yusuf_49
Öğrenci
Yazılım sonrası format şart bence. Telefon temizlenince bi kendine gelirGüncellemelerden sonra pil konusunda sıkıntı yaşayanlar üzülmesin 1 yada 2 hafta içinde uygulamalar optimize oluyor yine eski verimliliğine dönüyor telefon
Yazılım sonrası format şart bence. Telefon temizlenince bi kendine gelirGüncellemelerden sonra pil konusunda sıkıntı yaşayanlar üzülmesin 1 yada 2 hafta içinde uygulamalar optimize oluyor yine eski verimliliğine dönüyor telefon
Samsung'un sitesinde yazan bilgiye göre; 31 Ağustos'a kadar 7 gelmesi bekleniyor. A3-A5-A7 2017 serilerinin hepsine verdiği tarih 31 Ağustos.A7 2017 aldım şuanda gayet memnunum telefon çok stabil ama 6.0 ile geldi 7 ye yükseltilecek mi bilginiz var mı kullanan varsa bilmediğim güzel özellikeri varsa yazarsa sevinirim
Bu arada a3 a5 a7 2017 serileri, Android 8de alacakmış. Ama görüyosun ki zorla 7 alıyoruz. 8 artık 2 sene sonra gelir anca..Teşekkürler bilgi için![]()
inşElbette gelecek. Kesinlikle gelecek.
Parmak izi yazılımla alakalı değil, donanımla alakalı. Daha iyi olacağını sanmam.inş
--- Gönderi Güncellendi ---
peki gelince acaba parmak izi daha iyi olurmu ?
bi gelsinde önce sonrasına bakarızParmak izi yazılımla alakalı değil, donanımla alakalı. Daha iyi olacağını sanmam.
Nougat gelsinde parmak izi düzelmesede olur
valla 15 eylül bu olucak galiba adamlar kesin konuşuyo canlı iletişimde istersen sende sor30 eylül diye demistim ama inşallah eylül çıkmadan gelir inşallah)
Çok abartıyorsunuz sanırım bir çoğunuz yeni samsung kullanıcısı daha öncede dedim samsung verdiği sözden en az 1 ay geç çıkarırValla inşallah 15 eylül olur ama genede önce diğer ülkelerden başlar dağıtma en son turkiyeye gelir arkadaşım yayınladığı 22.09 gösteriyor inşallah erken gelir
Samsung her modelde bunu yapıyor madem zorlanıyorsun o zaman ona göre planını yap çıkış tarihini ona göre ayarlaBen yıllardır samsung kullanıyorum evet bazı modellerinde dediğin doğru ama orta-ust segment modellerine malesef geç veriyor entegre etmeleri uzun sürüyor olabilir android ı
Acemice format atanlar var onlar kendileri bozuyorlar telefonları 2009 dan beri androıd kullanıyorum bir kere dahi temiz kurulum yapmadım bu telefonu son mb tına kadar şişiriyorlar nefes alacak yer bırakmıyorlar sistemi çalıstıracak alan bırakmıyorlar telefona oyun konsolu muamelesi yapıp ağzına kadar oyun yüklüyorlar sonrada pil dayanmıyor kasıyor diye ağlıyorlar bir de dandik yada yazma hızı düşük hafıza kartı kullanıyorlar ucuz hesaplı diye kullandıkları hafıza kartları telefonu maaf ediyor sıstemın yazma hızından yavaş olduğu için tel de donmalar kasmalar olması normal orjınal samsung hafıza kartları kullanınTemiz kurulum yapmazsanız çok beklersiniz
haklısın da formatın acemisimi var anlatırmısnAcemice format atanlar var onlar kendileri bozuyorlar telefonları 2009 dan beri androıd kullanıyorum bir kere dahi temiz kurulum yapmadım bu telefonu son mb tına kadar şişiriyorlar nefes alacak yer bırakmıyorlar sistemi çalıstıracak alan bırakmıyorlar telefona oyun konsolu muamelesi yapıp ağzına kadar oyun yüklüyorlar sonrada pil dayanmıyor kasıyor diye ağlıyorlar bir de dandik yada yazma hızı düşük hafıza kartı kullanıyorlar ucuz hesaplı diye kullandıkları hafıza kartları telefonu maaf ediyor sıstemın yazma hızından yavaş olduğu için tel de donmalar kasmalar olması normal orjınal samsung hafıza kartları kullanın
Telefonu her güncellemeden sonra temiz kurulum yapılmalı...Acemice format atanlar var onlar kendileri bozuyorlar telefonları 2009 dan beri androıd kullanıyorum bir kere dahi temiz kurulum yapmadım bu telefonu son mb tına kadar şişiriyorlar nefes alacak yer bırakmıyorlar sistemi çalıstıracak alan bırakmıyorlar telefona oyun konsolu muamelesi yapıp ağzına kadar oyun yüklüyorlar sonrada pil dayanmıyor kasıyor diye ağlıyorlar bir de dandik yada yazma hızı düşük hafıza kartı kullanıyorlar ucuz hesaplı diye kullandıkları hafıza kartları telefonu maaf ediyor sıstemın yazma hızından yavaş olduğu için tel de donmalar kasmalar olması normal orjınal samsung hafıza kartları kullanın