusuf_49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
A3 2017 aldığımdan beri o kadar internette gezmeme rağmen, internette saatlerce video izlememe rağmen öyle hissedilir derecede sıcaklık artışı, aşırı ısınma vs. yaşamadım. Gayet memnunum.

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben s5 ten geçiş yaptım gayet mükemmel oyun performansı vardı bu telefonda oyunlarda kasma var

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben garantisini bozacak kadar çılgın deilim samsung turkiye garantisi var

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kuzenimde a7 2016 var ve o pes oynarken kasma olmuyor bende a7 2017 var ve pes oynarken kasma var eger format atarsam kasmadan oyun oynayabilirmiyim
Eger format atarsam oyun performansi artarmi

yusuf_49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Kuzenimde a7 2016 var ve o pes oynarken kasma olmuyor bende a7 2017 var ve pes oynarken kasma var eger format atarsam kasmadan oyun oynayabilirmiyim
Eger format atarsam oyun performansi artarmi
Telefon hafızası boş alanı ve sana verdiği ram değeri kaç gb?
Ben aldığım gün rootlamıştım telefonu
Bende eskiden s4 mini vardı. Aldıktan 1 hafta sonra rootlamıştım. Aradan iki seneye yakın geçmişti, garanti süresinin bitimine 2 ay kala telef kapandı hard brick oldu. Biz açamadık pcylede falan. Garantiye verdik, anakart yanmış dediler yeni taktılar sıfır gibi geri geldi :D
Tlf açılmadığından rootlu olduğunuda anlamadılar :D rootlu tel garantiye gitti ve istediğim oldu anlayacağın :D:D

Melih15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsungu aradim mini guncellemeden sonra ısınma problemi çıktıgıni soyledim bana dedikleri yazılımsal bir problem ise format attiktan sonra düzelir eğer düzelmesse yetkili servislere gonderebilirsiniz dediler eğer format atarsam garanti dışı kalırmı yada serviste bunu format attıktan sonra yaptınız diyebilirmi format atarsam serviste bir sorun cikarirmi
Telefon hafızası boş alanı ve sana verdiği ram değeri kaç gb?

Bende eskiden s4 mini vardı. Aldıktan 1 hafta sonra rootlamıştım. Aradan iki seneye yakın geçmişti, garanti süresinin bitimine 2 ay kala telef kapandı hard brick oldu. Biz açamadık pcylede falan. Garantiye verdik, anakart yanmış dediler yeni taktılar sıfır gibi geri geldi :D
Tlf açılmadığından rootlu olduğunuda anlamadılar :D rootlu tel garantiye gitti ve istediğim oldu anlayacağın :D:D
Boş alan 17.5 gb ram 900 mb cihaz bakimindan temizle dedigimde 1.3 oluyo ram